❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Torn de paraula - Nou disc d' Agraviats

Torn de paraula es el títol del quart disc de Agraviats. Un disc més madur i definit on el funk i el reggae es converteixen en protagonistes, acompanyats com no, per altres estils musicals com el jazz, o el ska.

Agraviats

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
167
Aportaciones
2.972€
De 2.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola companys i amics!!!!

Ja quasi hem aconseguit la quantitat que ens haviem fixat, molt bé!!! Moltíssimes

gràcies a tots els mecenes, de veritat, cadascuna de les vostres aportacions ens arriba a dins del cor. Per cert, prompte obtindreu les vostres recompenses, tranquils que tot arriba. De moment vos adelantem uns segonets del que serà el videoclip.

Als que encara no vos heu atrevit, recordar-vos que ja queden pocs dies per poder fer les aportacions, i que encara que aquesta siga petita “tota pedra fa pared”, ja sabeu.

Recordeu també que si superem la quantitat fixada tots aquests diners aniran invertits directament en el projecte, i per tant en la seva qualitat final.

Un cop més, moltes gràcies a tots, i ens veiem el dia 2 de juny al pinar del Grau de

Castelló, on estrenarem els nous temes al directe.

Fins aviat!!!

QUI SOM

Agraviats, va nàixer l’any 1998 pels voltants de Borriol (La Plana), on dos amics amb inquietuds socials i influències musicals afins, amb especial predilecció pels ritmes skatalitics i jamaicans barrejats amb un toc de punk i una lírica compromesa van fer néixer una primerenca versió d’Agraviats.

Amb el temps i l’experiència a l’escenari, l’evolució musical de la banda portarà Agraviats a crear un estil propi barrejant ska, rock i reggae. La primera etapa de la banda (1998-2004) s’inicia enregistrant una maqueta sota el nom “Què més dóna?”

Després d’una breu parada amb poc més d’un any d’inactivitat Agraviats es va tornar a reunir per començar una nova etapa més madura “Mira endavant”, amb lletres crítiques més reflexives, i barrejant l’ska amb tocs de funk i swing.

L'any 2009 Agraviats registra el seu tercer disc “Riure Pecar Crear”, un treball que consolida el canvi de direcció pel que el grup va apostar l'any 2006, amb 9 temes nous.

QUE ÉS "TORN DE PARAULA"

Torn de paraula es el títol del quart disc de Agraviats. Un disc més madur i definit on el funk i el reggae es converteixen en protagonistes, acompanyats com no, per altres estils musicals com el jazz, o el ska.

PER A QUE NECESSITEM ELS DINERS
• Mastering
• Disseny
• Edició
• Promoció
• Gravació Videoclip
• Despeses d’enviament de les recompenses

VOLS CONVERTIR-TE EN ELS NOSTRES MECENES

Com expliquem al video, no disposem de tots els diners que suposen hui en dia el llançament d’un nou disc. Pots ajudar-nos a convertir aquest projecte en una realitat convertint-te en el nostres mecenes. A la dreta de la pàgina tens l’informació de les diferents quantitats i les recompenses equivalents, per tan sols 2 eurets pots col•laborar en aquest projecte, i ajudar-nos a dur endavant “Torn de Paraula”.

Es el vostre torn de fer aquest projecte possible

Moltes gracies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Papi

    Papi

    casi 12 años

    Jo no vos pregunte res, solo que el meu paquet ja pasare a replegarlo o que me'l dugue el Marc :)

  • Agraviats

    Agraviats
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Lola,

    Doncs un cop finalitzat el període dels 40 dies ens posarem en contacte amb tu i amb la resta de mecenes per demanar-vos les adreces on voleu enviar les recompenses. Tardarà aproximadament el que tarden aquest tipus de paquets per correu postal.

    També podreu triar talla i model de samarreta.

    Moltíssimes gràcies per les teues aportacions i el teu suport!!!

  • Lola Planelles

    Lola Planelles

    12 años

    Hola amics: Vullguera saber quant de temps tardareu en enviar les recompenses desde que finalitze el Verkami.I també si les samarretes tenen talla. Gràcies i molta sort, que segur qu'ho conseguiu!

  • Agraviats

    Agraviats
    Autor/a

    12 años

    Hola Azucena,

    La plataforma verkami només funciona per via telemàtica així que només comptabilitza les aportacions fetes amb la tarja. Si prefereixes aconseguir el teu CD o samarreta directament amb nosaltres parla-ho i te'l farem arribar gustosament.

    Gràcies pel teu interès!!

  • Azucena i Peix

    Azucena i Peix

    12 años

    Ehhh, li puc fer arrivar els diners a Inma directament???

  • Lola Planelles

    Lola Planelles

    12 años

    Hola amics: Volia saber quan tardarem a rebre les recompenses des de que finalitze el Verkami (que per cert em pareix una idea genial). Més que res és per informar els meus contactes. I també si les samarretes tenen talla. Gràcies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies