❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

"D'HOM"

"D'HOM" és una reflexió en forma de curtmetratge sobre el gènere i el binarisme i les seves conseqüències, fet des del treball voluntari.

Javier Blanco

A project of

Created in

0
seconds
70
Pledges
1.985€
From 900€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

HO HEM ACONSEGUIT!! I ara què?

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible aconseguir el nostre objectiu! Des de l'equip de D’Hom us agraïm la confiança i les ganes de col·laborar.

El primer objectiu era el cost mínim per tirar el projecte avanci, ara, una vegada assegurada la supervivència del projecte, tot el que es recapti anirà destinat a millorar les condicions de treball de tot l'equip (que recordem ho farem des del treball voluntari i la militància) i per adaptar el film a persones amb necessitats especials.

Tota aportació serà de gran ajuda per millorar un projecte que pot tenir molt bon futur gràcies a totes!

"D'HOM" és un curtmetratge que pretén portar a la pantalla el mal que pot arribar a causar el concepte que la societat entén per gènere i el seu binarisme extrem que deixa a fora totes aquelles persones que no s'identifiquen dins d'aquests cànons imposats.

Com pot tirar endavant l’Andreu, un jove de Barcelona, ​​dins d'una societat que només respon a dos gèneres definits amb unes característiques ja imposades? Blau, rosa, cotxe, nina, futbol, ​​ballet, puto amo, puta zorra, director, secretària, pilot, hostessa, collonut, conyàs, HOM.

24 hores. Un dia dins la pell de l’Andreu. Una història sobre consciències, sobre la vida i sobre el dret a viure-la.

ANDREU

El paper protagonista l’interpretarà Aina Capms, qui donarà vida i veu a una problemàtica que avui en dia segueix viva.

MARE

Com tota mare vetllarà per la felicitat de la seva filla, l’Andreu. Amant de les plantes. Serà interpretada per la Míriam Escurriola.

ANNA

El paper de l’Anna, la millor amiga del nostre protagonista i un personatge vital en el creixement de l’Andreu, l’encarnarà Cristina Berruezo.

.

L'equip tècnic està format per joves professionals i amants del cinema, de diverses àrees de les arts.

Al capdavant del projecte estem Javier Blanco i Francesc Colomina.

Javi va estudiar comunicació audiovisual i actualment està cursant el Màster en Comunicació i Gènere de la UAB. Anteriorment ha dirigit projectes com VICTORIA (curtmetratge guanyador del premi especial al festival "Kochać człowieka" a Polònia) o Sound Of Roots (pelicula documental presentada al festival internacional DockOfTHeBay).

Francesc és un jove amant de les arts escèniques, amb experiència en la interpretació i dirigint tant en teatre com en cinema. Un dels seus treballs més destacables és el curtmetratge "Wrong too long" (guardonat al Festival Internacional de Cinema de València, Cinema Jove ).

El calendari previst per a la realització del projecte és el següent:

 • febrer-Abril: Preproducció.

 • 4 abril - 14 maig: Rodatge a Barcelona.

 • 14maig - 25 maig: Muntatge a Madrid.

 • 25 Maig-20 juny: Etalonatge i postproducció a Barcelona.

 • Juliol: Estrena i lliurament de les recompenses.

Aquest VERKAMI és la font de finançament principal del nostre projecte. Tots els diners recaptats es destinaran a cobrir les despeses bàsiques del rodatge: lloguer de material, localitzacions, taxes, desplaçaments i manutenció de l'equip.

Les recompenses físiques es lliuraran el dia de l'estrena del film. La resta de recompenses digitals s'emetran via mail.

+info

Twitter: @dhomfilm

Instagram: @dhomcurtmetratge

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Iris

  Iris

  over 2 years

  Pim pam! Ahora a esperar a ver que sale! Suerte txiki 😁😊🤘🏽💕

 • Patricia Guardiola

  Patricia Guardiola

  over 2 years

  Som qui escollim

 • La cosina Montse

  La cosina Montse

  over 2 years

  Vale la pena donar para iniciativas como esta! Orgullosa

#01 / Lo hemos conseguido! Y ahora, ¿qué?

CAST

Muchísimas gracias a todas las personas que habéis hecho posible alcanzar nuestro objetivo! Desde el equipo de D’Hom os agradecemos la confianza y las ganas de colaborar.

Y ahora, ¿qué?

El primero objetivo era el coste mínimo para sacar el proyecto adelante, ahora, una vez asegurada la supervivencia del proyecto, todo lo que se recaude irá destinado a mejorar las condiciones de trabajo de todo el equipo (que recordamos lo haremos desde el trabajo voluntario y la militancia) y para adaptar el film a personas con necesidades especiales.

Es por esto por lo que hemos fijado un segundo objetivo de 1.500€, para hacer frente a todos estos nuevos gastos. Todo aporte será de grandísima ayuda para mejorar un proyecto que puede tener muy buen futuro gracias a todes!

¿Para qué este segundo objetivo?

Más allá de la historia:

Este proyecto pretende no sólo hacer… read more

Cookies help us to offer you the best experience. Settings