❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Joana, què li passa a l'ós globus?

Segon volum d'una col·lecció de 5 contes sobre educació emocional, amb una estratègia divertida i diferent en cada conte!

0
segundos
13
Aportaciones
405€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Et volem presentar el segon volum d'una col·lecció de 5 contes.

El títol és: Joana, què li passa a l'ós globus?

En aquest conte la Joana està molt contenta i mentre juga al seu jardí veu al cel una cosa estranya, és un ós inflat com un globus que vola pel cel trist. La Joana després de parlar amb ell i observar que no pot baixar, decideix ajudar-lo i trobar la seva família, amb el seu bon amic Martí. En breu comencen a trobar antics amics de l'ós i comencen a descobrir perquè l'ós està inflat com un globus!

Descobreix amb la Joana la importància d'expressar allò que ens passa!

"Joana, què li passa a l'ós globus?" és el segon volum de la col·lecció.

El primer volum, "Joana no t'amoïnis", ja el tenim publicat, poc a poc anirem publicant la resta, per això volem compartir amb tu el projecte i ens encantaria que hi participessis!

Ara de moment les imatges que podem anar oferint són les del primer llibre, però a mesura que el projecte vagi avançant anirem actualitzant la pàgina amb les imatges noves del segon conte.

Sobre la col·lecció

En cadascun dels contes la Joana viu aventures, i en elles descobrirà estratègies per entendre el seu món emocional. Les cinc claus emocionals que es treballen en cada conte són:

  • Primer conte: Somriu, estar content només depèn de tu!

  • Segon conte: Expressa les emocions, no les guardis!

  • Tercer conte: Sentim als altres, treballem l'empatia!

  • Quart conte: Ajuda'm i ajuda't, aprenem a observar les necessitats de tothom.

  • Cinquè: Gestionem la ira, transformem-la!

En cada llibre la Joana i el seu amic Martí es dirigeixen cap a un punt cardinal, excepte en el tercer conte que la Joana viu l'aventura al seu poble. Per això al final de cada conte trobaràs un mapa dels viatges emocionals per poder seguir totes les seves històries!

Mapa viatges emocionals dels 5 llibres
Mapa viatges emocionals dels 5 llibres

Al final de cada conte trobaràs també divertides activitats per fer a casa, per ajudar al teu fill o filla a ser més feliç i que visqui sense pors.

Exercicis emocionals
Exercicis emocionals

Els llibres són tots de 32 pàgines i de 22x22cm, amb tapa tova i a tot color.

Imatges del primer llibre:

Contra portada del primer conte
Contra portada del primer conte

Pàgina del primer conte
Pàgina del primer conte

Pàgina introducció
Pàgina introducció

Portada Conte 1
Portada Conte 1

Sobre les recompenses

Les xapes es faran amb el logo de la Joana i la il·lustració on la Joana surt observant les formigues.

Les làmines per pintar es faran amb varies il·lustracions del volum 1 i 2.

Les samarretes es faran amb una il·lustració de la Joana i el Martí, i la del trencaclosques de 70 peces, on al Joana i el Martí estan al fons del mar, i el Martí té un pop al cap.

Qui som?

Sóm la Isabel Santanach i Yasmina Galindo.

Isabel Santanach

Fa anys explicant un conte a la meva filla vaig adonar-me que la història que m'havia inventat m'agradava molt i que m'encantaria veure publicada en un conte. Aquell mateix estiu, ara fa 3 anys, van començar van sorgir de mi les altres quatre històries que completen la col·lecció, i durant aquell any vaig acabar de donar forma i sentit a les diferents aventures, perquè cadascuna d'elles fos un aprenentatge màgic i divertit. En tenir-los escrits ràpidament vaig pensar en la Yasmina, sempre amb un llapis a la mà, per ajudar-me a donar forma al projecte. Amiga de les meves germanes, comentar-li la idea va ser fàcil, i el meu entusiasme va fer que no dubtes a afegir-se al projecte.

Sempre m'ha agradat escriure, i per mi és una teràpia que em transporta a un món de fantasia on tot és possible. Ara amb dos nens petits el temps lliure o de concentració és poc, tot i així la il·lusió és molt gran per veure fet realitat un somni, la publicació d'aquests petits grans contes.

Yasmina Galindo

Es diu dels nens que neixen amb un pa sota el braç, doncs en el meu cas el que duia jo era un llapis. Vaig passar els meus anys més tendres esbossant i pintant tancada a l'habitació; sempre he sigut una persona molt social, però la única manera de trobar-me amb el meu món interior i d'ordenar-me les idees sempre ha sigut a través del llapis i el paper. En poc temps ja desenvolupava les meves pròpies històries i els meus còmics i tot semblava indicar que a l'arribar a la universitat em llençaria de cap a les Belles Arts; però no va ser així. He estat estudiant moltes disciplines i cadascuna més diferent de l'anterior, sempre seguint el dictat de la meva part més racional del cervell i tractant de treure'm del cap la fantasia infantil de poder dedicar-me a la il·lustració. Al cap dels anys m'he adonat que ha estat impossible: mai he deixat de dibuixar i mai deixaré de dibuixar. Sense importar si aquest fet pot resultar transcendent o no per la meva vida professional. Només necessitava un projecte, una empenta que em fes dedicar-m'hi encara més amb cor i ànima, i aquí va ser quan va aparèixer la Isabel, emprenedora i somiadora per igual, proposant-me en participar en la col·lecció de "Joana i els viatges emocionals". La història em va encantar, i la seva manera tan tendra de transmetre saviesa emocional als més petits de la casa em va acabar de captivar. No m'ho vaig pensar dues vegades i al cap de poc temps ens vam engrescar totes dues a tirar aquest projecte cap endavant!

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions seran destinades íntegrament a la impressió del conte.

Calendari previst:

Un cop acabada la campanya i en un termini màxim d'un mes totes les persones que ens hagin ajudat tindran la seva recompensa. Per tant a finals de febrer del 2018 ja tindreu les vostres recompenses!

+ Info a les nostres xarxes socials!

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de les promocions, fires i de contingut interessant sobre l'educació emocional infantil!
Facebook
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mire A.

    Mire A.

    más de 6 años

    Bon Nadal de les ninfes

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies