❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Dolça Illa, el Musical

Drama musical que creua els límits entre el subconscient i el món real, amb una barreja d’emocions que et portarà al teu interior.

Dolça Illa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
1.315€
De 1.250€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sinopsi

Aquesta obra mostra una societat malalta, en la que els seus components s’han aïllat en ells mateixos i creen tensions en les seves relacions: violència, bulling, maltractaments, homicidis... L’individu experimenta incomprensió, soledat, desordres mentals i fuig de la realitat.

L'autora proposa una via de sortida d’aquest aïllament (d’aquesta cova platònica). Cal una ferma voluntat de ser real per fugir de la irrealitat, recuperant la dignitat de l’expressió artística, el poder del perdó, l’obertura a les emocions i la unió als engranatges de la comunitat.

El seu missatge es sosté en la energia primordial de la música. La música es converteix en una excel·lent portadora de les paraules, de les imatges, dels pensaments i les emocions. Així, els músics són els actors principals.


Qui som

Aquest projecte s’inicia a partir de la realització de treball de recerca de la Mel·lina, el qual consisteix en crear un musical amb un guió i unes cançons inèdites. Després de la presentació, es posa sobre la taula la possibilitat de portar-lo a l’escenari, i s’inicia la selecció d’actors i músics a través d’un càsting. S’escullen cinc músics i sis actors i comença el període d’assaigs, amb una preparació de nou mesos de durada.

Els seus actors són persones entregades a la música i al teatre fins al punt de la dedicació completa personal i professional. Entre els actors, hi ha alumnes d'Eòlia i de la Nancy Tuñón, i entre els músics trobem alumnes de l'ESMUC i del Conservatori Superior del Liceu. Els seus talents conflueixen en una direcció comú: l’art i la destresa de la comunicació.

Fitxa tècnica / Artística

  • Àngel Illa: director escènic.

  • Mel·lina Illa: creadora del projecte la qual ha dut a terme la dramatúrgia, la composició de la música, i la direcció musical. A més a més, és una de les actrius. Interpreta el paper de la Maya.

  • Núria Masip: Tina.

  • Marc Comabella: Ignasi.

  • Jana Casimiro: Maya petita.

  • Elisabet Ruz: Cosette.

  • Joan Torner: Marc.

  • Joel Díaz: piano.

  • Ruth García: violí I.

  • Àuria Iglesias: violí II.

  • Andreu Carreño: viola.

  • Maria García: violoncel.

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions estan destinades a l'escenografia. Aquesta pretén una atracció conceptual, en la que els volums, equilibris i formes reflecteixin les ombres projectades de la escena i siguin fites seductores pels sentits i la ment. Els pocs objectes realistes sobresurten en la abstracció.

També estan destinades al lloguer del piano de mitja cua per el dia de l'estrena, així com el lloguer de microfonia i tècnics de so i llums.

Calendari previst

L'estrena de l'obra serà el 2 de desembre del 2017 al Teatre Conservatori de Manresa.

Les recompenses es donaran al mateix dia de l'estrena.

En el cas de no poder assistir a l'estrena, us heu de posar en contacte amb l'equip.

Per el concert privat, ens posarem amb contacte amb el beneficiat.

+ Info

Ens podeu trobar a:

Facebook

Instagram

Twitter

E-mail

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies