❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

"D'HOM"

"D'HOM" és una reflexió en forma de curtmetratge sobre el gènere i el binarisme i les seves conseqüències, fet des del treball voluntari.

Javier Blanco

A project of

Created in

0
seconds
70
Patron
1.985€
From 900€
Contribute to the project
View project in Castellano

HO HEM ACONSEGUIT!! I ara què?

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible aconseguir el nostre objectiu! Des de l'equip de D’Hom us agraïm la confiança i les ganes de col·laborar.

El primer objectiu era el cost mínim per tirar el projecte avanci, ara, una vegada assegurada la supervivència del projecte, tot el que es recapti anirà destinat a millorar les condicions de treball de tot l'equip (que recordem ho farem des del treball voluntari i la militància) i per adaptar el film a persones amb necessitats especials.

Tota aportació serà de gran ajuda per millorar un projecte que pot tenir molt bon futur gràcies a totes!

"D'HOM" és un curtmetratge que pretén portar a la pantalla el mal que pot arribar a causar el concepte que la societat entén per gènere i el seu binarisme extrem que deixa a fora totes aquelles persones que no s'identifiquen dins d'aquests cànons imposats.

Com pot tirar endavant l’Andreu, un jove de Barcelona, ​​dins d'una societat que només respon a dos gèneres definits amb unes característiques ja imposades? Blau, rosa, cotxe, nina, futbol, ​​ballet, puto amo, puta zorra, director, secretària, pilot, hostessa, collonut, conyàs, HOM.

24 hores. Un dia dins la pell de l’Andreu. Una història sobre consciències, sobre la vida i sobre el dret a viure-la.

ANDREU

El paper protagonista l’interpretarà Aina Capms, qui donarà vida i veu a una problemàtica que avui en dia segueix viva.

MARE

Com tota mare vetllarà per la felicitat de la seva filla, l’Andreu. Amant de les plantes. Serà interpretada per la Míriam Escurriola.

ANNA

El paper de l’Anna, la millor amiga del nostre protagonista i un personatge vital en el creixement de l’Andreu, l’encarnarà Cristina Berruezo.

.

L'equip tècnic està format per joves professionals i amants del cinema, de diverses àrees de les arts.

Al capdavant del projecte estem Javier Blanco i Francesc Colomina.

Javi va estudiar comunicació audiovisual i actualment està cursant el Màster en Comunicació i Gènere de la UAB. Anteriorment ha dirigit projectes com VICTORIA (curtmetratge guanyador del premi especial al festival "Kochać człowieka" a Polònia) o Sound Of Roots (pelicula documental presentada al festival internacional DockOfTHeBay).

Francesc és un jove amant de les arts escèniques, amb experiència en la interpretació i dirigint tant en teatre com en cinema. Un dels seus treballs més destacables és el curtmetratge "Wrong too long" (guardonat al Festival Internacional de Cinema de València, Cinema Jove ).

El calendari previst per a la realització del projecte és el següent:

 • febrer-Abril: Preproducció.

 • 4 abril - 14 maig: Rodatge a Barcelona.

 • 14maig - 25 maig: Muntatge a Madrid.

 • 25 Maig-20 juny: Etalonatge i postproducció a Barcelona.

 • Juliol: Estrena i lliurament de les recompenses.

Aquest VERKAMI és la font de finançament principal del nostre projecte. Tots els diners recaptats es destinaran a cobrir les despeses bàsiques del rodatge: lloguer de material, localitzacions, taxes, desplaçaments i manutenció de l'equip.

Les recompenses físiques es lliuraran el dia de l'estrena del film. La resta de recompenses digitals s'emetran via mail.

+info

Twitter: @dhomfilm

Instagram: @dhomcurtmetratge

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Iris

  Iris

  almost 2 years

  Pim pam! Ahora a esperar a ver que sale! Suerte txiki 😁😊🤘🏽💕

 • Patricia Guardiola

  Patricia Guardiola

  almost 2 years

  Som qui escollim

 • La cosina Montse

  La cosina Montse

  about 2 years

  Vale la pena donar para iniciativas como esta! Orgullosa

Go back to all the updates

#01 / Lo hemos conseguido! Y ahora, ¿qué?

CAST

Muchísimas gracias a todas las personas que habéis hecho posible alcanzar nuestro objetivo! Desde el equipo de D’Hom os agradecemos la confianza y las ganas de colaborar.

Y ahora, ¿qué?

El primero objetivo era el coste mínimo para sacar el proyecto adelante, ahora, una vez asegurada la supervivencia del proyecto, todo lo que se recaude irá destinado a mejorar las condiciones de trabajo de todo el equipo (que recordamos lo haremos desde el trabajo voluntario y la militancia) y para adaptar el film a personas con necesidades especiales.

Es por esto por lo que hemos fijado un segundo objetivo de 1.500€, para hacer frente a todos estos nuevos gastos. Todo aporte será de grandísima ayuda para mejorar un proyecto que puede tener muy buen futuro gracias a todes!

¿Para qué este segundo objetivo?

Más allá de la historia:

Este proyecto pretende no sólo hacer una representación de personas con movilidad reducida, también queremos coger el compromiso de llevar esta lucha al primer plano de todo el recorrido que haga el propio corto.

Por desgracia, en el mundo del cine aún muchas salas y teatros no están adaptados para el uso de estas personas. Desde el equipo de D’HOM hemos decidido redactar un contrato social por el que nos comprometemos a no proyectar el cortometraje en ningún festival que no nos asegure que es inclusivo y adaptado.

En caso de que el festival no esté adaptado, nos pondremos en contacto con la organización. Estos casos se analizaran de forma individual y se tomarán las medidas más lógicas en cada uno, desde la retirada de nuestra participación hasta una queja pública, en pos de crear conciencia de una problemática que en muchos casos queda invisibilizada.

Por otro lado, el film será subtitulado para personas sordas. Es decir, a parte de los subtítulos al uso que se hará del corto a otros idiomas y con la intención de hacer el proyecto lo más inclusivo posible, se subtitulará de manera especial para personas con audición reducida o nula.

Así mismo se rodará una Audiodescripción para personas ciegas, un audio especial en el que se describen las acciones que toman lugar en escena, manteniendo las conversaciones y sonidos naturales del film y añadiendo la parte descriptiva.

Todo esto se tendrá en cuenta a la hora de mover el film y siempre se avisará a todos los festivales y salas de proyección de las opciones que damos para personas con necesidades especiales tanto visuales como auditivas.

CAT

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible aconseguir el nostre objectiu! Des de l'equip de D’Hom us agraïm la confiança i les ganes de col·laborar.

I ara, què?

El primer objectiu era el cost mínim per treure el projecte avanci, ara, una vegada assegurada la supervivència del projecte, tot el que es recapti anirà destinat a millorar les condicions de treball de tot l'equip (que recordem ho farem des del treball voluntari i la militància) i per adaptar el film a persones amb necessitats especials.

És per això pel que hem fixat un segon objectiu d'1.500€, per fer front a tots aquestes noves despeses. Tota aportació serà de gran ajuda per millorar un projecte que pot tenir molt bon futur gràcies a totes!

Per a què aquest segon objectiu?

Més enllà de la història:

Aquest projecte no només pretén fer una representació de persones amb mobilitat reduïda, també volem agafar el compromís de portar aquesta lluita al primer pla de tot el recorregut que faci el propi curt.

Per desgràcia, al món del cinema encara manté moltes sales i teatres sense adaptació per a l'ús d'aquestes persones. Des de l'equip de D'HOM hem decidit redactar un contracte social pel qual ens comprometem a no projectar el curtmetratge en cap festival que no ens asseguri que és inclusiu i adaptat.

En cas que el festival no estigui adaptat, ens posarem en contacte amb l'organització. Aquests casos s'analitzaran de forma individual i es prendran les mesures més lògiques en cada un, des de la retirada de la nostra participació fins a una queixa publica, amb el principal objectiu de crear consciència d'una problemàtica que en molts casos queda invisivilitzada.

D'altra banda, el film serà subtitulat per a persones sordes. És a dir, a part dels subtítols que es farà del curt en altres idiomes, es realitzaran aquests subtítols de manera especial per a persones amb audició reduïda o nul·la amb la intenció de fer el projecte el més inclusiu possible.

Així mateix es gravarà una Àudio Descripció per a persones cegues, un àudio especial en que es descriuen les accions que prenen lloc en escena, mantenint les converses i sons naturals del film i afegint la part descriptiva.

Tot això es tindrà en compte a l'hora de moure el film i sempre s'avisarà a tots els festivals i sales de projecció de les opcions que donem per a persones amb necessitats especials tant visuals com auditives.

0 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

#01 / Lo hemos conseguido! Y ahora, ¿qué?

CAST

Muchísimas gracias a todas las personas que habéis hecho posible alcanzar nuestro objetivo! Desde el equipo de D’Hom os agradecemos la confianza y las ganas de colaborar.

Y ahora, ¿qué?

El primero objetivo era el coste mínimo para sacar el proyecto adelante, ahora, una vez asegurada la supervivencia del proyecto, todo lo que se recaude irá destinado a mejorar las condiciones de trabajo de todo el equipo (que recordamos lo haremos desde el trabajo voluntario y la militancia) y para adaptar el film a personas con necesidades especiales.

Es por esto por lo que hemos fijado un segundo objetivo de 1.500€, para hacer frente a todos estos nuevos gastos. Todo aporte será de grandísima ayuda para mejorar un proyecto que puede tener muy buen futuro gracias a todes!

¿Para qué este segundo objetivo?

Más allá de la historia:

Este proyecto pretende no sólo hacer… read more

5€
8 backers
Cactaceae

Aparició en títols de crèdit.

10€
7 backers
Bellis perennis

Aparició en títols de crèdit.
+ Fotogrames exclusius.
+ Tràiler en primícia.

15€
1 backer
Lavandula angustifolia

Aparició en títols de crèdit.
+ Tràiler en primícia.
+ Còpia digital de la BSO.

20€
17 left (of 25)
Dahlia imperialis

Aparició en títols de crèdit.
+ Tote Bag amb el disseny original.
+ Còpia digital de la BSO.
+ Pòster signat.
+ Tràiler en primícia.

75€
4 left (of 10)
Eguzkilore

Aparició en títols de crèdit.
+ Dues Tote Bag amb el disseny original.
+ Quatre entrades per a l'estrena a Barcelona o visionat online.
+ Set de cartelleria exclusiu: "Home", "Dóna", "Hom".
+ Dues còpies del guió amb dedicatòria.
+ Fotograma original signat.
+ Còpia digital de la BSO.

200€
4 left (of 4)
Col·lectius

Aparició especial del col·lectiu i el seu logo en títols de crèdit.
+ PASSE PRIVAT: presentació del projecte, projecció del curtmetratge, col·loqui amb els directors.
+ Reunió prèvia amb el col·lectiu per comentar els detalls del projecte i la seva col·laboració en el.
+ Kit de cartells del curtmetratge.
+ Còpia digital de la BSO.

20€
15 patrons (sold out)
Helianthus annuus

Aparició en títols de crèdit.
+ Entrada per a l'estrena a Barcelona o visionat online.
+ Còpia digital de la BSO.
+ Pòster signat.

30€
15 patrons (sold out)
Thymus vulgaris

Aparició en títols de crèdit.
+ Tote Bag amb el disseny original.
+ Dues entrades per a l'estrena a Barcelona o visionat online.
+ Còpia digital de la BSO.
+ Pòster signat.

50€
10 patrons (sold out)
Rosmarinus officinalis

Aparició en títols de crèdit.
+ Dues Tote Bag amb el disseny original.
+ Quatre entrades per a l'estrena a Barcelona o visionat online.
+ Còpia del guió amb dedicatòria.
+ Fotograma original signat.
+ Còpia digital de la BSO.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings