❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pedretes: publicació del nou disc de Rampaire

"Pedretes", que sortirà publicat a mitjans de febrer de 2018 dins lo segell Microscopi, és lo segon EP de Rampaire. M'ajudeu a publicar-lo?

alfredporrespla

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
60
Aportaciones
1.518€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Amics i amigues,

encara queden quinze dies de campanya i ja hem aconseguit l'objectiu inicial. Moltes gràcies i enhorabona!!!

Los quinze dies que queden intentarem ampliar la participació per aconseguir un segon objectiu: arribar als 1500€. Los diners d'aquest segon objectiu se destinaran a finançar el videoclip del primer single del disc. Si ho aconseguim, tots los mecenes que heu participat al Verkami tindreu, a més a més de la recompensa triada, lo vostre nom als crèdits del videoclip. Ajudeu-me a fer-ne difusió!!!

Mil gràcies!!!

Alfred

Rampaire és un projecte musical menut i personal que vaig iniciar el 2015 amb la publicació del meu primer EP, Sol, autoeditat i disponible en descàrrega a Bandcamp. Ara he enregistrat lo meu segon EP, Pedretes, que publicaré a mitjans de febrer de 2018 dins lo segell Microscopi.

Pedretes té cinc cançons: "Natural", "Tu", "L’altra riba", "Tornar a casa" i "La rondalla del Rampaire". Són cançons d’autor amb vocació pop i aires folk en la instrumentació. Cinc pedretes sobre l’amor, la vida i la mort, sobre el pas del temps, los records i la memòria. En definitiva, sobre este relat que anomenem “la nostra vida”.

Sobre les recompenses

Col·laborar en lo Verkami és una oportunitat de rebre abans que ningú el CD publicat. No només lo podreu escoltar en primícia sinó que, si voleu, lo rebreu signat i dedicat (només m'ho heu de dir). A més a més, rebreu lo meu agraïment públic, a través de les xarxes socials.

Portada i contraportada del CD
Portada i contraportada del CD

Un altre avantatge de col·laborar al Verkami és la possibilitat de tindre una il·lustració d'Hernan en H, estampada al CD o a la samarreta exclusiva que m'ha dissenyat (edició limitada). M'haureu de dir la talla que voleu (S, M, L, XL).

Samarreta amb il·lustració d
Samarreta amb il·lustració d'Hernan en H

I si, com jo, sou molt fans d'Hernan, fins i tot podeu aconseguir la il·lustració de la portada i la contraportada en format pòster de 50 x 70 cm. Una edició limitada, numerada i signada per l'autor.

Pòster de 50 x 70 cm (marc no inclòs)
Pòster de 50 x 70 cm (marc no inclòs)

Qui som

Rampaire en concert
Rampaire en concert

Possiblement no tothom que em coneix sap de la meua faceta musical. Sóc professor, recercador i artista visual o, si més no, esta és la meua identitat més pública. Tanmateix, en lo meu dia a dia, guardo un raconet on conrear cançons. És un temps i un espai que anomeno Rampaire.

Per a l'enregistrament de Pedretes he tingut la sort de poder comptar amb la col·laboració de grans músics del territori. Quique Pellicer (baix), Josep Lanau (acordió), Sergi Molina (percussions) i jo mateix, Alfred Porres, (guitarra i veu) hem posat música a les cinc cançons de l'EP, juntament amb Cristòfol Pons, qui va posar les castanyoles a “La rondalla del Rampaire”.

El disseny del CD i la portada l’ha fet Hernan en H, un il·lustrador de les Terres de l'Ebre que coneixereu sobretot pels seus dibuixos a les samarretes Del Terreno.

A què destinarem les vostres aportacions

L'import recaptat s'invertirà en la fabricació del CD en format Digipack. Si superem la xifra necessària per a pagar la publicació del CD, la resta de diners s'empraran per a finançar les despeses d’enviament de còpies del CD amb finalitats promocionals (ràdios, publicacions, etc.) i altres despeses de promoció com la producció de les samarretes.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya, el CD entrarà a fàbrica i uns 10 dies després podré començar a entregar les recompenses. M'he marcat la primera setmana de febrer de 2018 com a data límit de lliurament, uns 10 dies abans de la publicació oficial de l'EP.

+ Info

https://www.facebook.com/rampaire/
https://twitter.com/rampairemusic
https://www.instagram.com/rampaire/
https://rampaire.bandcamp.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • alfredporrespla

    alfredporrespla
    Autor/a

    más de 6 años

    Moltes gràcies Artur, amb el teu suport ja som una miqueta més a prop!!!

  • atallada

    atallada

    más de 6 años

    Enhorabona per la iniciativa!! Els bons projectes mereixen veure la llum!!

#02 / Gràcies per fer-ho possible!!!

Hem tancat lo projecte a Verkami amb 1518 € aconseguits. Moltes gràcies a tots i totes les que ho heu fet possible!!!

Ja estic treballant amb les recompenses i prompte en tindreu notícies.

#01 / 1000 gràcies!!! Objectiu aconseguit. Anem una mica més enllà?

Amics i amigues,

encara queden quinze dies de campanya al Verkami i ja hem aconseguit l'objectiu inicial. Moltes gràcies i enhorabona!!!

Des d'avui ja tenim assegurada la viabilitat del projecte i la vostra recompensa garantida. Així que ja treballem per poder-vos-la lliurar. Les persones que vau triar una recompensa amb samarreta rebreu prompte un email per demanar-vos quina talla voleu i així poder fer la comanda personalitzada.

Los quinze dies que queden intentarem ampliar la participació per aconseguir un segon objectiu: arribar als 1500€. Los diners d'aquest segon objectiu se destinaran a finançar el videoclip del primer single del disc. Si ho aconseguim, tots los mecenes que heu participat al Verkami tindreu, a més a més de la recompensa triada, lo vostre nom als crèdits del videoclip. Ajudeu-me a fer-ne difusió!!!

Mil gràcies!!!

Alfred

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies