❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

VeAquartium de Vedruna Artés a la Final Internacional de la FIRST LEGO League a Debrecen

Per participar-hi necessitem 3000€, ens ajudes?

VeAquartium

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
8
Aportaciones
190€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som

Som 15 alumnes que formem l'equip “VeAquartium” de la Vedruna d'Artés, volem participar en la final internacional de la FIRST LEGO League a Debrecen (Hongria) i necessitem 3.000€.

Part de l
Part de l'equip VeAquartium abans de la presentació del robot

Què és la First Lego League

FIRST LEGO League és una competició de robòtica que combina tres apartats:

  • Valors FLL: treball en equip, integració, descobriment, respecte i cooperació.

  • Robot: on es dissenya, construeix i programa un robot LEGO MINDSTORMS per superar el màxim de missions en dos minuts i mig.

  • Projecte científic en el qual s'ha de donar una solució a un repte plantejat, enguany l'aigua: HYDRODINAMICS

El nostre projecte

El dissabte 16 de febrer, l’equip “VeAquartium” d’Artés, format per 15 alumnes de 6è de primària, van guanyar el prestigiós torneig de la First Lego League Catalunya, celebrat a la ciutat de Vic amb la participació de 36 equips d’arreu de Catalunya.

L’equip de l’Escola Vedruna d’Artés va haver de construir i programar un robot amb peces de Lego, tot realitzant unes missions preestablertes, així com exposar davant d’un jurat un projecte científic sobre l’àmbit del repte, que aquest any tenia per lema “Hydro Dynamics”, i que convidava a treballar i reflexionar sobre el cicle de l’aigua per al consum humà. Finalment, l’equip va presentar un pòster destacant els valors treballats al llarg de tot el projecte.

El cap de setmana del 9 a l’11 de març els VeAquartium van assistir a la Gran Final First Lego League España, a Logronyo. Aquí van defensar el seu projecte davant de 55 equips procedents de 33 tornejos classificatoris de tot l’estat espanyol i van guanyar el primer premi al “Treball en equip”, classificant-se per la final Europea, la “FIRST LEGO League Open Invitational Central Europe”, a celebrar-se a Debrecen (Hongria), del 16 al 19 de Maig de 2018.

La participació a la Gran Final First Lego League España de Logronyo va ser possible gràcies a la col·laboració d’una vintena d’empreses del poble i d’arreu de Catalunya.

El nou repte dels “VeAquartium” és poder aconseguir el finançament que li permeti participar en la final Europea (Debrecen, Hongria), la “FIRST LEGO League Open Invitational Central Europe”.

Sobre les recompenses

Necessitem 3.000€ per pagar la inscripció al torneig.

Qualsevol aportació que pugueu fer-nos ens serà molt útil. Enregistrarem un vídeo amb la nostra experiència al torneig internacional de Debrecen, el publicarem i us el farem arribar amb els vostres noms als crèdits.

Podeu aportar a una recompensa de 50€ i a canvi us donarem una ampolla de cava en motiu dels 150 anys que aquest any està celebrant la nostra escola Vedruna Artés.

Hi ha la recompensa pensada per a empreses. Si aporteu (150€, 300€ i/o 500€) alguna d'aquestes quantitats, lluirem el logotip de la vostra empresa a la nostra samarreta d'equip i us en farem arribar una.

També estem organitzant una jornada per als espònsors al nostre centre on us explicarem amb detall tot el nostre projecte. A la jornada hi assistiran mitjans de comunicació que també han volgut col·laborar amb nosaltres i els donarem a conèixer la vostra col·laboració perquè la facin pública.

Segur que amb la vostra col·laboració ho aconseguirem!

A què destinarem les vostres aportacions

Per poder participar en aquest torneig cada persona ha de pagar un import de 270€ i som un equip de 15 nens i nenes. Trobareu més informació a l'enllaç de la web.

Calendari previst

El tornig es celebrarà a Debrecen entre el 16 i 19 de maig. Després d'aquestes dates amb un marge de 15 dies es farà arribar la recompensa.

+ Info

Web escola
Blog equip
Entrevista canal taronja

Instagram @Veaquartium

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Raquel Martín Marquez

    Raquel Martín Marquez

    casi 6 años

    Anims nois!!!

  • Jordi Lluti

    Lluti

    casi 6 años

    Deixeu el llisto be alt! 👏👏👏

  • Jordi Lluti

    Lluti

    casi 6 años

    Deixeu el llisto be alt! 👏👏👏

  • Montse Martin Marquez

    Montse Martin Marquez

    casi 6 años

    A por todas!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies