❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Territori Festiu" #Atiemelfoc

Un punt neuràlgic de trobada de les entitats d'Igualada que treballen a la festa major on teixir xarxes i enfortir lligams obert a la ciutat

La coll@nada

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
189
Aportaciones
6.530€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Territori festiu

Durant els darrers mesos la coll@nada ha estat vertebrant un projecte transversal amb les entitats culturals de la nostra ciutat amb l’objectiu de guanyar un nou espai i seguir fent creixèr la nostra Festa Major d'Igualada. Un punt neuràlgic de trobada de les persones que formen part activa de la festa on teixir xarxes i enfortir lligams obert a tota la ciutat.

El “Territori Festiu” situat al cor del la zona adobera de la ciutat d'Igualada, vol donar cobertura a tota una setmana d’actes dirigits a tots els públics. Apostem per generar un espai amb la capacitat i infraestructura suficient per realitzar concerts, vermuts, xerrades, activitats infantils, sopars, assajos de les entitats i associacions de la ciutat, etc.

De dilluns a dilluns

El “Territori Festiu” actuarà com a complement del conjunt d’activitats que s’organitzen regularment. La programació de les places continuarà sent la mateixa. El nou espai vol acollir noves propostes culturals diürnes i nocturnes impulsades per la coll@nada i/o les entitats.

Programació

Pel jovent, per la gent gran, pels més petits, el nou espai ha estat un estímul per programar un reguitzell d’activitats pensades per a tothom, però en especial per a aquelles que viuen la Festa Major amb tota la intensitat.

Distribució de l’espai

Taverna

Tota comunitat necessita d’una taverna. Un abeurador on acabar amb la set i omplir la panxa acompanyada de cadires i taules per poder fer-hi dinars i sopars, seure a descansar o fer-hi petar la xerrada.

Escenari

Ens proposem complementar tota l' oferta festiva que realitzem amb una programació musical que abraci tots els dies de Festa Major amb un nou escenari dins l'espai, habilitat amb un equip de so que respongui a les necessitats tant de la pròpia programació de La coll@nada com de totes aquelles entitats que ho necessitin durant els dies de FM.

Espai infantil

Volem que els més petits també es sentin part del “Territori Festiu”. Per això crearem un espai permanent amb una programació infantil que fomenti des de ben petites la participació, l’esperit crític i el joc cooperatiu.

Cost de l’espai

Les aportacions que feu aniran íntegrament a ajudar a finançar la infraestructura tècnica de l’espai, com també a les diferents propostes culturals que es realitzaran. A continuació fem un desglossament del cost que tindrà el projecte del “Territori Festiu” i motiu pel qual demanem l’ajuda a tota la ciutat.

Recompenses

Les recompenses que oferim en aquest verkami van molt vinculades al marxandatge i activitats que generem per la festa major:

  • Agraïment al llibret: aparèixer al llistat d’agraïment al llibret de Festa Major d'Igualada.

  • Samarreta: samarreta de Festa major dissenyada pel Nil Morist.

  • Got: got de festa major amb el disseny del Nil Morist.

  • Bossa de roba: disseny del Xavi Mula.

  • Sopar inaugural: tiquet per una persona al sopar inaugural al “Territori Festiu” el dilluns 21 d’agost.

  • Dorsal del Cercanit: tiquet del correbars d’Igualada dissabte 26 d’agost. No inclou el got ni barret.

  • Obra de serigrafia: quadre de serigrafia obra del Xavi Mula.

  • Xupinassu: encendre el xupinassu de Festa major el dilluns 21 d’agost.

Per recollir les recompenses s’habilitaran diferents punts de recollida durant la Festa Major

+ Info

facebook.com/lacollanada

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies