❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

VeAquartium de Vedruna Artés a la Final Internacional de la FIRST LEGO League a Debrecen

Per participar-hi necessitem 3000€, ens ajudes?

VeAquartium

A project of

Created in

0
seconds
8
Patron
190€
From 3.000€
Contribute to the project

Qui som

Som 15 alumnes que formem l'equip “VeAquartium” de la Vedruna d'Artés, volem participar en la final internacional de la FIRST LEGO League a Debrecen (Hongria) i necessitem 3.000€.

Part de l
Part de l'equip VeAquartium abans de la presentació del robot

Què és la First Lego League

FIRST LEGO League és una competició de robòtica que combina tres apartats:

 • Valors FLL: treball en equip, integració, descobriment, respecte i cooperació.
 • Robot: on es dissenya, construeix i programa un robot LEGO MINDSTORMS per superar el màxim de missions en dos minuts i mig.
 • Projecte científic en el qual s'ha de donar una solució a un repte plantejat, enguany l'aigua: HYDRODINAMICS

El nostre projecte

El dissabte 16 de febrer, l’equip “VeAquartium” d’Artés, format per 15 alumnes de 6è de primària, van guanyar el prestigiós torneig de la First Lego League Catalunya, celebrat a la ciutat de Vic amb la participació de 36 equips d’arreu de Catalunya.

L’equip de l’Escola Vedruna d’Artés va haver de construir i programar un robot amb peces de Lego, tot realitzant unes missions preestablertes, així com exposar davant d’un jurat un projecte científic sobre l’àmbit del repte, que aquest any tenia per lema “Hydro Dynamics”, i que convidava a treballar i reflexionar sobre el cicle de l’aigua per al consum humà. Finalment, l’equip va presentar un pòster destacant els valors treballats al llarg de tot el projecte.

El cap de setmana del 9 a l’11 de març els VeAquartium van assistir a la Gran Final First Lego League España, a Logronyo. Aquí van defensar el seu projecte davant de 55 equips procedents de 33 tornejos classificatoris de tot l’estat espanyol i van guanyar el primer premi al “Treball en equip”, classificant-se per la final Europea, la “FIRST LEGO League Open Invitational Central Europe”, a celebrar-se a Debrecen (Hongria), del 16 al 19 de Maig de 2018.

La participació a la Gran Final First Lego League España de Logronyo va ser possible gràcies a la col·laboració d’una vintena d’empreses del poble i d’arreu de Catalunya.

El nou repte dels “VeAquartium” és poder aconseguir el finançament que li permeti participar en la final Europea (Debrecen, Hongria), la “FIRST LEGO League Open Invitational Central Europe”.

Sobre les recompenses

Necessitem 3.000€ per pagar la inscripció al torneig.

Qualsevol aportació que pugueu fer-nos ens serà molt útil. Enregistrarem un vídeo amb la nostra experiència al torneig internacional de Debrecen, el publicarem i us el farem arribar amb els vostres noms als crèdits.

Podeu aportar a una recompensa de 50€ i a canvi us donarem una ampolla de cava en motiu dels 150 anys que aquest any està celebrant la nostra escola Vedruna Artés.

Hi ha la recompensa pensada per a empreses. Si aporteu (150€, 300€ i/o 500€) alguna d'aquestes quantitats, lluirem el logotip de la vostra empresa a la nostra samarreta d'equip i us en farem arribar una.

També estem organitzant una jornada per als espònsors al nostre centre on us explicarem amb detall tot el nostre projecte. A la jornada hi assistiran mitjans de comunicació que també han volgut col·laborar amb nosaltres i els donarem a conèixer la vostra col·laboració perquè la facin pública.

Segur que amb la vostra col·laboració ho aconseguirem!

A què destinarem les vostres aportacions

Per poder participar en aquest torneig cada persona ha de pagar un import de 270€ i som un equip de 15 nens i nenes. Trobareu més informació a l'enllaç de la web.

Calendari previst

El tornig es celebrarà a Debrecen entre el 16 i 19 de maig. Després d'aquestes dates amb un marge de 15 dies es farà arribar la recompensa.

+ Info

Web escola
Blog equip
Entrevista canal taronja
Instagram @Veaquartium

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Raquel Martín Marquez

  Raquel Martín Marquez

  over 1 year

  Anims nois!!!

 • Lluti

  Lluti

  over 1 year

  Deixeu el llisto be alt! 👏👏👏

 • Lluti

  Lluti

  over 1 year

  Deixeu el llisto be alt! 👏👏👏

 • Montse Martin Marquez

  Montse Martin Marquez

  over 1 year

  A por todas!!

20€
7 backers
Vídeo

Agraïments a final del vídeo amb el nom.

50€
1 backer
Ampolla de cava

Ampolla de cava en motiu dels 150 anys de l'escola que es celebra aquest any 2018.

Despeses d'enviament incloses

150€
0 backers
Samarreta

Es lluirà el logotip de l'empresa a darrera de la samarreta.

Despeses d'enviament incloses

300€
0 backers
Samarreta màniga

Es lluirà el logotip de l'empresa a la màniga de la samarreta.

Despeses d'enviament incloses

500€
0 backers
Samarreta davant

Es lluirà el logotip de l'empresa a davant de la samarreta.

Despeses d'enviament incloses

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.