❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Acústic5 - El Tresor

Acústic5 s'endinsa en un nou projecte! Creació d'un disc propi titulat El Tresor. Ens ajudes?

Acústic5

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
4.260€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SOM?


Acústic5

És un grup vocal format per 4 joves estudiants de teatre musical.

Després de participar en la quarta edició del concurs "Oh Happy Day" (TV3), els Acústic5 inicien amb molta il·lusió el seu següent projecte. La creació d'un disc pròpi que es titularà: El Tresor.

EL TRESOR


CALENDARI PREVIST

El calendari previst s'inicia al desembre amb la creació dels temes. Seguidament a principis de gener es realitzaran els assajos dels temes, i a finals d'aquest mes i principis del següent s'entrarà a l'estudi de gravació.

A QUÈ DEDICAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els diners aniran destinats a la producció del disc. Creació dels arranjaments, creació de lletres, instrumentació dels temes, enregistrament i maquetació dels corresponents, lloguer de l'estudi de gravació, impressió dels CD's, creació de portada i imatge...

TOTS els beneficis obtinguts en aquest projecte aniran destinats al pròxim projecte musical!

El projecte El Tresor és possible gràcies a la guardiola dels concerts d'Acústic5 amb els quals estem cobrint una part important del pressupost de la producció. Tot plegat composat fonamentalment pel treball constant; arranjaments propis i versions de cançons nacionals i internacionals a 4 veus amb piano i guitarra. El projecte d'aquests concerts va néixer al maig de 2017, nosaltres vàrem poder aportar de la nostra butxaca el necessari per produir el primer concert. I gràcies a aquest s'han pogut realitzar els següents. A partir d'aquí hem anat tocant a diferents ciutats i pobles de Catalunya. Ara prenem la decisió de fer un pas endavant per fer realitat allò que més ens agradaria fer: MÚSICA PRÒPIA.

ENTREGA DE LES RECOMPENSES

  • El disc digital i la dedicació personalitzada s'enviaran per WeTransfer.

  • El CD físic, el pòster i les partitures s'entregaran en mà a un lloc acordat de la ciutat de Barcelona i rodalies.

  • Per l'assaig, el berenar i el concert s'acordarà una data entre el grup i el mecenes que vagi bé a tots dos. En el cas del concert, el mecenes es fa càrrec del local o espai on es dugui a terme.

Membres de l'equip


Helena Clusellas // cantant
​L'Helena té 20 anys, nascuda a Cardedeu, va despertar la seva vena artística als 14 anys quan parteix 1r de Teatre Musical a l'escola Memory. L'any següent inicia Pre-Musical a la Coco Comin, mostrant cada cop més interès pel món de la dansa. Per aquest motiu el següent any dedica el temps extra escolar únicament a la dansa contemporània. També s'inicia al món dels balls llatins i socials com ara: salsa, bachata, lindy hop, zouk entre altres.

Finalment decideix formar-se professionalment a l'escola de teatre musical Aules.

Ferran Enfedaque // cantant
​El Ferran té 24 anys, nascut a Barcelona, es va introduir al món artístic a través de la música, iniciant els seus estudis de piano als 5 anys. Més endavant s'introdueix al món de la interpretació i finalment aposta per a que aquesta sigui la seva vocació i inicia els seus estudis a Aules per professionalitzar-se. Ha format part de diverses produccions amateurs i recentment s'ha introduït al món del teatre familiar amb la productora El Replà, amb espectacles com Bambi i Ai rateta, rateta. També va formar part dels musicals C'est la vie i Perduts i peluts, al Teatreneu de Gràcia, i de l'espectacle de Geronimo Stilton al Tibidabo.

Bittor Fernández // cantant
​El Bittor té 20 anys, nascut a Rubí. Inicia la seva formació teatral l’any 2009 a Sant Cugat del Vallès, on hi passa set anys. L'any 2013 comença a formar-se en teatre musical als grups juvenils de l'Escola Memory de Barcelona, on dos anys més tard comença el recorregut professional. Actualment es troba al tercer curs de la formació alhora que ho compagina amb els seus estudis universitaris. El seu debut professional arriba amb El Despertar de la Primavera, on fa de swing masculí i de cover dels personatges de Moritz i Hanschen. Actualment, participa en l’espectacle familiar Tom Sawyer.

Clàudia Bravo // cantant
​La Clàudia té 23 anys, nascuda a Barcelona. Es va introduir al món artístic a través de la dansa i el teatre musical als 6 anys. Durant aquest període també rep classes de cant coral i cant particular a Sabadell. Als 19 anys decideix estudiar professionalment la carrera d'interpretació i teatre musical a l'escola Aules de Barcelona on actualment s'hi segueix formant.

Ella fou la creadora del grup i projecte musical Acústic5!

Marc Font // director musical i pianista

El Marc Font té 20 anys, nascut a Puig-reig, va començar els seus estudis musicals de piano al conservatori de Manresa. Ha tingut l'oportunitat d'actuar a grans escenaris de Catalunya com el Liceu, el Teatre Nacional i l'Auditori entre altres.

Actualment està cursant tercer d'interpretació de piano a l'ESMUC.

És el director musical i pianista dels Acústic 5 i del cor Giovinetto, que van ser finalistes del "Oh Happy day" de TV3 i amb qui ha fet concerts varis per tot Catalunya.

+ Info

Web official
Facebook
Instagram
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gemma Clusellas

    Gemma Clusellas

    6 años

    Animeu-vos!! Jo ja soc mecenes ;)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies