❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cançó per a tu, la pel·lícula

Un film d'amor i revolta. Ambientat als 60s i 70s amb el rerefons de la nova cançó, la caputxinada i les manifestacions per la llibertat.

Cançó per a tu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
102
Aportaciones
2.811€
De 10.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els temps de l'amor. Els temps de la revolta.

“Cançó per a tu” és el primer film sobre la nova cançó i també el retrat d’una època convulsa que canvià Catalunya per sempre més. La pel·lícula mostrarà els fets històrics que van marcar tota una generació i van significar l'origen del catalanisme modern i democràtic: la caputxinada, les assemblees clandestines, les manifestacions pels presos polítics... uns fets que avui ressonen amb més força que mai.

En el moment que es va gestar la idea, fa uns 5 anys, poc podíem imaginar el que estava per venir. La realitat supera la ficció, i tornem a veure imatges que recorden molt a aquells temps. Per això creiem que aquesta pel·lícula és ara més necessària.

Coproduïda per TV3, la pel·lícula es troba en fase de producció. El film té un pressupost limitat però gràcies al crowdfunding esperem aconseguir un producte cinematogràfic de primera qualitat.

Sinopsi

"Barcelona 1966. La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la Universitat per poder pagar-se els estudis, i compon cançons al seu temps lliure. La Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, estudiant de matins, compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema de la Laia és que no suporta en David, el millor amic de l’Ignasi. No obstant això, la Laia descobreix que en David no és qui sembla. Sota una aparença de nen superficial de casa bona, s’hi amaga l’autor dels brillants discursos reivindicatius de l’Ignasi. És més, en David és algú sensible que s’interessa per la prometedora carrera de la Laia com a cantant. Nova cançó. Caputxinada. Assemblea de Catalunya. Manifestacions de Febrer del 76."

Els actors

Candela Serrat és coneguda pels seus papers a "La Riera" (Alba Comas) i més recentment a "Seis hermanas" (Celia Silva). Es va formar com a actriu a l'escola LAMDA de Londres i al Laboratori William Layton. També ha treballat en una desena de títols teatrals a les ordres de directors com Joan Ollé, Xavier Albertí o Francisco Vidal.

Nao Albet és conegut pel seu paper a sèries com "Ventdelplà" o "Cuéntame como pasó". Ha desenvolupat la major part de la seva carrera com a actor de teatre, on ha treballat amb directors de la talla d'Àlex Rigola, Calixto Bieito, Josep Maria Pou, Carme Portaceli i Magda Puyo. Al costat del també actor Marcel Borràs, ha escrit i dirigit més de mitja dotzena d'obres de teatre com "Atraco, paliza y muerte en Agbanäspach", "HAMLE.T.3" i "Mammón", entre altres.

Fèlix Herzog ha desenvolupat el gruix de la seva carrera professional sobre l'escenari on ha protagonitzat una desena de títols. A televisió ha aparegut a "La Riera" en el paper de Fer. També ha escrit l'obra "A cada rey su merecido" estrenada al Versus Teatre.

L'equip

Paul Calpe (productor) comença a treballar en el món del cinema al costat d’Elías Querejeta. Ha produït pel·lícules de cinema com “Las voces de la noche” o “Hipnos” i minisèries de televisió. El 2016 crea la productora Galápagos Media de la qual “Cançó per a tu” és la primera producció.

Oriol Ferrer (director) és guionista i director de cinema i televisió. Ha treballat d'ajudant de directors com Vicente Aranda, Adolfo Aristarain, Ventura Pons o Cesc Gay. Com a director, destaca la seva feina en sèries com Isabel, Pulseres vermelles, la mini serie Descalç sobre la terra vermella i els llargmetratges Delta i La noche que murió Elvis.

Marta Grau (guió) és guionista i escriptora. Com a guionista ha escrit diversos llargmetratges, TV-Movie i mini sèries, entre les quals destaca Volveremos, Premi Gold Panda, Premie Gaudí i ATV. Com a novel·lista, ha publicat "Surt el sol i encara plou" (Empúries) la col·lecció Nits de guàrdia (Fanbooks).

El rodatge

El dia 27 de gener s'iniciava el rodatge del film, del qual en són les fotografies. Tot rutlla segons el previst. L'ambientació, l'atrezzo, el vestuari, les interpretacions dels actors... tot està reflectint fidelment aquella època. No obstant això, aquest no és un rodatge normal. Gràcies a més de 500 figurants estem rodant material molt per sobre de les nostres expectatives. A tots ells: gràcies de tot cor.

Les recompenses

Com a recompensa principal tenim el DVD de la pel·lícula que comptarà amb un making of i on hi apareixeran tots els mecenes que l'han fet possible. A més, per als més fans de la nova cançó hem preparat marxandatge oficial del film: una bossa de tela i dues xapes amb el títol i el tagline de la pel·lícula.

Una altra de les nostres recompenses estrella és assistir a la preestrena del film junt amb l'equip i els actors, únic passi que es farà en pantalla gran i tot un esdeveniment que no et pots perdre. Pots escollir venir sol amb la recompensa d'una sola entrada o venir acompanyat amb la recompensa d'entrada doble.

DVD, Bossa de tela, xapes entrada doble i guió en format PDF
DVD, Bossa de tela, xapes entrada doble i guió en format PDF

Per altra banda, tenim 3 recompenses d'allò més exclusives que inclouen atrezzo del film. No qualsevol objecte sinó tres elements molt definitoris dels protagonistes i que hi juguen un paper important: la raqueta de tennis del David (el "nen de casa bona"), la màquina d'escriure del misteriós "Sèneca" amb la que escriu els seus discursos polítics, i la guitarra de la Laia, l'estrella emergent de la nova cançó. A més, aquesta guitarra anirà firmada pels actors i l'equip.

Atrezzo del film: maquina d
Atrezzo del film: maquina d'escriure Olivetti, guitarra firmada per l'equip i raqueta de tenis antiga

Totes les recompenses aniran acompanyades del guió del film en format PDF.

A què destinarem les vostres aportacions

La recaptació ens servirà per millorar la postproducció, retocar el color i aplicar-hi alguns efectes especials. Hem de rodar 3 seqüències molt importants per la trama: una reunió de l'Assemblea de Catalunya, un concert de la protagonista a la universitat i una manifestació de Febrer del 76. Aquestes 3 situacions requereixen mostrar una gran gentada, i tot i que comptem amb molts figurants, després s'hauran de multiplicar aquests figurants amb postproducció. És un procés imprescindible per tal que aquestes escenes llueixin i la pel·lícula no tingui res a envejar a qualsevol producte d’entreteniment de Hollywood. Volem donar a conèixer la nostra història arreu, i només així ho aconseguirem.

Com participar en el Verkami

Fes clic a la recompensa que t'agradi més de la columna dreta i segueix les instruccions, en menys de 3 minuts hauràs fet l'aportació. Si no ets usuari/a de la plataforma hauràs de registrar-te abans, i podràs pagar amb targeta de crèdit o Paypal.

Calendari previst

El film es troba actualment en fase de producció. Amb els diners aconseguits procedirem a la postproducció i preveiem tenir-la finalitzada abans de l'estiu del 2018. La recompensa de la preestrena de la pel·lícula serà pels volts de l'11 de setembre, les altres recompenses (DVD, marxandatge, etc.) es començaran a enviar després de l'11 de setembre.

Afegeix-te a la revolta!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep maria casacuberta isern

    Josep maria casacuberta isern

    6 años

    Esperem noticies de tot

  • Rosa María

    Rosa María

    6 años

    Sort i enhorabona!!

  • Carme Mullor Pastor

    Carme Mullor Pastor

    6 años

    amb moltes ganes de veure el magnific treball! Fins el setembre

#01 / No hem assolit l'objectiu :( Gràcies de totes formes!

Missatge pels mecenes de Cançó per a tu,

Primer de tot agrair-vos les vostres aportacions al projecte. Malauradament, com heu comprovat, no s'ha assolit l'objectiu.

Tot i que no hem obtingut aquest finançament extra que ens hagués permès millorar la post producció, hem de dir que la pel·lícula està ja en el procés d'edició, i està quedant molt bé!

Així que malgrat que no es podrà produir el DVD, la pel·lícula s'estrenarà a TV3. Esperem que la pugueu veure i que la gaudiu tant com nosaltres fent-la.

Fins aviat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies