❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Peix cru", nou disc de TRINEU

TRINEU tenim tot preparat per treure el nostre potent 3r disc, però necessitem la teua ajuda per tal de que "Peix cru" veja la llum!

TRINEU

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
97
Aportaciones
2.195€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Peix cru" (Mesdemil) és tracta d'un treball composat per 9 temes propis que continuen amb la línia dels discos anteriors de TRINEU, "Recull d'Andròmines" i "Microones". Això sí, després de 4 anys, i amb la incorporació del 4rt membre, Ciro el guitarrista de San Marcel·lí, trobareu un so més cru, més contundent i més compacte. Un disc potent i fresc que estem convençuts que vos va a encantar.

2000€??

L'ajuda que vos demanem és de 2000 euros... però ojalà dur a terme el nostre projecte costara tan sols això... Tenim el disc gravat, mesclat, masteritzat, i ara ens falta promocionar-lo, fer-li un disseny guapet, presentar-lo amb un videoclip d'avançament, pagar els regals exclusius que vos hem preparat i per últim fer les còpies...

Nosaltres hem ficat tots els nostres estalvis i el nostre art, però encara així no ens arriba... per això vos demanem la vostra ajuda.

Calendari

Si aconseguim completar el Verkami, hem preparat recompenses amb articles exclusius que només es podran aconseguir si hi participeu. A més a més, teniu la possibilitat d'aconseguir tot el merchandising que estem preparant... És una bona oportunitat d'aconseguir el CD abans que ningú i poder escoltar les cançons en exclusiva.

Durant 40 dies anem a estar recaptant els diners, i tant de bo n'arrepleguem de més. Al mateix temps anem a estar preparant el disseny, el videoclip, les còpies... i d'ací quaranta dies tindrem tot preparat. Hem preparat una festa de presentació el proper dimarts 5 de desembre de 2017, en eixe concert farem entrega dels regals del verkami, i vos tindrem preparades més sorpreses... tot açò i més serà possible si ens ajudem mútuament!!!

Com podeu fer una aportació al projecte?

Per a fer una aportació, necessiteu una targeta de crèdit. Aneu al cantó dret d’aquesta pàgina web i cliqueu sobre "Aporta al projecte". Llavors podreu triar la vostra aportació a partir de les diverses quantitats econòmiques que us proposem. Heu de saber que la quantitat aportada no se us carregarà al compte immediatament. Perquè se faça efectiu el pagament, caldrà que arribem als 2000 euros en 40 dies.

Només tenim 40 dies

Només tenim 40 dies per assolir la quantitat fixada. Si arribem als 2000 euros en 40 dies, Verkami recaudarà les vostres aportacions i ens farà entrega dels diners. Però si no assolim l'objectiu en 40 dies, les vostres aportacions no es carregaran al vostre compte i tot quedarà com si no hagués passat res.

...Mentres tant

Pots anar escoltant i descarregant-te digitalment els nostre discs "Recull d'Andròmines" i "Microones" des de la pàgina bandcamp de la nostra discogràfica Mesdemil:
https://mesdemil.bandcamp.com

Pots entrar a Spotify i escoltar també els nostres discos anteriors, i a més a més fer-te seguidor de TRINEU per tal d'enterar-te del moment de sortida del nou disc "Peix cru".

Pots anar al nostre canal de youtube per tal de vore els nostres videoclips, i fer-te seguidor per a vore en primicia els nous treballs que et tenim preparat

i també pots anar al nostre Facebook i fer-te seguidor del grup per a estar a la última en novetats i concerts.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nelia

    Nelia

    más de 6 años

    Artistes!!! Quines ganes de nou disc!!!

  • María de Manuel Rioja

    María de Manuel Rioja

    más de 6 años

    Molta sort en aquest nou projecte Trineu Tanoka. Segur que tan bo o millor que els anteriors. A per totes xics.

  • María de Manuel Rioja

    María de Manuel Rioja

    más de 6 años

    Molta sort en aquest nou projecte Trineu Tanoka. Segur que tan bo o millor que els anteriors. A per totes xics.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Nelia

    Nelia

    más de 6 años

    Però qué guapangas!!!!

#04 / Vos avancem un nou tema del disc PEIX CRU: Reina Àcida!!

Teníem moooltes ganes de que veiereu com han quedat els temes, aquest especialment ha quedat quasi simfònic. Un dels primers temes que arranjarem al local, i que donava el tret de sortida cap al que podria ser un nou disc, ja que ens va captivar des del primer moment... i a vosaltres?

#01 / Comença el descens!!

Vos presentem DIES GRISOS, el primer avançament de "Peix cru". Aquest tema ens va captivar al local d'assaig quan el va portar Xavi, i des d'aleshores ens fica tota la pell de gallinassa. A vosaltres què vos sembla?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies