❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Ramon Carrés: "Mars de Confiança"

Poemari íntim d'alta resolució: El meu món i els somnis que l'ameren. La vida pel sedàs dels versos. El món que pretenc. El compromís de ser

Editorial Neopàtria

A project of

Category

Created in

0
seconds
8
Patron
214€
From 1.800€
Contribute to the project

Sinopsi

M'he sentit poeta perquè hom m’ha vist així. Sentiments musicats. Fets ran a terra de la vida.
Talment, però, he trencat poemes i he fusionat anàrquicament els gèneres.
Sempre amb un objectiu: resilenciar, aportar i avançar en la revolució humana, que no tecnològica que ja està feta, cap a la diversitat de tantes flors com hi ha al món.
Resilenciar les pròpies frustracions quotidianes, i alhora,entregar a l'univers d’ànimes, un punt didàctic i pedagògic, deduccions i sentiments útils que ajudin a les persones i al món, fins i tot amb un somriure. Amb l'esperança encara, d’un món millor.
Potser arribar a l’Ítaca somiada on la llibertat, els drets de les persones i la societat del benestar s’harmonitzen en el meu cor, en un mar de bé i fraternitat universal.

Portada
Portada

Com serà el llibre

Llibre de 116 pàgines. De 21,5 x 15,5 amb solapes.

Ramon Carrés (Autor)

Ramon Carrés va néixer a Manresa el 25 de febrer de 1965. D ’origen humil va ser traslladat amb un Seat 600 de l’època fins a Sant Fruitós de Bages.

Vaig estar format a la innovadora i lliberal escola PAIDOS. Als anys 80 es Llicencià en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Posteriorment he cursat dos masters. Un de Pedagogia CAP i l’altre de Gestió Cultural a la mateixa Universitat.

Les meves aficions són llegir, viatjar i, ara també, escriure.
La meva formació posterior a ha estat cada cop més especialitzada en funció publica, biblioteques i TICS. Autodidacta en el camp literari i ferm creien en l’autoformació.

A nivell filosòfic tinc una visió panteista de l’univers i encara crec en el bé i en la bona gent.

La meva vida ha passat per la funció publica i les biblioteques. A partir del 2000 he viscut el que acostumo nomenar “la revolució bibliotecària catalana del 2000” tant a nivell tecnològic com humà.
Fet que m'ha marcat a nivell personal per a continuar en aquesta lluita diària d'expansió d’aprenentatges i d’informació. Em dedico en cos i ànima a les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona que, com hom sap, han estat, son i seran “pioneres i referents” mundials en aquest sector.
Actualment treballo com a tècnic especialista en biblioteques a la Biblioteca del Casino de Manresa.

MARS DE CONFIANÇA és un poemari nascut després de l'experiència i de la inquietud. Una introspecció serena i sincera sobre el que ens reporta la vida.

L'Editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.
Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.
En uns 45 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

+ Informació

Sobre l'autor
facebook deRamon Carres

Sobre l'editorial
www.neopatria.es
Facebook d'Editorial Neopàtria

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • info@tonibalanza.com

    info@tonibalanza.com

    over 1 year

    Molt a sort Ramón Carrés - Toni Balanzà

18€
3 backers
Un llibre

Un exemplar del llibre
+ Invitació a la presentació del llibre
+ Se t'inclourà a l'edició com a mecenes del projecte

32€
5 backers
2 llibres

2 exemplars del llibre
+ Invitació a la presentació del llibre
+ Se t'inclourà a l'edició com a mecenes del projecte
+ Hi trobaràs una dedicatòria i la signatura de l'autor
+ Obsequi d'una pràctica motxilla de cordons

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.