❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem gran Rubikids!!

Volem apropar el cub de Rubik als infants refugiats a Polykastro (Grècia) perquè creixin, aprenguin i es diverteixin tot jugant!! :)

Rubikids

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
795€
De 750€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El joc és una activitat universal de real importància per al desenvolupament dels infants. A través d'ell, no només ens divertim, aprenem, superant reptes i compartint l'experiència amb els companys!

Sobretot, ens serveix per desconnectar per uns instants de tots els problemes que ens envolten!!!!

Per aquest motiu necessitem la teva ajuda! Volem viatjar a Grècia, aportant al llarg d'una setmana el nostre granet d'arena i col·laborar amb ONG Open Cultural Center. Una organització de voluntaris que porta a terme programes educatius i culturals amb refugiats, treballant per donar classes, esdeveniments i activitats culturals. Creant un espai segur, tant per a nens com per a adults, on continuar aprenent al camp.

Al llarg d'aquella setmana col·laborarem amb ells i realitzarem tallers amb el cub de Rubik, per a infants, adolescents i adults.

Què és Rubikids?

Rubikids ha estat creat per oferir tallers i cursos adreçats a infants i adolescents on el principal objectiu és estimular de forma lúdica totes les seves capacitats en diferents entitats educatives, hospitalàries i solidàries, perquè els infants creixin i aprenguin tot jugant, aprofitant tots els avantatges que el cub de Rubik ofereix!

Quines capacitats ens desperta el cub?

El cub de Rubik a simple vista por semblar un passatemps, però és molt més que aixó: és un objecte educatiu i lúdic ideal!

És un joc que ens ensenya lògica, raonament, crea curiositat, superació, memòria i potència la visió espacial, entre altres.
És un joc que ens ensenya lògica, raonament, crea curiositat, superació, memòria i potència la visió espacial, entre altres.

Vols saber-ne més? Visita la nostra web i trobaràs informació els seus beneficis!

Com vam començar?

Fa uns mesos ens iniciàvem com a voluntariat amb els infants de l'Hospital Sant Joan de Déu, és allí quan ens adonem que en el desenvolupament del projecte potencia valors encara més importants: el treball en equip i la superació personal. Un gran repte, però amb constància i paciència, ajudant-se aconseguien gaudir de l'experiència!

Qui som?

Som la Mònica i la Irene, totes dues nascudes a un petit poblet de la província de Lleida, ens uneixen les ganes de tirar endavant aquest projecte a Polykastro!
Som la Mònica i la Irene, totes dues nascudes a un petit poblet de la província de Lleida, ens uneixen les ganes de tirar endavant aquest projecte a Polykastro!

  • Mònica Boladeres, enginyera química. Ara bé, sempre m’ha agradat estar amb els nens, ensenyar-los i al mateix temps aprendre d’ells. És per això, que sóc professora de matemàtiques a secundària, la qual cosa ara em permet combinar la meva habilitat per les ciències amb la meva passió per la docència.

  • Irene Bergadà, logopeda. En el meu dia dia treballo amb infants amb dificultats lingüístiques i d'aprenentatges. Gràcies a la meva feina i als nens amb els quals treballo, he descobert que poques coses em fan tant feliç com l'expressió d'alegria d'un infant quan aconsegueix superar el repte que ens havíem marcats junts.

Què volem aconseguir?

Et diríem que el nostre somni és arribar a través del cub de rubik als infants d'arreu del món! Des de tallers al Casal dels Infants al barri del Raval de Barcelona, a escoles rurals del Perú o orfenats al Nepal.

Ara però, el nostre primer objectiu és continuar creixent col·laborant amb l'ONG Open Cultural Center en un camp de refugiats a Polykastro (Grècia).

Com funciona Verkami?

Verkami és una plataforma de finançament del tot o res. El nostre projecte té un objectiu de 800€, i tenim 40 dies per aconseguir-ho.

  • Si passats els 40 dies hem arribat al nostre objectiu, rebràs les recompenses corresponents a la quantitat aportada abans del dia 1 de maig.

  • Si s'esgota el termini i no hem aconseguit arribar al nostre objectiu (esperem que no sigui així), no se't cobraran els diners i tampoc no podrem enviar-te la recompensa.

Recompenses

Serem sincers, som petits i estem creixent, t'oferim diverses opcions:

  • Aparació als crèdits del vídeo del projecte

  • Bossa de Rubikids : )

    Una bonica i pràctica bossa de cotó amb el nostre LOGO, feta a mà i amb molt d
    Una bonica i pràctica bossa de cotó amb el nostre LOGO, feta a mà i amb molt d'amor!

  • Pyramix i manual

    Manual per resoldre el cub piramidal realitzat
    Manual per resoldre el cub piramidal realitzat

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners recaptats a través de Verkami cobriran una gran part del pressupost del projecte a Polykastro (Grècia), a més de cobrir els costos de la inversió inicial de RUBIKIDS (compra del material).

Aquest és el repartiment estimat dels costos previstos:

Calendari d'activitats previst:

  • Aquesta setmana Santa Rubikids ja viatjarà al nord de Grècia, en un petit poblet anomenat Polykastro, per tal de col·laborar amb l'ONG Open Cultural Center.

Quant a les recompenses, seran entregades abans del 1 de Maig. (Les despeses d'enviament estan incloses en les recompenses, sempre en territori nacional.)

i què més farem...

  • Tenim previst diferents tallers a centres cívics i escoles de Barcelona aquest tercer trimestre.

  • Tots matins dels dilluns realitzem tallers i activitats a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en l’àrea Hospital de dia.

Amb la teva ajuda, volem crèixer més i més!!

Vols obtenir més informació del projecte?

Visita la nostra pàgina web i segueix l'evolució a través de les xarxes socials, l'Instagram i Facebook.

Ens encantaria que contactessis amb nosaltres si tens qualsevol pregunta, dubte o curiositat sobre el projecte!

La nostra il·lusió és poder fer un projecte honest i sincer, la teva ajuda és clau per poder-lo fer realitat.

MOLTES GRÀCIES!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mminguell12

    Mminguell12

    6 años

    Quina bona feina noies!!! Seguiu així! El món necessita persones com vosaltres! :)

  • Anna Espigares

    Anna Espigares

    6 años

    Nomes et desitjo que aquest somni arribi molt lluny!

  • Gerard López

    Gerard López

    6 años

    Molta sort! Sempre amunt, Rubikids :)!

  • David Camarasa Burgués

    David Camarasa Burgués

    6 años

    Si somrius ets alquimista :)

  • Belén

    Belén

    6 años

    M'encanta veure el progrés i m'encantarà veure com ho aconseguiu (cosa que no poso en dubte ni per un moment).

  • Ramon Lloses i Fauste

    Ramon Lloses i Fauste

    6 años

    Que tingueu molta sort en aquest nou projecte solidari...Ptns

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies