❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Este es un proyecto de
Discover them all

Boles de llavors Diverango

Et portem la Natura a casa! Ajuda la Natura i el Clima d'una manera fàcil i sostenible mentre omples de vida el teu entorn.

Diverango

A project of

Created in

324%
7
days
164
Patron
3.885€
From 1.200€
Contribute to the project
View project in Castellano

Boles de llavors Diverango® · Sembradors de Futur

Ajuda la Natura i el Clima d'una manera fàcil, divertida i sostenible mentre omples de vida el teu entorn!

INSTRUCCIONS:

Sembrar, Regar i Gaudir!


1. Col·loca SENSE ENTERRAR les boles Diverango directament damunt la terra.

2. Rega-les amb aigua i alegria.

3. Gaudeix del teu jardí, balcó, pati, casa... plens de vida!

Per què fer servir boles de llavors per sembrar?

· Així com a nosaltres ens agraden les ametlles, les pipes o els pinyons, a molts animals els hi encanten les llavors que sembrem. Al protegir-les en una bola compacta d'argila, terra i repel·lent natural (com el pebre negre triturat), foragitem als animals que intenten menjar les llavors, assolint així un índex molt més alt de germinació sense utilitzar pesticides.

· Tant els elements de la barreja de fang com la majoria de les plantes de la combinació, enriqueixen i fertilitzen la terra regenerant-la. Proporcionen així l'aliment necessari a les plantes durant les fases inicials de creixement. Això és degut a que algunes espècies de plantes intercanvien nutrients amb les plantes del seu voltant. Gràcies a això no cal fer servir adobs o fertilitzants químics (ho expliquem més avall al vídeo del Secret de Diverango).

· La biodiversitat és la base de la Vida: Cada bola inclou una combinació de llavors de diferents espècies dissenyada per omplir de vida l'entorn sense esforç i gairebé sense manteniment. Una planta que estigui sola, sense altres plantes al voltant, té moltes més probabilitats de ser atacada per plagues o fongs que un ecosistema equilibrat entre diferents espècies. La biodiversitat també ajuda a la fauna associada i a la retenció d'aigua i humitat.

· Fins que no es mullen no activen el seu procés de germinació, això les fa ideals per sembrar en zones sense aigua o reforestar grans extensions de terreny. Les llavors romanen protegides dins la bola fins que és època de pluja. Aleshores comencen a brotar i a créixer les plantes, just al moment més idoni de l'any per elles. Si tens una gra extensió, pots jugar a sembrar-les de manera lúdica i divertida llançant-les a la babalà!

Beneficis de les boles de llavors Diverango

· Incorporem llavors de plantes comestibles perquè gaudeixis de Diverango també als teus plats!


· Es conserven durant anys sense perdre cap benefici. Activen el seu procés de germinació al mullar-se.

· Tots els ingredients que fem servir per elaborar-les són naturals, sostenibles i de proximitat.

· No cal cavar la terra ni utilitzar cap producte químic.

· La combinació científicament estudiada de llavors autòctones, argila i altres elements que incorporem a les boles Diverango t'assegura un test, jardí o casa plens de vida amb el mínim d'esforç.


· Cada bola l'elaborem a mà amb cura, afecte i passió!

· Gràcies a la seva composició enriqueixen, oxigenen i equilibren el sòl retenint la humitat de l’ambient i absorbint el CO2 de l'atmosfera ajudant així a pal·liar els efectes del canvi climàtic.

I a més per cada capsa de 24 boles que compris, elaborem una altra bola de més que destinem a reforestar amb la metodologia Diverango un entorn erosionat!

Sembrant Diverango ajudes a regenerar el sòl i l'ecosistema autòcton del teu entorn mentre l'omples de vida de manera divertida, fàcil i sostenible.

El Pack Jardinera

Cada bola conté totes les llavors del Pack Jardinera: una barreja ideal dissenyada per omplir de vida i de plantes comestibles el teu test/jardinera o jardí. Totes alberguen el mateix potencial. Una combinació científicament provada basada en lleguminoses, que són plantes que alimenten a les veïnes i enriqueixen el sòl (vídeo explicatiu més avall al Secret de Diverango).
Es poden sembrar soles o entre les plantes que ja tens, sempre afavoriran la vida i biodiversitat del teu entorn.

Seguint les ensenyances de Fukuoka, es tracta de recolzar a la Natura enlloc de controlar-la o d'exigir-li alguna cosa. Cada planta germinarà i creixerà quan sigui el seu moment, al lloc que ella cregui oportú. Nosaltres només li facilitem el seu objectiu d'omplir de vida l'entorn escampant boles de llavors pensades per a això. La majoría de llavors germinen així que les sembres i es mullen, no obstant altres arriben a esparar-se mesos a germinar. Per això a la barreja hi ha una gran varietat d'espècies de plantes, perquè sempre creixin moltes plantes, fins i tot quan altres moren, creant un entorn que s'autosembra sol any rere any.

I entre elles: llavors de plantes comestibles! Pots veure amb detall les plantes comestibles que creixen de las boles de llavors Diverango, les seves propietats i com identificar-les aquí: Identificació de las plantes comestibles del Pack Jardinera de boles Diverango

Recomanem sembrar en testos/jardineres més grans de 15cm de diàmetre o rectangulars.
Amb una separació entre boles de mínim 5cm, sent més recomanable 10cm de separació. Per a jardí o terra, 10 boles de llavors per metre quadrat (sempre mantenint-ne la separació proporcional).

De moment aquest és l'únic Pack que hem tret a la venda, més endavant volem treure nous Packs (horta, abelles, reforestació...) i també Packs de llavors personalitzats.

D'on prové Diverango?

Hem adaptat a la Mediterrània la metodologia dissenyada per Masanobu Fukuoka (02/02/1913 - 16/08/2008) fa més de 50 anys amb el nom de "Nendo-Dango".

Aplicada originalment com a eina de reforestació, gestió d'entorns naturals i agrícoles.

Ha arribat el moment de que la gaudeixis també a casa teva!

En el següent vídeo us revelem el Secret de la nostra metodologia (versió en cast.):

Què està passant a la península Ibèrica?

Segons un informe publicat l'any 2016 al Portal de Transparència governamental del Ministeri de Medi Ambient és probable que a finals d'aquest Segle (Segle XXI) el 80% de la península Ibèrica sigui un desert.

L'agricultura i ramaderia intensives, els adobs i pesticides químics, la tala d'arbres...unides a l'augment de la temperatura han anat erosionant i degradant els sòls, disminuint així la biodiversitat vegetal i animal autòctona del nostre entorn, afectant l'equilibri de l'ecosistema.

Ha arribat el moment de trobar solucions, de posar-hi remei, d'actuar!

Aquest és un dels espais que reforestarem amb la vostra ajuda

Hem arribat a acords amb pagesos, agricultors i pastors per aplicar Diverango a les seves terres i contribuir a la millora del nostre ecosistema de manera ecològica i sostenible.

Què més fem a Diverango?

Volem donar als infants i a la població les eines perquè aprenguin a gestionar i reverdir els espais naturals d'una manera sostenible, divertida i fàcil.**

És per això que, a més de les boles Diverango, fa més de 2 anys que realitzem programes d'educació i sensibilització ambiental que impliquen de manera divertida i fàcil l'alumnat i/o població en la gestió de l'entorn del Centre Educatiu i/o Municipi a través de les boles Diverango.

Descobreix-ho tot a la nostra pàgina web: www.diverango.com

Apropem la Natura a les persones i augmentem la biodiversitat autòctona de l'entorn per deixar a les següents generacions una Terra plena de vida!

Preus Diverango

Aprofita el descompte exclusiu que només trobaràs aquí a Verkami i omple el teu entorn de vida de la manera més divertida, fàcil i sostenible!

Packaging

Creiem totalment en l'economia circular com a mitjà per canviar el model de consum. Per això no hem volgut fer un Packaging d'un sol ús. Volem que com a Sembrador o Sembradora de Futur que ets, puguis reutilitzar la capseta de boles de llavors per al que vulguis.

I necessitem també un embolcall resistent que faci que les boles de llavors Diverango es mantinguin intactes des que surten del nostre obrador fins que arriben a casa teva i vegis que és el moment més favorable per sembrar-les.

Després d'analitzar moltes opcions hem vist que les capsetes de fusta a part de ser maques i reutilitzables permeten no haver d'embolicar les boles de llavors amb un altre element i enviar-les a tot arreu amb el màxim de seguretat (a diferència del que hauria passat amb els saquets de roba o el cartró kraft entre d'altres).

Enviaments

T'ho volem posar tan fàcil que t'enviarem tots els Packs de boles Diverango que ens encarreguis a casa!

El preu de les recompenses ja inclou les despeses d'enviament a tot Espanya. Consultar tarifes per a enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries o Internacionals.

Objectius

Objectiu 1: Fer-te arribar les recompenses i obrir la botiga online DiverangoShop (1.200€)

Necessitem la teva ajuda per obrir la DiverangoShop i iniciar la producció de boles Diverango. Així podràs seguir comprant tantes boles Diverango com vulguis quan acabi la campanya de Verkami.
La gestió d'una botiga online requereix una inversió tant de temps com de diners que només podem assolir gràcies a tu.

Només si arribem a l'èxit de la campanya, al 100% (1.200€ o més) habilitarem la botiga online Diverango (DiverangoShop) a la nostra pàgina web www.diverango.com. Ho farem exactament un mes després de que acabi la campanya de Verkami.

Objectiu 2: Habilitar la DiverangoCommunity (Comunitat Diverango) a la pàgina web (2.000€)

Et volem acompanyar perquè assoleixis l'autogestió del teu entorn Diverango. Desenvolupar una comunitat on tots puguem aprendre plegats requereix d'una infraestructura que no tenim. Ajuda'ns a arribar a aquest objectiu que servirà per habilitar la Diverango Community a la nostra pàgina web www.diverango.com.

Un espai on podràs compartir fotos o comentaris del teu entorn Diverango i rebre resposta per part de l'equip de Diverango i/o d'altres Sembradors de Futur amb l'objectiu de que assoleixis fàcilment l'autogestió del teu entorn Diverango.

Objectiu 3: Amb el 3r. objectiu (3.000€) reforestem el doble

Amb aquest objectiu aconseguit, per cada capseta de boles de llavors que hagis demanat, elaborem 2 boles més (enlloc d'una) que destinarem a reforestar un ecosistema erosionat amb la metodologia Diverango.

Amb el teu recolzament omplirem de vida el planeta!

Calendari previst amb l'èxit de la campanya

Tot controlat
Tot controlat

Aquest Nadal regala vida!
Molt més que un detall.

Al regalar-lo estàs omplint de vida l'entorn dels teus éssers estimats i ajudant a reforestar els boscos de la Península Ibèrica (ja que per cada capseta que compris elaborem una altra bola més que destinem a reforestar un ecosistema erosionat).
Estàs omplint-nos d'il·lusió per a seguir formant, reforestant i apropant la Natura a les persones.
I el que és més important, contribueixes a un futur més sostenible per a les següents generacions.

Preveiem haver entregat totes les recompenses (Packs de boles de llavors Diverango) abans del 25 de Desembre. Ens reservem el dret de retardar-ho fins a Gener en cas d'imprevist.

L'obertura de la DiverangoShop es farà und dies després de finalitzar la campanya a Verkami, és a dir també a l'Octubre.

Amb l'objectiu ampliat, habilitarem l'espai per la Comunitat Diverango DiverangoCommunity a l'Octubre. D'aquesta manera així que rebis les boles de llavors tindràs en tot moment l'assessorament del mentor Diverango, cosa que etp ermetrà arribar fàcilment a l'autogestió sostenible del teu entorn.

A què destinarem les teves aportacions?

Les comptes clares
Les comptes clares

Destinarem el 100% del que recaptem a elaborar les boles Diverango, fer-vos-les arribar a casa i habilitar la DiverangoShop dins la nostra pàgina web.
Així podreu seguir encarregant tantes boles Diverango com vulgueu. També destinarem la part corresponent als impostos del producte.

Un cop assolit l'objectiu ampliat inclourem els costos de programació i gestió necessaris per habilitar la DiverangoCommunity.

Per què Crowdfunding?

Creiem que Crowdfunding és la millor manera de continuar fent créixer el projecte Diverango alhora que tu, Sembrador o Sembradora de Futur, comences a gaudir de les boles Diverango a casa teva i a un preu exclusiu.

Necessitem la teva ajuda per obrir la Botiga Online DiverangoShop i la Comunitat Diverango DiverangoCommunity.

No ho podem fer sense tu!
Ens ajudes a Sembrar el Futur?

Saps com funciona un Crowdfunding?

És exactament el mateix que una venda anticipada on tu, com a mecenes, ens compres per avançat els Packs de Boles de llavors Diverango que vulguis.
Al fer-ho així ens facilites enormement la gestió i elaboració dels Packs ja que actualment no tenim el capital ni la infraestructura per a tenir-los elaborats i guardats en Stock.

Nosaltres ens comprometem a elaborar exactament el número de Packs de boles Diverango que demanis, idèntic al de la descripció de la recompensa, i després a enviar-te'ls a casa.
També ens comprometem a habilitar la DiverangoShop a la nostra pàgina web perquè puguis encarregar tantes boles Diverango com vulguis exactament un mes després de la finalització de la campanya de Crowdfunding a Verkami.

I no et volem deixar sol!
T'acompanyarem amb la DiverangoCommunity en cas d'assolir l'objectiu ampliat (2.000 €).

Tot això només passarà si arribem a un 100% (1.200€) o més de l'objectiu de finançament.

En cas de no arribar a l'èxit de la campanya tots els diners que hagis aportat et seran retornats íntegrament i nosaltres no elaborarem els Packs de Boles Diverango ni habilitarem la Botiga DiverangoShop o la Comunitat DiverangoCommunity a la nostra pàgina web.

La teva aportació pot marcar la diferència!

Qui som

Joan Cervera
Director i Fundador de Diverango

Valentí Acconcia
Consultor Crowdfunding

IB: ImatgeBarcelona - Pol Carrizo i Andrea Pérez
Producció Audiovisual

Arnau Ferret
Programador Informàtic

Eva Guallar
Dissenyadora gràfica

Joan Ramon Buisan
Il·lustrador

+ Info

Entra a la Comunitat Diverango i rep descomptes exclusius, assessorament i seguiment només per als Sembradors de Futur!

Volem apropar-te la Natura i la volem fer present al teu entorn de la manera més fàcil i divertida!

Ens ajudes a Sembrar el Futur?

FAQ

 • Per què no he hagut de posar la meva direcció de enviament al aportar?

  T'enviarem un formulari al finalitzar la campanya on podràs detallar-nos la direcció del teu enviament. Amb aquest últim pas ja podràs rebre a casa (o enviar a casa de qui ens diguis) les capsetes de boles de llavors Diverango.

Do you have any other queries or questions?

26 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Victoria

  Victoria

  5 days

  :)

 • Anye Rocamundo

  Anye Rocamundo

  13 days

  Voilà! A por un jardincito en mi ventana al mundo...

 • ¡Venga, vamos a por el siguiente objetivo! ¡Ánimos y felicidades a partes iguales!

 • Diverango

  Diverango
  Author

  about 1 months

  Hola Eva!
  Gràcies per voler Sembrar el Futur!

  Tant per la combinació que inclou el Pack Jardinera com pel fet de poder-les veure créixer clarament, és més adient sembrar-les a un test/jardinera o jardí.
  Més endavant farem altres Packs que encaixen millor amb la sembra al bosc i que són més eficients que el Pack Jardinera per aquesta labor.

 • Diverango

  Diverango
  Author

  about 1 months

  ¡Primer objetivo alcanzado! ¡Vamos a por el segundo! :) ¡GRACIAS INFINITAS POR HACER ESTO POSIBLE!

 • Maríajose

  Maríajose

  about 1 months

  Que ganas de plantar semillas y ver cómo

 • Eva Serrat

  Eva Serrat

  about 1 months

  Hola! Visc a una zona de bosc. Entenc que les podria escampar a l'atzar i "despreocupar-me'n" perquè facin elles soles el seu curs i es vagin reproduint o bé millor cultivarles a test/jardí? Esperant molts més projectes com aquest, que són molt necessaris!! Estaré atenta a la web i a la comunitat (dono per suposat que es podràn crear) per participar en més campanyes per reforestar etc. Gràcies per la iniciativa!!

 • Josep Maria Tobella Miralles

  Josep Maria Tobella Miralles

  about 1 months

  Bona iniciativa pel futur del món!

 • quimmach

  quimmach

  about 1 months

  Una forta abraçada

 • Sussi Huguet

  Sussi Huguet

  about 1 months

  On rebré les boles?

0 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

#09 / El Pack Maceta

¡Se acerca la recta final!
Vamos a repasar la explicación del Pack Maceta (explicado en la campaña).

El Pack Maceta

Cada bola contiene todas las semillas del Pack Maceta: una mezcla ideal para llenar de vida y de plantas comestibles tu maceta o jardín. Todas albergan el mismo potencial. Una combinación científicamente probada basada en leguminosas, que son plantas que alimentan a las vecinas y enriquecen el suelo (vídeo explicativo más abajo en el Secreto de Diverango).
Se pueden sembrar solas o entre las plantas que ya tienes, siempre favorecerán la vida y biodiversidad de tu entorno.

Siguiendo las enseñanzas de Fukuoka, se trata de apoyar a la Naturaleza en vez de controlarla o de exigirle algo. Cada planta germinará y crecerá cuando sea su momento, en el sitio que ella crea oportuno. Nosotros solo le facilitamos su objetivo de llenar de vida el entorno esparciendo bolas con semillas pensadas para ello. La mayoría de semillas germinan en cuanto las siembras y se mojan,read more

#08 / Para estas Navidades quiero Vida

¡Estas Navidades regala Vida!
Mucho más que un detalle.

Al regalarlo estás llenando de vida el entorno de tus seres queridos y ayudando a reforestar los bosques de la Península Ibérica (ya que por cada cajita que compres elaboramos dos bolas más que destinamos a reforestar un ecosistema erosionado).
Estás llenándonos de ilusión para seguir formando, reforestando y acercando la Naturaleza a las personas.
Y lo más importante, contribuyes a un futuro más sostenible para las siguientes generaciones.

Prevemos haber entregado todas las recompensas (Packs de bolas de semillas Diverango) antes del 25 de Diciembre. Nos reservamos el derecho de retrasarlo hasta Enero en caso de imprevisto.

La apertura de la Tienda Online DiverangoShop se hará unos días después de finalizar la campaña en Verkami, es decir también en Octubre.

Al haber conseguido el segundo objetivo, habilitaremos el espacio para la Comunidad DiverangoCommunity en Noviembre.

read more

#07 / El 3r objetivo ya es una realidad, vamos a por el 4º

Quedan 18 días para finalizar la campaña.
¡Nos sentimos súper apoyados!
¡GRACIAS!

Estáis haciendo realidad este proyecto y nos hace sentir llenos de entusiasmo y energía para llevarlo al máximo de su potencial.

Ahora que ya hemos pasado el ecuador de la campaña de 40 días, queremos compartiros que la campaña está siendo un éxito y que habéis demostrado que otro mundo es posible.

La metodología Diverango, que se basa en el respeto a la Naturaleza, pretende influir en cualquier entorno natural gestionado por el hombre, aplicándose tanto en casas, jardines, patios como en agricultura y reforestación.

Llevar la agricultura y la reforestación hacia un modelo más respetuoso con la Naturaleza basado en la biodiversidad, incidirá enormemente en el Clima y ayudará a paliar los efectos del cambio climático de forma notoria.

Reinvertiremos todo lo que aportéis en el proyecto,read more

#06 / Con el 3r objetivo reforestamos el doble

Vamos a por el 3r objetivo :)

Al conseguir el 3r objetivo, por cada cajita de bolas de semillas Diverango que hayas pedido, elaboraremos 2 bolas más (en vez de 1) que destinaremos a reforestar un ecosistema erosionado.

¡Con tu apoyo vamos a llenar de vida el planeta!

#05 / ¡Segundo objetivo conseguido!

¡Ya hemos llegado al segundo objetivo!
¡Habéis creado la DiverangoCommunity!

Va a ser genial que todxs lxs Sembradorxs de Futuro tengamos un espacio donde compartir nuestras experiencias y avances, conocernos y recibir respuesta del equipo Diverango para alcanzar la autogestión del entorno Diverango.

¡Muchas gracias por vuestro apoyo y aportación!
Estamos entusiasmados.
¡Gracias Sembradorxs de Futuro!

#04 / ¡Ya hemos conseguido el primer objetivo, vamos a por el segundo!

¡Entre todxs hemos llegado ya al primer objetivo: Y EN TAN SOLO 51 HORAS!

¡Recibir las bolas de semillas Diverango en vuestra casa ya es una realidad!

Ahora vamos a hacer realidad el segundo objetivo (al llegar a los 2.000€ de recaudación): abrir la DiverangoCommunity: Un espacio donde podrás compartir fotos o comentarios de tu entorno Diverango y recibir respuesta por parte del equipo de Diverango y/o de otros Sembradores de Futuro con el objetivo de que alcances fácilmente la autogestión de tu entorno Diverango.

¡Gracias Sembradorxs de Futuro!

#03 / Otro mundo es posible

¡En 30 horas ya llevamos más del 80% de la recaudación!

Estamos encantados de ver vuestra respuesta y de que nos hagáis sentir tan bien acompañados.
Nos demostráis que otro mundo es posible.

¡Vamos a darlo todo para Sembrar el Futuro!

#01 / ¡UAU! ¡Mil gracias!

¡Nos sentimos emocionados y maravillados de ver que hay tantas personas que quieren Sembrar el Futuro y apoyar este proyecto!

¡Llevamos 1hora y 30min de campaña y ya vamos por el 40%!

¡Seguimos a tope y gracias otra vez, esto no sería posible sin vosotrxs!

14€
0 backers
Diverango Internacional

Només cal aportar en aquesta recompensa en cas d'enviament a Balears, Canàries o internacional.

És una recompensa addicional a les de "Capsetes de boles de llavors Diverango" i no es pot demanar sola.

18€
52 backers
Capseta de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 19,90€

Pack de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

20€
45 left (of 50)
Vine a un taller i aprèn a elaborar les teves boles de llavors Diverango!

Farem un taller de Diverango especial per vosaltres a una de les Aules Ambientals de Barcelona.

Cada participant aprendrà a fer les seves boles de llavors Diverango i se les endurà a casa.

Coneixeràs d'aprop i d'una manera divertida la tècnica, els beneficis, les curiositats i els secrets de Diverango.

No et perdis aquesta experiència única i limitada!

Es farà el Dissabte 21 de Març de 2020 (un dia després de l'equinocci de Primavera).

33€
39 backers
2 Capsetes de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 39,80€

2 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

64€
2 backers
4 Capsetes de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 79,60€

4 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

76€
4 backers
5 Capsetes de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 99,50€

5 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

145€
2 backers
10 Capsetes de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 199€

10 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

354€
0 backers
25 Capsetes de boles de llavors Diverango

Preu Oficial a Botiga: 497,50€

25 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

692€
0 backers
50 Capsetes de boles de llavors Diverango


Preu Oficial a Botiga: 995€

50 Packs de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

1.000€
2 left (of 2)
Patrocinador Sembrador de Futur

Patrocina totes les unitats de capses que enviarem a casa de cada Sembrador/a de Futur.

Apareixeràs com a Patrocinador amb el Logo de la teva Marca o Empresa imprès a totes les etiquetes de les capsetes de boles de llavors Diverango que enviarem als mecenes d'aquesta campanya de llançament feta a Verkami.

12€
20 patrons (sold out)
Capseta de boles de llavors Diverango · Descompte especial Súper Early Bird

Només 20 unitats a 12€!
Preu Oficial a Botiga: 19,90€

Pack de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

15€
40 patrons (sold out)
Capseta de boles de llavors Diverango · Descompte especial Early Bird

Només 40 unitats a 15€!
Preu Oficial a Botiga: 19,90€

Pack de 24 boles de llavors Diverango ideal per a jardinera.

• Cada bola inclou la combinació regeneradora Diverango + llavors de plantes comestibles.
• Per cada capseta que demanis, elaborem una bola més que destinem a reforestar.
• No caduquen: les pots sembrar al cap de mesos (o d'anys) de rebre-les.
• En capseta de fusta re-aprofitable.
• Entrega abans del 25 de Desembre. Aquest Nadal regala('t) vida!

Despeses d'enviament incloses. Per a enviaments a Balears, Canàries o internacionals cal aportar també a la recompensa "Diverango Internacional".

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.