❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Este es un proyecto de
Discover them all

Boles de llavors Diverango

Et portem la Natura a casa! Ajuda la Natura i el Clima d'una manera fàcil i sostenible mentre omples de vida el teu entorn.

Diverango

A project of

Created in

0
seconds
166
Pledges
3.936€
From 1.200€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Boles de llavors Diverango® · Sembradors de Futur

Ajuda la Natura i el Clima d'una manera fàcil, divertida i sostenible mentre omples de vida el teu entorn!

INSTRUCCIONS:

Sembrar, Regar i Gaudir!

1. Col·loca SENSE ENTERRAR les boles Diverango directament damunt la terra.

2. Rega-les amb aigua i alegria.

3. Gaudeix del teu jardí, balcó, pati, casa... plens de vida!

Per què fer servir boles de llavors per sembrar?

· Així com a nosaltres ens agraden les ametlles, les pipes o els pinyons, a molts animals els hi encanten les llavors que sembrem. Al protegir-les en una bola compacta d'argila, terra i repel·lent natural (com el pebre negre triturat), foragitem als animals que intenten menjar les llavors, assolint així un índex molt més alt de germinació sense utilitzar pesticides.

· Tant els elements de la barreja de fang com la majoria de les plantes de la combinació, enriqueixen i fertilitzen la terra regenerant-la. Proporcionen així l'aliment necessari a les plantes durant les fases inicials de creixement. Això és degut a que algunes espècies de plantes intercanvien nutrients amb les plantes del seu voltant. Gràcies a això no cal fer servir adobs o fertilitzants químics (ho expliquem més avall al vídeo del Secret de Diverango).

· La biodiversitat és la base de la Vida: Cada bola inclou una combinació de llavors de diferents espècies dissenyada per omplir de vida l'entorn sense esforç i gairebé sense manteniment. Una planta que estigui sola, sense altres plantes al voltant, té moltes més probabilitats de ser atacada per plagues o fongs que un ecosistema equilibrat entre diferents espècies. La biodiversitat també ajuda a la fauna associada i a la retenció d'aigua i humitat.

· Fins que no es mullen no activen el seu procés de germinació, això les fa ideals per sembrar en zones sense aigua o reforestar grans extensions de terreny. Les llavors romanen protegides dins la bola fins que és època de pluja. Aleshores comencen a brotar i a créixer les plantes, just al moment més idoni de l'any per elles. Si tens una gra extensió, pots jugar a sembrar-les de manera lúdica i divertida llançant-les a la babalà!

Beneficis de les boles de llavors Diverango

· Incorporem llavors de plantes comestibles perquè gaudeixis de Diverango també als teus plats!

· Es conserven durant anys sense perdre cap benefici. Activen el seu procés de germinació al mullar-se.

· Tots els ingredients que fem servir per elaborar-les són naturals, sostenibles i de proximitat.

· No cal cavar la terra ni utilitzar cap producte químic.

· La combinació científicament estudiada de llavors autòctones, argila i altres elements que incorporem a les boles Diverango t'assegura un test, jardí o casa plens de vida amb el mínim d'esforç.

· Cada bola l'elaborem a mà amb cura, afecte i passió!

· Gràcies a la seva composició enriqueixen, oxigenen i equilibren el sòl retenint la humitat de l’ambient i absorbint el CO2 de l'atmosfera ajudant així a pal·liar els efectes del canvi climàtic.

I a més per cada capsa de 24 boles que compris, elaborem una altra bola de més que destinem a reforestar amb la metodologia Diverango un entorn erosionat!

Sembrant Diverango ajudes a regenerar el sòl i l'ecosistema autòcton del teu entorn mentre l'omples de vida de manera divertida, fàcil i sostenible.

El Pack Jardinera

Cada bola conté totes les llavors del Pack Jardinera: una barreja ideal dissenyada per omplir de vida i de plantes comestibles el teu test/jardinera o jardí. Totes alberguen el mateix potencial. Una combinació científicament provada basada en lleguminoses, que són plantes que alimenten a les veïnes i enriqueixen el sòl (vídeo explicatiu més avall al Secret de Diverango).

Es poden sembrar soles o entre les plantes que ja tens, sempre afavoriran la vida i biodiversitat del teu entorn.

Seguint les ensenyances de Fukuoka, es tracta de recolzar a la Natura enlloc de controlar-la o d'exigir-li alguna cosa. Cada planta germinarà i creixerà quan sigui el seu moment, al lloc que ella cregui oportú. Nosaltres només li facilitem el seu objectiu d'omplir de vida l'entorn escampant boles de llavors pensades per a això. La majoría de llavors germinen així que les sembres i es mullen, no obstant altres arriben a esparar-se mesos a germinar. Per això a la barreja hi ha una gran varietat d'espècies de plantes, perquè sempre creixin moltes plantes, fins i tot quan altres moren, creant un entorn que s'autosembra sol any rere any.

I entre elles: llavors de plantes comestibles! Pots veure amb detall les plantes comestibles que creixen de las boles de llavors Diverango, les seves propietats i com identificar-les aquí: Identificació de las plantes comestibles del Pack Jardinera de boles Diverango

Recomanem sembrar en testos/jardineres més grans de 15cm de diàmetre o rectangulars.

Amb una separació entre boles de mínim 5cm, sent més recomanable 10cm de separació. Per a jardí o terra, 10 boles de llavors per metre quadrat (sempre mantenint-ne la separació proporcional).

De moment aquest és l'únic Pack que hem tret a la venda, més endavant volem treure nous Packs (horta, abelles, reforestació...) i també Packs de llavors personalitzats.

D'on prové Diverango?

Hem adaptat a la Mediterrània la metodologia dissenyada per Masanobu Fukuoka (02/02/1913 - 16/08/2008) fa més de 50 anys amb el nom de "Nendo-Dango".

Aplicada originalment com a eina de reforestació, gestió d'entorns naturals i agrícoles.

Ha arribat el moment de que la gaudeixis també a casa teva!

En el següent vídeo us revelem el Secret de la nostra metodologia (versió en cast.):

Què està passant a la península Ibèrica?

Segons un informe publicat l'any 2016 al Portal de Transparència governamental del Ministeri de Medi Ambient és probable que a finals d'aquest Segle (Segle XXI) el 80% de la península Ibèrica sigui un desert.

L'agricultura i ramaderia intensives, els adobs i pesticides químics, la tala d'arbres...unides a l'augment de la temperatura han anat erosionant i degradant els sòls, disminuint així la biodiversitat vegetal i animal autòctona del nostre entorn, afectant l'equilibri de l'ecosistema.

Ha arribat el moment de trobar solucions, de posar-hi remei, d'actuar!

Aquest és un dels espais que reforestarem amb la vostra ajuda

Hem arribat a acords amb pagesos, agricultors i pastors per aplicar Diverango a les seves terres i contribuir a la millora del nostre ecosistema de manera ecològica i sostenible.

Què més fem a Diverango?

Volem donar als infants i a la població les eines perquè aprenguin a gestionar i reverdir els espais naturals d'una manera sostenible, divertida i fàcil.**

És per això que, a més de les boles Diverango, fa més de 2 anys que realitzem programes d'educació i sensibilització ambiental que impliquen de manera divertida i fàcil l'alumnat i/o població en la gestió de l'entorn del Centre Educatiu i/o Municipi a través de les boles Diverango.

Descobreix-ho tot a la nostra pàgina web: www.diverango.com

Apropem la Natura a les persones i augmentem la biodiversitat autòctona de l'entorn per deixar a les següents generacions una Terra plena de vida!

Preus Diverango

Aprofita el descompte exclusiu que només trobaràs aquí a Verkami i omple el teu entorn de vida de la manera més divertida, fàcil i sostenible!

Packaging

Creiem totalment en l'economia circular com a mitjà per canviar el model de consum. Per això no hem volgut fer un Packaging d'un sol ús. Volem que com a Sembrador o Sembradora de Futur que ets, puguis reutilitzar la capseta de boles de llavors per al que vulguis.

I necessitem també un embolcall resistent que faci que les boles de llavors Diverango es mantinguin intactes des que surten del nostre obrador fins que arriben a casa teva i vegis que és el moment més favorable per sembrar-les.

Després d'analitzar moltes opcions hem vist que les capsetes de fusta a part de ser maques i reutilitzables permeten no haver d'embolicar les boles de llavors amb un altre element i enviar-les a tot arreu amb el màxim de seguretat (a diferència del que hauria passat amb els saquets de roba o el cartró kraft entre d'altres).

Enviaments

T'ho volem posar tan fàcil que t'enviarem tots els Packs de boles Diverango que ens encarreguis a casa!

El preu de les recompenses ja inclou les despeses d'enviament a tot Espanya. Consultar tarifes per a enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries o Internacionals.

Objectius

Objectiu 1: Fer-te arribar les recompenses i obrir la botiga online DiverangoShop (1.200€)

Necessitem la teva ajuda per obrir la DiverangoShop i iniciar la producció de boles Diverango. Així podràs seguir comprant tantes boles Diverango com vulguis quan acabi la campanya de Verkami.

La gestió d'una botiga online requereix una inversió tant de temps com de diners que només podem assolir gràcies a tu.

Només si arribem a l'èxit de la campanya, al 100% (1.200€ o més) habilitarem la botiga online Diverango (DiverangoShop) a la nostra pàgina web www.diverango.com. Ho farem exactament un mes després de que acabi la campanya de Verkami.

Objectiu 2: Habilitar la DiverangoCommunity (Comunitat Diverango) a la pàgina web (2.000€)

Et volem acompanyar perquè assoleixis l'autogestió del teu entorn Diverango. Desenvolupar una comunitat on tots puguem aprendre plegats requereix d'una infraestructura que no tenim. Ajuda'ns a arribar a aquest objectiu que servirà per habilitar la Diverango Community a la nostra pàgina web www.diverango.com.

Un espai on podràs compartir fotos o comentaris del teu entorn Diverango i rebre resposta per part de l'equip de Diverango i/o d'altres Sembradors de Futur amb l'objectiu de que assoleixis fàcilment l'autogestió del teu entorn Diverango.

Objectiu 3: Amb el 3r. objectiu (3.000€) reforestem el doble

Amb aquest objectiu aconseguit, per cada capseta de boles de llavors que hagis demanat, elaborem 2 boles més (enlloc d'una) que destinarem a reforestar un ecosistema erosionat amb la metodologia Diverango.

Amb el teu recolzament omplirem de vida el planeta!

Calendari previst amb l'èxit de la campanya

Tot controlat
Tot controlat

Aquest Nadal regala vida!

Molt més que un detall.

Al regalar-lo estàs omplint de vida l'entorn dels teus éssers estimats i ajudant a reforestar els boscos de la Península Ibèrica (ja que per cada capseta que compris elaborem una altra bola més que destinem a reforestar un ecosistema erosionat).

Estàs omplint-nos d'il·lusió per a seguir formant, reforestant i apropant la Natura a les persones.

I el que és més important, contribueixes a un futur més sostenible per a les següents generacions.

Preveiem haver entregat totes les recompenses (Packs de boles de llavors Diverango) abans del 25 de Desembre. Ens reservem el dret de retardar-ho fins a Gener en cas d'imprevist.

L'obertura de la DiverangoShop es farà und dies després de finalitzar la campanya a Verkami, és a dir també a l'Octubre.

Amb l'objectiu ampliat, habilitarem l'espai per la Comunitat Diverango DiverangoCommunity a l'Octubre. D'aquesta manera així que rebis les boles de llavors tindràs en tot moment l'assessorament del mentor Diverango, cosa que etp ermetrà arribar fàcilment a l'autogestió sostenible del teu entorn.

A què destinarem les teves aportacions?

Les comptes clares
Les comptes clares

Destinarem el 100% del que recaptem a elaborar les boles Diverango, fer-vos-les arribar a casa i habilitar la DiverangoShop dins la nostra pàgina web.

Així podreu seguir encarregant tantes boles Diverango com vulgueu. També destinarem la part corresponent als impostos del producte.

Un cop assolit l'objectiu ampliat inclourem els costos de programació i gestió necessaris per habilitar la DiverangoCommunity.

Per què Crowdfunding?

Creiem que Crowdfunding és la millor manera de continuar fent créixer el projecte Diverango alhora que tu, Sembrador o Sembradora de Futur, comences a gaudir de les boles Diverango a casa teva i a un preu exclusiu.

Necessitem la teva ajuda per obrir la Botiga Online DiverangoShop i la Comunitat Diverango DiverangoCommunity.

No ho podem fer sense tu!

Ens ajudes a Sembrar el Futur?

Saps com funciona un Crowdfunding?

És exactament el mateix que una venda anticipada on tu, com a mecenes, ens compres per avançat els Packs de Boles de llavors Diverango que vulguis.

Al fer-ho així ens facilites enormement la gestió i elaboració dels Packs ja que actualment no tenim el capital ni la infraestructura per a tenir-los elaborats i guardats en Stock.

Nosaltres ens comprometem a elaborar exactament el número de Packs de boles Diverango que demanis, idèntic al de la descripció de la recompensa, i després a enviar-te'ls a casa.

També ens comprometem a habilitar la DiverangoShop a la nostra pàgina web perquè puguis encarregar tantes boles Diverango com vulguis exactament un mes després de la finalització de la campanya de Crowdfunding a Verkami.

I no et volem deixar sol!

T'acompanyarem amb la DiverangoCommunity en cas d'assolir l'objectiu ampliat (2.000 €).

Tot això només passarà si arribem a un 100% (1.200€) o més de l'objectiu de finançament.

En cas de no arribar a l'èxit de la campanya tots els diners que hagis aportat et seran retornats íntegrament i nosaltres no elaborarem els Packs de Boles Diverango ni habilitarem la Botiga DiverangoShop o la Comunitat DiverangoCommunity a la nostra pàgina web.

La teva aportació pot marcar la diferència!

Qui som

Joan Cervera

Director i Fundador de Diverango

Valentí Acconcia

Consultor Crowdfunding

IB: ImatgeBarcelona - Pol Carrizo i Andrea Pérez

Producció Audiovisual

Arnau Ferret

Programador Informàtic

Eva Guallar

Dissenyadora gràfica

Joan Ramon Buisan

Il·lustrador

+ Info

Entra a la Comunitat Diverango i rep descomptes exclusius, assessorament i seguiment només per als Sembradors de Futur!

Volem apropar-te la Natura i la volem fer present al teu entorn de la manera més fàcil i divertida!

Ens ajudes a Sembrar el Futur?

FAQ

 • Per què no he hagut de posar la meva direcció de enviament al aportar?

  T'enviarem un formulari al finalitzar la campanya on podràs detallar-nos la direcció del teu enviament. Amb aquest últim pas ja podràs rebre a casa (o enviar a casa de qui ens diguis) les capsetes de boles de llavors Diverango.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

29 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Valeck

  Valeck

  over 4 years

  Muchas gracias ;)

 • Diverango

  Diverango
  Author

  over 4 years

  Buenos días Valeck,

  Tenemos previsto entregar mañana Viernes 13/12/2019 todos los envíos a "Correos".

  Es probable que lleguen en el transcurso de la semana que viene.

  En todo caso, te aseguramos que recibirás tu envío antes del 25 de diciembre.

  ¡Gracias por Sembrar el Futuro y hasta pronto!

  Atentamente,

  Joan Cervera

 • Valeck

  Valeck

  over 4 years

  Hola.

  ¿Se ha empezado ya con los envíos?

  Gracias y un saludo

 • Victoria

  Victoria

  almost 5 years

  :)

 • Anye Rocamundo

  Anye Rocamundo

  almost 5 years

  Voilà! A por un jardincito en mi ventana al mundo...

 • Valentí Acconcia

  Valentí Acconcia

  almost 5 years

  ¡Venga, vamos a por el siguiente objetivo! ¡Ánimos y felicidades a partes iguales!

 • Diverango

  Diverango
  Author

  almost 5 years

  Hola Eva!

  Gràcies per voler Sembrar el Futur!

  Tant per la combinació que inclou el Pack Jardinera com pel fet de poder-les veure créixer clarament, és més adient sembrar-les a un test/jardinera o jardí.

  Més endavant farem altres Packs que encaixen millor amb la sembra al bosc i que són més eficients que el Pack Jardinera per aquesta labor.

 • Diverango

  Diverango
  Author

  almost 5 years

  ¡Primer objetivo alcanzado! ¡Vamos a por el segundo! :) ¡GRACIAS INFINITAS POR HACER ESTO POSIBLE!

 • Maríajose

  Maríajose

  almost 5 years

  Que ganas de plantar semillas y ver cómo

 • Eva Serrat

  Eva Serrat

  almost 5 years

  Hola! Visc a una zona de bosc. Entenc que les podria escampar a l'atzar i "despreocupar-me'n" perquè facin elles soles el seu curs i es vagin reproduint o bé millor cultivarles a test/jardí? Esperant molts més projectes com aquest, que són molt necessaris!! Estaré atenta a la web i a la comunitat (dono per suposat que es podràn crear) per participar en més campanyes per reforestar etc. Gràcies per la iniciativa!!

#16 / Ya ha llegado

Ya la tenemos aquí.

¡Hemos habilitado la DiverangoCommunity!

Un foro donde publicar las fotos o comentarios de tu entorno Diverango y recibir respuesta de otrxs Sembradorxs de Futuro o del equipo Diverango. También es un espacio de intercambio libre de ideas y propuestas entre las personas que compartimos la misma misión.

La misión de Diverango es acercar la Naturaleza a las personas y augmentar la biodiversidad del entorno para dejar un planeta vivo a las siguientes generaciones y reducir los efectos del cambio climático.

Con las bolas de semillas como herramienta de gestión del entorno podemos ayudar a la Tierra y a los seres vivos que habitan en ella de forma divertida, fácil y sostenible.

Acercamos esta metodología a la sociedad porque estamos convencidos de que cuantas más herramientas tengamos para paliar los efectos del cambio climático, más preparados estaremos para adaptarnos a los cambios que parece que se avecinan.

read more

#15 / Gracias Mecenas: Tus bolas Diverango ya están en camino

Ya hemos entregado las bolas de semillas Diverango a "Correos".

Dentro de muy poco las recibirás en casa.

Tenemos muchas ganas de que las disfrutes en tu jardín o balcón.

Puedes guardarte unas cuantas bolas Diverango para sembrarlas en la primavera y ver las diferencias de cada estación.

Recuerda que no caducan.

Estamos trabajando para abrir la DiverangoCommunity lo antes posible.

Te avisaremos cuando esté activa para que puedas publicar tus comentarios o fotos en el Foro y recibir respuesta del equipo Diverango y de otros/as Sembradores/as de Futuro.

Que disfrutes mucho llenando de vida tu entorno.

¡Gracias por Sembrar el Futuro!

#14 / DiverangoShop 100% operativa

¡Ya está 100% habilitada la compra de bolas de semillas Diverango en nuestra web!

Recuerda que los pedidos que recibamos ahora en la DiverangoShop se enviarán a partir del 25 de diciembre: después de enviar las bolas Diverango a todos/as los/as Sembradores/as de Futuro que habéis aportado en nuestra campaña de Verkami.

**¡Y seguimos!

Además de todo esto ya estamos trabajando en el siguiente paso del calendario previsto:**

· Habilitar la DiverangoCommunity: Un espacio donde compartir fotos o comentarios de tu entorno Diverango y recibir respuesta por parte del equipo de Diverango y/o de otros/as Sembradores/as de Futuro con el objetivo de que alcances fácilmente la autogestión de tu entorno Diverango.

¡Tenemos muchas ganas de que recibáis en casa las bolas de semillas Diverango. Y de habilitar la DiverangoCommunity para que todos/as podamos aportar a este proyecto nuestra parte!

Te informamos que, debido a los últimos ajustes en la web, cuando accedas a diverango.com read more

#13 / Calendario y siguientes pasos

Todo va según lo planeado en el calendario de la campaña.

**Estamos elaborando y preparando vuestras recompensas.

Trabajando para enviaros a casa vuestras cajitas de bolas de semillas Diverango lo antes posible.**

Os mantendremos informados/as de cualquier avance.

¡Gracias por Sembrar el Futuro y seguimos!

#12 / DiverangoShop habilitada

Ya hemos habilitado en nuestra página web la DiverangoShop: www.diverango.com

Estamos con los últimos preparativos, configurando los detalles técnicos del método de pago.

En unos días ya estará activo. Te avisaremos cuando ya puedas comprar en nuestra web las cajitas de bolas de semillas Diverango y recibirlas en casa.

Si pediste como recompensa una cajita Diverango en la campaña de Verkami puedes estar tranquilo/a, primero vamos a elaborar y a enviarte en casa tu cajita de bolas de semillas (y la de todos/as los/as demás mecenas). Después nos pondremos con los encargos que recibamos de la DiverangoShop.

¡Gracias por Sembrar el Futuro!

#11 / Último día para hacer tu aportación y recibir a cambio una cajita de bolas de semillas Diverango en casa

Hemos llegado al último día de campaña.

Ha sido una experiencia fantástica. Hemos sentido vuestro apoyo durante toda la campaña.

Si aún no has aportado y quieres recibir una cajita de bolas de semillas Diverango en casa, ahora es el momento.

Si ya eres Sembrador/a de Futuro, mil gracias.

Gracias por querer reverdecer tu entorno, gracias por amar la biodiversidad, gracias por querer acercarte a la Naturaleza, gracias por contribuir a dejar un planeta más vivo a las siguientes generaciones.

Gracias por apoyarnos.

Ya nos hemos puesto manos a la obra para haceros llegar las cajitas Diverango en casa lo antes posible.

¡Vamos a Sembrar el Futuro!

#10 / Quedan 48 horas para que finalice la campaña

Lo que estamos haciendo es muy grande.

Ya somos muchos Sembradorxs de Futuro.

Quedan dos días para que termine la campaña y no podemos estar más contentos.

Hemos creado juntos la DiverangoShop, la DiverangoCommunity y hemos querido reforestar el doble al llegar al 3r objetivo: por cada cajita pedida, elaboraremos 2 bolas de semillas Diverango para reforestar un ecosistema erosionado.

Si aun no has hecho tu aportación, quedan muy pocas horas para poder apoyar esta campaña y recibir a cambio una exclusiva cajita de bolas de semillas Diverango en casa.

Si ya has hecho tu aportación y ya eres Sembrador/a de Futuro, sería genial que nos apoyes compartiendo la campaña al número máximo de personas.

Gracias por querer Sembrar el Futuro :)

Os seguiremos informando aunque haya terminado la campaña de Verkami.
¡Hasta pronto!

#09 / El Pack Maceta

¡Se acerca la recta final!

Vamos a repasar la explicación del Pack Maceta (explicado en la campaña).

El Pack Maceta

Cada bola contiene todas las semillas del Pack Maceta: una mezcla ideal para llenar de vida y de plantas comestibles tu maceta o jardín. Todas albergan el mismo potencial. Una combinación científicamente probada basada en leguminosas, que son plantas que alimentan a las vecinas y enriquecen el suelo (vídeo explicativo más abajo en el Secreto de Diverango).

Se pueden sembrar solas o entre las plantas que ya tienes, siempre favorecerán la vida y biodiversidad de tu entorno.

Siguiendo las enseñanzas de Fukuoka, se trata de apoyar a la Naturaleza en vez de controlarla o de exigirle algo. Cada planta germinará y crecerá cuando sea su momento, en el sitio que ella crea oportuno. Nosotros solo le facilitamos su objetivo de llenar de vida el entorno esparciendo bolas con semillas pensadas para ello. La mayoría de semillas germinan en cuanto las siembras y se mojan,read more

#08 / Para estas Navidades quiero Vida

¡Estas Navidades regala Vida!

Mucho más que un detalle.

Al regalarlo estás llenando de vida el entorno de tus seres queridos y ayudando a reforestar los bosques de la Península Ibérica (ya que por cada cajita que compres elaboramos dos bolas más que destinamos a reforestar un ecosistema erosionado).

Estás llenándonos de ilusión para seguir formando, reforestando y acercando la Naturaleza a las personas.

Y lo más importante, contribuyes a un futuro más sostenible para las siguientes generaciones.

Prevemos haber entregado todas las recompensas (Packs de bolas de semillas Diverango) antes del 25 de Diciembre. Nos reservamos el derecho de retrasarlo hasta Enero en caso de imprevisto.

La apertura de la Tienda Online DiverangoShop se hará unos días después de finalizar la campaña en Verkami, es decir también en Octubre.

Al haber conseguido el segundo objetivo, habilitaremos el espacio para la Comunidad DiverangoCommunity en Noviembre.

read more

#07 / El 3r objetivo ya es una realidad, vamos a por el 4º

Quedan 18 días para finalizar la campaña.
¡Nos sentimos súper apoyados!

¡GRACIAS!

Estáis haciendo realidad este proyecto y nos hace sentir llenos de entusiasmo y energía para llevarlo al máximo de su potencial.

Ahora que ya hemos pasado el ecuador de la campaña de 40 días, queremos compartiros que la campaña está siendo un éxito y que habéis demostrado que otro mundo es posible.

La metodología Diverango, que se basa en el respeto a la Naturaleza, pretende influir en cualquier entorno natural gestionado por el hombre, aplicándose tanto en casas, jardines, patios como en agricultura y reforestación.

Llevar la agricultura y la reforestación hacia un modelo más respetuoso con la Naturaleza basado en la biodiversidad, incidirá enormemente en el Clima y ayudará a paliar los efectos del cambio climático de forma notoria.

Reinvertiremos todo lo que aportéis en el proyecto,read more

#06 / Con el 3r objetivo reforestamos el doble

Vamos a por el 3r objetivo :)

Al conseguir el 3r objetivo, por cada cajita de bolas de semillas Diverango que hayas pedido, elaboraremos 2 bolas más (en vez de 1) que destinaremos a reforestar un ecosistema erosionado.

¡Con tu apoyo vamos a llenar de vida el planeta!

#05 / ¡Segundo objetivo conseguido!

¡Ya hemos llegado al segundo objetivo!
¡Habéis creado la DiverangoCommunity!

Va a ser genial que todxs lxs Sembradorxs de Futuro tengamos un espacio donde compartir nuestras experiencias y avances, conocernos y recibir respuesta del equipo Diverango para alcanzar la autogestión del entorno Diverango.

¡Muchas gracias por vuestro apoyo y aportación!

Estamos entusiasmados.

¡Gracias Sembradorxs de Futuro!

#04 / ¡Ya hemos conseguido el primer objetivo, vamos a por el segundo!

¡Entre todxs hemos llegado ya al primer objetivo: Y EN TAN SOLO 51 HORAS!

¡Recibir las bolas de semillas Diverango en vuestra casa ya es una realidad!

Ahora vamos a hacer realidad el segundo objetivo (al llegar a los 2.000€ de recaudación): abrir la DiverangoCommunity: Un espacio donde podrás compartir fotos o comentarios de tu entorno Diverango y recibir respuesta por parte del equipo de Diverango y/o de otros Sembradores de Futuro con el objetivo de que alcances fácilmente la autogestión de tu entorno Diverango.

¡Gracias Sembradorxs de Futuro!

#03 / Otro mundo es posible

¡En 30 horas ya llevamos más del 80% de la recaudación!

Estamos encantados de ver vuestra respuesta y de que nos hagáis sentir tan bien acompañados.

Nos demostráis que otro mundo es posible.

¡Vamos a darlo todo para Sembrar el Futuro!

#01 / ¡UAU! ¡Mil gracias!

¡Nos sentimos emocionados y maravillados de ver que hay tantas personas que quieren Sembrar el Futuro y apoyar este proyecto!

¡Llevamos 1hora y 30min de campaña y ya vamos por el 40%!

¡Seguimos a tope y gracias otra vez, esto no sería posible sin vosotrxs!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy