❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Perdonin que No em Disculpi

Esta recopilación de relatos breves de autocrítica social, irónicos y frescos, es un libro impreso a la manera tradicional pero publicado al estilo de Llibres Artesans: las portadas son todas diferentes, ilustradas por el mismo autor o por artistas que colaboran con el proyecto ¿Lo hacemos realidad?

Ferran Cerdans Serra

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
2.127€
De 1.950€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Perdonin Que No em Disculpi es una colección de relatos breves en catalán de Ferran Cerdans Serra de autocrítica social fresca, irónica, divertida y cítrica en concordancia con el título del libro y con el propio autor.

SINOPSIS

No podemos fiarnos de las apariencias, que a menudo esconden sorpresas desagradables, pero tampoco renunciar a los regalos inesperados evitando todo aquello que en principio nos incomoda. En una sociedad en la que lo más importante es el envoltorio, aunque éste sea altamente contaminante, es imprescindible no dar nada por conocido. Y menos perdernos, tras una primera inspección ocular, lo que se esconde en el interior de una persona, un objeto o incluso un relato sólo por el miedo a lo que pudiéramos encontrar. Escribir es volcarse en este interior, sin posibilidad de dar marcha atrás. Leer es lo mismo, pero con más margen de maniobra. Sólo cambia el grado de militancia. ¿Qué conseguiremos antes: destruir el planeta o acabar con la cultura? Y aún peor: ¿hay alguna diferencia? La autocrítica social irónica de estos 35 relatos breves es una posible respuesta mientras esperamos el avance de los acontecimientos.

¿CUÁL ES LA NOVEDAD DEL PROYECTO?

La innovación del proyecto consiste en que los libros son de imprenta pero al mismo tiempo no hay dos iguales, al estilo de LLibres Artesans: LAS CUBIERTAS SE ILUSTRAN UNA A UNA; CADA OBRA ES ORIGINAL Y ÚNICA. El libro parte de una edición impresa de gran calidad con las cubiertas en blanco. Partiendo de ésta, los ejemplares básicos los rotularé yo mismo a mano, pero encontraréis también ejemplares ilustrados por una selección de artistas - cada uno con su técnica preferida, su estilo personal y su propia visión del libro. Si queréis, podéis añadir al libro un texto personalizado (dedicatoria, mensaje, dicha, frase célebre, etc.) que escribiré yo mismo en las solapas de vuestro ejemplar.

RECOMPENSA DE LLIBRES-ARTESANS.COM

Cuadernos de diseño propio original del autor, hechos a mano (7'5x11cm)

PRESENTACIÓN DE LAS DIFERENTES CUBIERTAS

OTRAS RECOMPENSAS PARA MECENAS

Los ejemplares manuscritos y encuadernados a mano serán obras personalizadas diseñadas conjuntamente entre el autor y cada mecenas. La imagen corresponde a una “Sonda de Paper” de www.llibres-artesans.com y es orientativa.

COMO SÓN LOS LIBROS?

El libro consta de 35 cuentos cortos repartidos en 160 páginas, estará impreso en offset tradicional, la encuadernación del interior es cosida y las cubiertas van encoladas por el autor. Tiene unas medidas de 19 x 19 cms para ofrecer una buena superficie de trabajo a los artistas. El formato cuadrado está pensado para facilitar las ilustraciones en mosaico. La superficie de la cubierta será tratada manualmente con barniz o laminada, según la naturaleza de cada ilustración, cuando sea necesario para su perfecta conservación. La tipografía será la más adecuada para facilitar la lectura y la maquetación respetará márgenes suficientes en el papel para poder hacer anotaciones. Es decir, es un libro que he diseñado a medida de mis necesidades como lector y amante de los libros y de la lectura.

EVENTOS LIGADOS AL PROYECTO

  • Documentar la ilustración: El autor documentará en vídeo y fotografías el proceso de ilustración de cada artista. Estos pequeños reportajes se irán colgando en Internet y se proyectarán al completo en la Fiesta de Exposición efímera.

  • Fiesta de Exposición efímera: con todos los ejemplares ilustrados de los diferentes artistas se hará una exposición efímera de un día en Manresa, que incuirá una presentación vermut con artistas invitados. Se pasarán los vídeos documentales del proyecto y al final del día se podrá recoger el ejemplar adquirido en este verkami.

CUÁL ES LA MOTIVACIÓN DEL PROYECTO?

La recopilación de relatos "Perdonin Que No Em Disculpi" ya se había publicado en una primera edición reducida el 2006, encuadernada a mano y que constó de muy pocos ejemplares - por lo que se considera inédita. Como los libros a mano requieren muchas horas y no es posible hacerlos accesibles a todo el mundo, mi objetivo es que este libro, ampliado hasta los 35 relatos, llegue a todo su público potencial con una tirada inicial de 500 ejemplares. Es por este motivo que intento alcanzar un ideal entre una edición artesanal y una de imprenta: partiendo de una impresión de calidad, las cubiertas harán de cada ejemplar una obra de arte única.

OTROS OBJETIVOS DEL PROYECTO

  • Iniciar una nueva era de colaboración abierta entre lectores, escritores, autores-editores, ilustradores, etc. con todo un mundo de infinitas combinaciones para descubrir.

  • Demostrar que la artesanía es un valor al alza y que cada vez damos más importancia al producto único, personalizado, artístico, artesano y de calidad.

MÁS INFORMACIÓN
Consultar el perfil del autor en LLibres Artesans [CAT]
Descargar "l'Aperitiu", pdf con cuentos de muestra del libro [CAT]

¡MUCHAS GRACIAS!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / I el cinquè dia van superar el 25% de l’objectiu!

Bon dia a tothom!

Aquest matí, tot just començar el cinquè dia del projecte, acabem de superar el 25% de l’objectiu! Això ens aporta una quantitat immensa d’energia que ens permetrà afrontar la resta del projecte amb la il·lusió, la dedicació i l’empenta amplificades. No és moment de cantar victòria, però, sinó d’emprar aquesta energia per difondre i, sobretot, per explicar més i millor el projecte arreu i continuar avançant.

Agrair-vos les vostres aportacions, que estan donant vida al projecte, així com les col·laboracions dels artistes que també el fan possible amb la seva aportació desinteressada.

Espero haver-vos sabut transmetre part de l’energia que em sobreïx ara mateix, doncs, i que aquesta us serveixi per afrontar els vostres projectes el dia d’avui.

MOLTES GRÀCIES!

SEGUIM!

Ferran

3 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Clidice

    Clidice

    más de 11 años

    Endavant!

  • olga

    olga

    más de 11 años

    Estic molt contenta de que tinguis tanta energia! Ho aconseguirem!

  • vpamies

    vpamies

    más de 11 años

    Ànims i endavant, que el camí és llarg però val la pena.

#10 / Etapes finals del projecte

Hola mecenes!

Alguns de vosaltres us heu posat en contacte amb mi interessant-vos per la data d’entrega del llibre. La veritat és que fa de mal dir perquè anirem pas a pas, tant per garantir la qualitat final del projecte com per gaudir col·lectivament de tot el procés. Però aprofitant l’avinentesa si que us puc explicar les etapes que ens resten per tenir-lo a les mans.

Ens els propers dies m’aniré posant en contacte amb vosaltres per reunir les dades d’enviament i altres detalls necessaris, segons la vostra recompensa: l’escrit a les solapes, les imatges per fer les caricatures, etc.

Per la seva banda, els relats breus estan en procés de reescriptura final. Un cop llesta l’última versió passaran a la correcció; seguidament procedirem a la maquetació del llibre, impressió, correcció de galerades... En tenim per dos mesos si tot va bé -segur que si!

Durant aquest període, els artistesleer más

#09 / les últimes 48 HORES, dedicades als artistes!

Aquestes últimes 48 hores del projecte les vull dedicar als artistes que hi han col·laborat; sense les seves propostes hagués estat molt més difícil tot plegat!

Us convido doncs a visitar la secció dedicada de la web:

www.llibres-artesans.com/micromecenatge/artistes

Hi trobareu més informació sobre cada artista -Joan Vives (caricatura), Jenifer Ambròs (il·lustració), Susanna Ayala (gravat); Pep Pérez (còmic) i Marc Dko (grafit)- com ens vam conèixer, perquè vaig pensar-hi, etc.

PERDONEU-LOS! :D

Si esteu pensant que l’existència d’aquesta secció implica que hi haurà més projectes i més artistes, penseu bé -així serà.

Recordeu que encara sou a temps d’obtenir més recompenses úniques. I tal i com dèiem ahir amb una amiga, ara és més fàcil escollir ja que algunes s’han esgotat ;-)

En qualsevol cas, moltes gràcies pel suport, els ànims i les aportacions; ens veiem a la Festa d’Exposició Efímera!

Ferran

#08 / HO HEM ACONSEGUIT!

Hem aconseguit finançar el Perdonin Que No Em Disculpi!

Primer de tot voldria donar-vos les gràcies per les vostres aportacions i ajuda en la difusió del projecte, així com pels ànims, crítiques i suggeriments rebuts.

Seguidament, com que estem superant el pressupost, us vull explicar l’ús que donarem als diners que sobrepassin l’objectiu inicial:

  • Afegirem 16 pàgines -uns 3 o 4 relats breus- al llibre.

  • Remunerarem els artistes que han col·laborat amb el projecte.

Tot això serà possible amb les aportacions que arribin fins divendres.

Podem millorar encara, doncs, aquesta gesta col·lectiva!

Recordeu que aquí al verkami es pot obtenir el llibre a un preu molt avantatjós, així que és una bona oportunitat per a qui conegueu que pugui interessar-li.

MOLTES GRÀCIES PER FER-LO POSSIBLE.

HO HEM ACONSEGUIT!

Que passeu un gran dia i -ara ja és segur que la farem- ens veiem a la Festa d’Exposició Efímera!

Ferran

#07 / Cap de setmana de tallers! Ens hi veiem?

Encarem els últims dies del projecte amb els ànims ben amunt i amb el bon regust del suport, la difusió i les aportacions rebudes. Encara ens resta, però, un últim tram que farem gairebé sense respirar, amb la línia d’arribada a la vista, allí al fons.

Aquest cap de setmana, no obstant, estaré força desconnectat ja que tinc dos tallers literaris als que aprofito per convidar-vos:

cap de setmana de tallers literaris
cap de setmana de tallers literaris

Si em voleu acompanyar als tallers, a més de passar-ho bé podrem parlar del llibre, dels artistes que han participat, de la campanya, etc. i reunir forces per l’última empenta, imprescindible per l’èxit del projecte!

En qualsevol cas, agraïr les vostres aportacions i espero que si no ens veiem aquest cap de setmana ho fem a la Festa d’Exposició Efímera.

Moltes gràcies!

Ferran

#06 / l’Aperitiu del Perdonin Que No Em Disculpi

Us convido aquest migdia a un vermut molt especial: una sel·lecció de 7 dels 35 contes curts del llibre que podeu llegir en el pdf que he penjat a la web de Llibres Artesans:

Aperitiu del Perdonin Que No Em Disculpi
Aperitiu del Perdonin Que No Em Disculpi

L’Aperitiu del Perdonin Que No Em Disculpi

Ja em direu què us ha semblat!

A més de compartir aquest aperitiu amb vosaltres, us agrairïa que en féssiu difusió. Segurament és la millor carta de presentació del projecte i ens pot donar una empenta definitiva per assolir l’objectiu en els dies que resten de campanya.

Moltes gràcies,

Ens llegim i seguim parlant!

Ferran

#04 / Perdonin el Carles Jódar i La Vanguardia Digital!

Avui a La Vanguardia Digital han publicat una entrevista d’en Carles Jódar sobre el projecte Perdonin Que No Em Disculpi en tota la seva amplitud. Això és un no parar, ho sé, se’ns han acumulat les aparicions en mitjans! Però val la pena que el projecte es doni a conèixer i també que s’exposi al públic per rebre crítiques i suggeriments.

Entrevista La Vanguardia Perdonin Que No Em Disculpi
Entrevista La Vanguardia Perdonin Que No Em Disculpi

M’agrada l’article perquè el projecte està força ben explicat i també perquè hi parla una de les col·laboradores, na Susanna Ayala; d’aquesta manera podem conèixer també altres punts de vista des de dins del projecte.

Si voleu llegir-lo, participar-hi afegint comentaris, crítiques i suggeriments o bé difondre’l, aquí el teniu: Se crea un libro que tendrá portadas personalizadas por diferentes artistas

Ara, la nostra cita per demà a Ràdio Sant Joan continua pendent, eh?! ;-)

Fins demà doncs!

#03 / Divendres ens entrevisten a la ràdio!

El projecte continua endavant, mica en mica, pas a pas amb la vostra ajuda i avui us vull donar una molt bona notícia: divendres m’entrevisten a la ràdio per parlar-ne!

Aquest és un projecte molt ampli, amb força col·laboradors i que ha generat molta curiositat en varis mitjans de comunicació i també en lectors i lectores d’arreu. Per això, si voleu aprofitar per fer qualsevol pregunta, us intriga alguna anècdota del llibre, voleu conèixer millor algun dels artistes que hi participen, etc. comenteu-ho aquí, a la web o a l’event del facebook i us respondré aquest divendres!

La nostra cita és doncs divendres 21 a les 10 del matí, al programa de Ràdio Sant Joan “De Moment Parlem-ne”, amb Isabel Palà Vila i Sebas Ayala Faure.

Isabel Palà Vila i Sebas Ayala Faure
Isabel Palà Vila i Sebas Ayala Faure

Podeu escoltar el programa per vies diferents:

#02 / El projecte a la premsa!

Avui al diari de Manresa Regió7 parlen d’aquest projecte i expliquen les diferents cobertes dels artistes que hi col·laboren.

Ferran Cerdans Serra al seu estudi
Ferran Cerdans Serra al seu estudi

Un Llibre de Contes amb Portades Signades per Cinc Artistes Bagencs

És un bon article i ens ajuda a reposar forces i emplenar-nos d’energia de cara al mes sencer que ens queda per davant: 30 dies per aconseguir un somni! Són molts? Són pocs? Això encara no ho sabem ara, però podem intuïr que serà llarg perquè ho viurem molt intensament però que també serà curt per la gran recompensa que ens espera al final :D

Moltes gràcies a tothom pel recolzament i gràcies també al Regió7 per difondre el nostre projecte!

#01 / I el cinquè dia van superar el 25% de l’objectiu!

Bon dia a tothom!

Aquest matí, tot just començar el cinquè dia del projecte, acabem de superar el 25% de l’objectiu! Això ens aporta una quantitat immensa d’energia que ens permetrà afrontar la resta del projecte amb la il·lusió, la dedicació i l’empenta amplificades. No és moment de cantar victòria, però, sinó d’emprar aquesta energia per difondre i, sobretot, per explicar més i millor el projecte arreu i continuar avançant.

Agrair-vos les vostres aportacions, que estan donant vida al projecte, així com les col·laboracions dels artistes que també el fan possible amb la seva aportació desinteressada.

Espero haver-vos sabut transmetre part de l’energia que em sobreïx ara mateix, doncs, i que aquesta us serveixi per afrontar els vostres projectes el dia d’avui.

MOLTES GRÀCIES!

SEGUIM!

Ferran

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies