❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

'Transformacions' el disc del nou sarau de La Coixinera

El disc del nou Sarau de La Coixinera, actualitzat, renovat, noves cançons, més fresc i amb el recull gràfic d'algunes de les transformacions que han succeït a la formació durant els seus 10 anys de trajectòria: el DVD del concert de la festa del 10è aniversari.... Fes-te'l teu i participa-hi!

La Coixinera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
144
Aportaciones
4.360€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Coixinera, enregistrem i presentem durant la primavera de 2012 el que és el nostre cinquè espectacle. Transformacions, un treball que representa l’esclat de totes les experiències i aprenentatges que al llarg de 10 anys hem acumulat.

CD + DVD

El CD el volem presentar a principis de juny i sortirà acompanyat del DVD de la festa del desè aniversari del grup que els amics de Claraboia SCCL van enregistrar el passat 26 de novembre a la Sala Casal Aliança de Mataró on ens vàreu acompanyar.

Per una banda estem enregistrant les 14 cançons que d'entrada seran a Transformacions i que tindrà el segell de la Xarxa de les Cases de les Música. A més, al disc, hi haurà algunes col·laboracions de les quals us podem confirmar a dia d'avui la d'en Jordi Tarradellas a la viola de roda, la de Jaume Arnella a la veu, la de Carles Belda a la veu i acordió diatònic...

Per altra banda, els companys i amics de Claraboia estan acabant d'editar i muntar el DVD del concert del desè aniversari i el documental que les acompanyarà a cura del periodista i amic Oriol Burgada.

Sonoritat pròpia

La Coixinera ha trobat una sonoritat pròpia que en aquest disc està al servei d'un seguit de melodies i cançons populars i/o d'autor que durant els darrers anys hem pogut repescar d'alguns treballs publicats a la comarca del Maresme. Una base contundent amb baix, guitarra elèctrica i bateria agombola a la coixinera, flabiol, acordió diatònic, gralla, tarota... i alhora és un dels segells del grup.

Transfomacions, el nou disc de La Coixinera; Fes-te'l teu!!!!

Moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • La Coixinera

    La Coixinera
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Alfonso, no necesitas un número de cuenta, solo con una tarjeta de crédito, puedes realizar la aportación.

    Estas aportacions te garantizan, dependiendo del importe, una serie de "obsequios", especificados en la web de Verkami.com.

    Si te decides a realizar una aportacion, el dinero no se cargará a la tarjeta hasta que finalicen los 40 días que dura el mecenazgo, siempre que consigamos el objetivo marcado. En caso contrario, no se cargara nada a la tarjeta.

    Agradecerte el interés, por supuesto! Y cualquier duda que se presente, no dudes en contactar las veces que sea necesario!

    Un abrazo!!

  • Alfonso Fernández

    Alfonso Fernández

    casi 12 años

    Entiendo y disfruto de vuestra obra, pero me pierdo con los detalles en catalán (el fin de semana tendré traductora)...necesito un número de cuenta para hacer mi aportación. Gracias.

Volver a todas las actualizaciones

#05 / En vida seva!!!

Ja està, ahir vam acabar d'enregistrar-ho tot. Quedava pendent el Bonus Trac i ahir al vespre es va gravar. Mar i muntanya va sonar amb el xorro de veu dels que van venir a cantar-la i us estem molt agraïts. Als que no hi fóreu, també, gràcies.

A més, vam tenir una darrera col·laboració de darrera hora, ja que els amics i companys de la Cobla de Flabiols Els Garrofers ens van venir a acompanyar-nos amb el flabiol i bombo.

Ens heu estat fent arribar el vostre nom per podar-lo als crèdits i ens heu felicitat per la feina feta i per l'assoliment de l'objectiu.

Transformacions us agradarà, segur. És be vostre, feu-vos-el vostre.

Que per molts anys ens trobem al voltant de la música i la cultura!!!!

La Coixinera!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / Demà anem a buscar el disc!

Finalment, benvolguts i benvolgudes mecenes us podem dir que demà a la tarda anem a buscar el disc. Ja ha sortit de fàbrica!!!!

Guardeu-vos el divendres 28 de setembre a les 8 del vespre. Us l'entregarem en mà.

Moltes gràcies pel vostre suport!!!!!!!!!!

La Coixinera!!!!

#05 / En vida seva!!!

Ja està, ahir vam acabar d'enregistrar-ho tot. Quedava pendent el Bonus Trac i ahir al vespre es va gravar. Mar i muntanya va sonar amb el xorro de veu dels que van venir a cantar-la i us estem molt agraïts. Als que no hi fóreu, també, gràcies.

A més, vam tenir una darrera col·laboració de darrera hora, ja que els amics i companys de la Cobla de Flabiols Els Garrofers ens van venir a acompanyar-nos amb el flabiol i bombo.

Ens heu estat fent arribar el vostre nom per podar-lo als crèdits i ens heu felicitat per la feina feta i per l'assoliment de l'objectiu.

Transformacions us agradarà, segur. És be vostre, feu-vos-el vostre.

Que per molts anys ens trobem al voltant de la música i la cultura!!!!

La Coixinera!

#04 / A bon ritme!

Estem complint terminis a bon ritme per tal de poder-vos fer arribar a les mans Transformacions, el nou disc de La Coixinera que conté el DVD dels 10 anys de la formació.

Ja hem fet el primer visionat del DVD del concert del desè anivesari que es va fer a la Sala Casal Aliança el 26 de novembre. Promet. La feina dels amics de Claraboia, la cooperativa del video és brutal. Són boníssims i ho deixen plasmat en la feina que estan acabant per a vosaltres. Com sempre, un plaer treballar amb ells.

Per altra banda tenim un fitxatge d'última hora. Anem al darrera des del començament del projecte de gravar una veu femenina a Transformacions i ja la tenim aquí. L'Alba Pujol de Dealan, vindrà a fer una col·laboració al nou disc de La Coixinera, confirmat!!

En dos dies entrem a la recta final de la campanya de micromecenatge i estem molt contents… leer más

#03 / No s'hi val badar!!

Ja queda menys de la meitat de dies i també menys per assolir l'objectiu. Us demanem que ens ajudeu a recordar a tothom que la cosa s'acaba el dia 22 de maig i que per tant, totes i tots aquells que ens diuen que encara no han fet la seva aprotació que no poden badar.

Mentretant, ens podreu trobar presents als Premis Joan Coromines avui mateix a la Sala Casal Aliança, divendres 11 a l'aniversari de l'Atzucac.

Fins aviat!!!

Amunt, amunt i força!!!

#02 / De mica en mica s'omple la pica!

D'entrada agraïr-vos el vostre suport. Diuen que de mica en mica s'omple la pica, i ja ha passat una setmana i hem assolit el 25% del projecte. Encara queden molts dies, però també queda força per assolir l'objectiu final.

Ens cal el teu ajut per a difondre la campanya i que el nou disc sorti al carrer gràcies a vosaltres.

De moment i per anar fent boca us deixem l'enllaç d'un petit fragment del concert del desè aniversari, que també trobareu a la part superior de la pàgina de Verkami a imatges i videos.

Moltes gràcies coixinerus i coixineres!!! :-)

http://vimeo.com/40445366

#01 / Comencem!

Coixineros tots!!

Comencem l'aventura amb els companys de la Claraboia i de Verkami, i amb totes les amigues i amics que decidiu acompanyar-nos!!

En breu us anirem informant de tot el que ens passa pel cap!!

Moltes gràcies a tots!!

Fins ara!

La Coixinera.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies