Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Más que comida con Estació Vegana

Somos Estació Vegana, un proyecto de comida vegetal, saludable y ecológico creado en el Montseny. Ofrecemos cáterings y realizamos ferias.

Estació Vegana

Un proyecto de

Creado en

81%
14
días
57
Mecenas
3.430€
De 4.250€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Qui som?

Som dues noies en búsqueda de l'equilibri. La Núria, psicòloga i art-terapeuta està molt interessada en el món social, la reflexió sobre diferents formes de vida i en la salut a tots nivells. Per això, es complementen amb la Marina que és llicenciada en ciències de l'activitat física i l'esport, la qual creu amb vehemència en la importància d'escoltar el propi cos i aprendre a treballar-lo.

Juntes hem trobat un punt d'unió entre els nostres dos mons, la cuina i el menjar saludable. En els darrers anys hem estat aprenent, cuinant i experimentant fins a trobar la línia de productes que volem oferir.

El projecte

Estació vegana neix d'un desig de canvi, de transformació. Vivim en un món de canvis constants que acceleren els nostres moviments sense deixar pas a la tranquil·litat i a la feina a foc lent. Amb el propòsit d'unir i entrellaçar tradició i el ressorgiment d'una consciència col·lectiva antiespecista es crea Estació Vegana, una cuina tradicional amb productes vegetals, ecològics i/o de proximitat. Per tradició entenem una cuina artesana; una cuina experimentada apresa de generació en generació, on el producte és el protagonista.

El menjar és molt més que menjar, és un estil de vida i d'entendre el món, en definitiva un acte polític. Per aquest motiu, tenim el desig de transmetre-ho a través de la cuina i ho volem distribuir de manera ambulant per tot el territori català, en forma de càterings, esdeveniments, fires i a demanda de petites botigues.

Veiem un potencial molt gran en el projecte, ja que l'alimentació saludable i el veganisme estan creixent de manera exponencial i la nostra empresa és una de les pioneres en aquest àmbit a Catalunya.
El nostre servei es caracteritza per un tracte directe i sense intermediaris. Comprem, cuinem i ho transportem nosaltres.

Per què necessitem la vostra ajuda?

Per iniciar el projecte en òptimes condicions necessitem una inversió que utilitzarem en comprar material bàsic de cuina, d'emmagatzematge i transport d'aliments.

Una altra part del pressupost la farem servir per fer gestions com: assessorament gastronòmic (per donar-vos la millor qualitat possible), gestió financera i promoció del projecte (mitjançant fotografies, vídeo, pàgina web..) ja que en el moment actual les xarxes socials representen una font de difusió imprescindible.

Què us oferim? Quan ho rebreu?

Hem creat diverses recompenses per a tots els gustos i butxaques. En totes intentem compartir una petita part del nostre projecte i animar-vos a provar noves receptes vegetals.

Us oferim un llibret digital de receptes on hi trobareu 12 receptes dolces i salades, 3 de cada estació de l'any. Les recompenses de més de 75€ (inclòs) només les podem fer arribar a Catalunya.

Durant els mesos de juliol i agost treballarem en la definició dels nostres plats i ens centrarem a donar-nos a conèixer. Quan obtinguem els diners començarem a preparar les recompenses i durant el setembre començarem la producció i venda dels nostres productes i farem arribar totes les recompenses.

Què farem si superem l'objectiu?

La nostra il·lusió és tenir un obrador propi al Montseny, per això si aconseguim superar l'objectiu ho utilitzarem en el lloguer i la reforma necessària d'un local. Ens agradaria formar un espai multidisciplinar on a més de cuina poguéssim fer tallers i degustacions.

Agraïments

Volem donar les gràcies a Alejandra Nores per fer-nos el logo, a Maria Bea per les fotografies i el vídeo de promoció i a tota la família i amics que ens recolzen dia a dia.

Segueix-nos a les xarxes!
Instagram
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Valenti

  Valenti

  9 días

  Som-hi, equip! Teniu un projecte ben maco i interessant! Seguim! 💚 🐮 🐷 🐤 🐝

 • Noemí Pes Escofet

  Noemí Pes Escofet

  20 días

  Mmmmm, em va encantar un catering que van fer a la meva empresa! Jo ja he triat recompensa. Sopar per a dos! Espero que arribeu a l'objectiu per tenir-vos aviat a casa ;)

#02 / 80% superat!

Bon dia!! Us hem d'anunciar que ja hem superat el 80% de l'objectiu!! Gràcies als 57 mecenes que ho feu possible! Ens queden només 14 dies i us hem de demanar difusió per assolir el 100%! Tenim moltes ganes de fer-vos arribar les recompenses.
Aquí us mostrem algunes de les fotografies del berenar saludable del nostre catering!

Buenos días!! Os anunciamos que ya hemos superado el 80% del objetivo!! Gracias a los 57 mecenas que lo hacéis posible! Nos quedan sólo 14 días y os tenemos que pedir difusión para llegar al 100%! Tenemos muchas ganas de haceros llegar las recompensas.
Aquí os mostramos algunas de las fotografías de nuestro desayuno saludable de nuestro catering!

#01 / MOLTES GRÀCIES!!

10 dies i 38% complert!
Us volem fer arribar la nostra alegria per com està anant la campanya. Ja sou 34 les persones que formeu part del nostre projecte! És un plaer compartir tot això amb vosaltres i rebre les vostres mostres de recolzament.
Per poder repartir totes les recompenses i començar el nostre projecte és vital que arribem al 100% de l'objectiu. Ens ajudeu a difondre la campanya?
Una abraçada!

¡10 días y 38% completado!
Queremos compartir con vosotras nuestra alegria por como está yendo la campaña. ¡Ya sois 34 las personas que formáis parte de nuestro proyecto! Es un placer compartir todo esto con vosotras y recibir vuestras muestras de apoyo.
Para poder repartir todas las recompensas y empezar nuestro proyecto es de vital importancia que lleguemos al 100% del objetivo. ¿Nos ayudáis a difundir la campaña?
Un abrazo!

leer más

5€
0 Mecenas

GRÀCIES!

Agraïments a les nostres xarxes socials.

15€
14 Mecenas

LLIBRET DE RECEPTES!

Llibret digital de receptes d’EstacióVegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.

30€
14 Mecenas

DAVANTAL D'ESTACIÓ VEGANA!

Llibret digital de receptes d’EstacióVegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Davantal d’EstacióVegana.

50€
19 Mecenas

SAFATA DE CROQUETES!

Llibret digital de receptes d’EstacióVegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Davantal d’EstacióVegana.
+ Safata de croquetes variades.

 • Enviament només a Catalunya.
75€
0 Mecenas

TAST A DOMICILI!

Llibret digital de receptes d’EstacióVegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Davantal d’EstacióVegana.
+ Tast a domicili de dos plats a escollir del nostre menú.

 • Només a Catalunya.
100€
7 Mecenas

SOPAR PERSONALITZAT A DOMICILI!

Llibret digital de receptes d’EstacióVegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Sopar personalitzat per a dues persones a domicili.

 • Només a Catalunya.
250€
1 Mecenas

BERENAR SALUDABLE PER A 20 PERSONES!

Llibret digital de receptes d'Estació Vegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Berenar saludable per 20/pax (recomanat per aniversaris).

 • Només a Catalunya.
450€
Quedan 2 (de 4)

CATERING COMPLET PER A 15 PERSONES ON VULGUIS!

Llibret digital de receptes d'Estació Vegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Catering complet per 15 persones on vulguis.

 • Només a Catalunya.
600€
Quedan 4 (de 4)

CATERING COMPLET A UN LOCAL DE BARCELONA!

Llibret digital de receptes d'Estació Vegana.
+ Agraïments a les nostres xarxes.
+ Catering complet per 15 persones a Barcelona.
+ Lloguer local a Barcelona.

*Només a Catalunya.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.