❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CD de la música de l'espectacle LA NENA DELS PARDALS

Volem gravar i editar el CD de la música de l'espectacle "La nena dels pardals" de La Tresca i la Verdesca, lletres del Jordi Palet i un llibret preciós amb il·lustracions de la Noemí Villamuza. Viureu tot el procés creatiu amb nosaltres! Esperem que us agradi molt i us agraïm que sigueu mecenes

0
segundos
219
Aportaciones
5.420€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Teatre al detall és una companyia de teatre creadora d'espectacles imaginatius i poètics plens de sentit de l'humor i sentit de l'amor i La Tresca i la Verdesca un grup de música amb personalitat pròpia i de gran qualitat per a tota la família. Ja hem treballat junts a l'Endrapasomnis Premi de la Crítica al millor espectacle familiar de 2014 i finalista al Premi Enderrock al millor disc de Música infantil i familiar.

QUÈ ÉS L'ESPECTACLE “LA NENA DELS PARDALS"?

La nena dels pardals és una història compromesa i valenta que parla de la manca de llibertats, del totalitarisme i de la importància de tenir pensament crític. És un espectacle per a tots els públics i que, tal com diu el crític Jordi Bordes: una preciosa oportunitat per conmoure's junts infants i adults. És un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens.

Vam estrenar La nena dels pardals al teatre SAT! de Barcelona al març del 2017 amb gran èxit de crítica i públic. Tornarem a fer temporada al mateix SAT! de Barcelona al Gener de 2018 i al Setembre ja haurem començat Gira per tot Catalunya.

QUÈ SERÀ EL CD "LA NENA DELS PARDALS"?

La nena dels pardals CD serà el disc de la Banda Sonora d'aquest poètic espectacle. Com ja ens va passar amb L'Endrapasomnis volem que tothom es pugui endur a casa les cançons, la música i el llibret, aquesta vegada amb amb les precioses il·lustracions de la il·lustradora Noemí Villamuza (que també apereixen a l'esepctacle). Farem un digipack de gran qualitat i ja veureu com quedarà molt bonic ;)

"Saps que tens ales per volar
potser no ho sembla però és veritat
pots veure el món de cap per avall
sigues genial cap de pardals
no escoltis qui fa més sorolll
escolta qui vulguis sentir..."

SINOPSI

Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.

Basat en un fet històric: Al 1958 Mao Zedong va declarar la Guerra als pardals i va provocar que aquests ocells pràcticament s'extingissin de la Xina. Les conseqüències va ser devastadores: No hi havia ocells que es mengéssin els insectes i les plagues va arrassar les collites. Això va provocar la mort per fam d'entre 30 i 40 milions de xinesos. Mes informació

Fitxa artística: Autor: Jordi Palet, Inspirat en el conte La nena dels pardals de Sarah Pennypacker © Editorial Joventut / Direcció i escenografia: Joan Maria Segura / Actors: Xavi Idàñez ,Txell Botey / Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López,Toni López,Claudi Llobet) / Il·lustracions: Noemí Villamuza / Disseny gràfic i animació: Sergi Cugat / Animació de les il·lustracions: Xavi Chamarro / Tractament digital de les il·lustracions: Jorge caballero / Escenografia, vestuari i atrezzo: Victor Peralta / Il∙luminació: Yuri Plana / Producció: Teatre al detall.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els 4000€ seran per pagar part de les despeses de producció i el cost de l'estudi de gravació on farem l'enregistrament, mescles i masterització. També inclou el cost del disseny gràfic, l'edició, impressió i enviament dels CDs i caràtules i les despeses derivades del Verkami.

EL CALENDARI

Estem en plè procés d'enregistrament a l'estudi de gravació. I en breu començarem el disseny i la producció de cd.

L’etapa final de mescles i masterització del disc, està previst fer-la al juliol.

La impressió i edició dels CDs de La nena dels pardals la tindrem enllestida el proper 23 de setembre a Calella, on farem la primera funció després de l’estiu i ja podrem fer les primeres entregues.

LES RECOMPENSES I COM RECOLLIR-LES

Entrades "La nena dels pardals":

Podreu escollir una de les 6 funcions de la Temporada al Sant Andreu Teatre Barcelona (SAT) al Gener de 2018:

Dissabte 13 (17:30h) i Diumenge 14 de Gener (12:00h i 17:30h)

Dissabte 20 (17:30h) i Diumenge 21 de Gener (12:00h i 17:30h)

Unes setmanes abans ens posarem en contacte amb vosaltres per reservar-vos les localitats. Si no podeu venir al SAT però sí a qualsevol de les altres funcions d'arreu de Catalunya, abans de fer-vos mecenes poseu-vos en contacte amb la companyia [email protected] i trobarem la possibilitat.

Entrades Concert de la Tresca "Per un Instant":

Podreu escollir una de les 7 funcions de la Temporada al Sant Andreu Teatre Barcelona (SAT) Setembre-Octubre 2017:**

Dissabte 30 de Setembre (17:30h) i Diumenge 1 d'Octubre (12:00h i 17:30h)

Dissabte 7 d'Octubre (17:30h) i Diumenge 8 d'Octubre (12:00h i 17:30h)

Per escollir el dia poseu-vos en contacte amb [email protected]

CDs:

El CD de la nena dels pardals és edició digipack i el llibret inclourà les lletres de les cançons amb il·lustracions de la Noemí Villamuza i els agraïments a tots els mecenes. Els mecenes que vingueu a veure l'espectacle rebreu els vostres CDs (de la nena i els altres si ens heu demanat aquests packs) en acabar la funció. Els mecenes que no us vagi bé recollir els CDs a les dates de les funcions podeu contactar amb [email protected] o [email protected] i us els farem arribar.

Samarretes:

Les samarretes tenen el dibuix de la nena dels pardals de la Noemí Villamuza i podreu escollir talla. A recollir al SAT! al concert Per un instant o La nena dels pardals o posar-se en contacte amb [email protected]

Album il·lustrat:
És el conte original de Sarah Pennypacker amb il·lustracions de Yoko Tanaka. A recollir al SAT! al concert Per un instant o La nena dels pardals o posar-se en contacte amb [email protected]

Reproduccions:

Son impressions en paper d'alta qualitat (20x30) del dibuix de la nena dels pardals signat i dedicat per Noemí Villamuza. A recollir al SAT! al concert Per un instant o La nena dels pardals o posar-se en contacte amb [email protected]

Rèplica del pardal

Pardal de paper com el de l'espectacle fet a mà amb tècnica de papiroflèxia. A recollir al SAT! a La nena dels pardals o posar-se en contacte amb [email protected]

QUAN TOT SUMA

"La suma d'uns quants elements triats amb intel·ligència i sensibilitat converteix el conte en un espectacle d'alta densitat poètica mentre ens proposa una reflexió sobre l'equilibri ecològic i també sobre l'autoritarisme" Iolanda G. Madariaga

ENS FARÀ FELIÇOS QUE SUMIS AMB NOSALTRES

I FORMIS PART D'AQUESTA AVENTURA.

MOLTES GRÀCIES de part de tot L'equip per fer possible aquest CD!!!

"Vull tenir-te a tocar"

Tota la info a:

LA TRESCA: Web, Twitter, Facebook, Instagram, Myspace, Spotify, 4, Youtube, Vimeo,

TEATRE AL DETALL: Web, Twitter, Facebook, Youtube,

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Moniquiti

    Moniquiti

    más de 6 años

    Molta sort! Us la mereixeu, pel vostre treball i la feina molt ben feta!

  • L'Estenedor Teatre

    L'Estenedor Teatre

    más de 6 años

    Perquè a la gent que fa bona feina i creativa, i sobretot amb amor, cal recolzar-la !!!

  • Hola [email protected]

    Gràcies per ser mecenes! Després de finalitzar el verkami enviarem un mail a tots els mecenes preguntant quin nom voleu que figuri al llibret. Si en el teu cas vols que posi Noah i Gael seràn els noms que hi figuraràn. Com si vols que també surtin els vostres. I ha gent que posa la família ("Pérez-Fernàndez" p.e.), altres els noms de tots ("Joan, Gemma, Joan Pol i Xènia"2 p.e.), altres un nom i cognom ( "Xavi Idàñez" p.e.) altres una empresa ("Teatre al detall", p.e). El que vulgueu.

    Nosaltres prendrem nota de tot al finalitzar el Verkami per posar-nos a editar el llibret que ha d'estar a punt a mitjants de setembre.

    Una abraçada

  • ferkhan@gmail.com

    [email protected]

    más de 6 años

    Iuju!!! Encantadissims de donar suport al projecte!!! Una pregunta, com ho podriem fer perquè als agraïments hi surtin els noms dels meus fills (Noah i Gael) i no els meus?

  • Moltes gràcies, Susana. Segur que el teu desig i el nostre es farà realitat! Segur que ho aconseguim! De moment amb tu ja som 140 mecenes. Estem amb la gravació a l'estudi i està sortint molt bé. Ho aconseguirem i quedarà preciós!

  • susana

    susana

    más de 6 años

    Desitjo de tot cor que pugui fer-se possible aquest projecte tan bonic¡¡¡

Volver a todas las actualizaciones

#01 / 7 dies i 77 mecenes: 777 gràcies. (Marc Durandeau al seu estudi)

Bon dia

Passats 7 dies de verkami ja sou 77 mecenes que heu apostat per aquesta avenutra. Moltes gràcies!

Estem gravant a l’estudi cant creatiu del Marc Durandeau, cantautor i múscic i productor muscial (i un autèntic crack en molts sentits)

En aquest video en Marc Durandeau ens presenta els pardals que han vingut d'Alemania al seu estudi per ajudar-nos a gravar el CD de "la nena dels Pardals".


I aquí teniu als trescos donant l’ambient a la banda sonora amb aquestes petites andròmines:


Us animeu a convencer a amics a apuntar-se i a fer volar la veu.

Moltes gràcies!

Una abraçada

Teatre al detall i La Tresca i la Verdesca

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / BONES FESTES I FELIÇ 2018 amb la cançó "Ales" pel cor de Ming Lis

Et desitgem que per aquestes festes, pel 2018 i, què carai, per tota la vida: facis sempre volar el nen que portes dins!

En aquest video tens la versió inèdita a les xarxes de la cançó "Ales" interpretada pel cor de Ming Lis i el dibuix de la Noemí Villamuza amb la música de La tresca i la verdesca.

I et recordem que serem amb "La nena dels pardals" el dies 13, 14, 20 i 21 de gener al SAT! Teatre de Barcelona (dissabtes a les 17:30h i diumenges a les 12h i 17:30h)

Ah! Si fas córrer la veu serà fantàstic! Pot ser un bon regal :)

BONES FESTES I FELIÇ 2018

#05 / 200 milions de gràcies als més de 200 mecenes!! I a 2 dies,

200 MILONS DE GRÀCIES als més de 200 mecenes que fareu possible que el CD de "La nena dels pardals" sigui una realitat!

Nomès queden 2 dies de Verkami (i 3 de gravació a l'estud). Després quedarà masterització, disseny, edició, etc... I el 23 de Setembre tindrem el CD a punt per començar a entregar a tots els mecenes que ens heu donat suport!

Estem molt contents i agraïts!

I us deixem amb un fragment del track 10.Cançó de Bressol (amb la Txell gravant a l'estudi)

I fotos de l'espectacle que alguns ja heu vist i d'altres ja veureu. Al gener al SAT! de Barcelona.

#04 / A 10 dies: superats els 4000 i... Dibuix i sorteig sorpresa per a celebrar-ho!

A 10 dies del final ja em arribat i superat la fita marcada dels 4000€!!!

Moltíssimes gràcies als mecenes que ens heu ajudat a aconseguir-ho!

La gent pot continuar fent-se mecenes fins el 16 de juliol. Nosaltres invertirem tots els diners a millorar la masterització i l'edició del disc. Si coneixeu gent a qui li pugui fer il·lusió ser mecenes ja ho sabeu, feu-ho córrer i feu-ne ressò!

Ah! Aquest video és de La Noemí Villamuza dibuixant una il·lustració sorpressa que ens ha regalat. Hi sona la cançó Ales (el darrer track del disc)

La Tresca i Teatre al detall hem decidit que sortejarem la il·lustració entre tots els mecenes, un cop hagi finalitzat el Verkami

Les il·lustracions de la Noemí Villamuza surten a l'espectacle La nena dels pardals i també hi seran al llibret del cd.

Us seguirem informant de com va tot i en breu us enviarem la proposta de la caràtula del disc que esperem que us agradi.

Una forta abraçada!!

La Tresca i teatre al detall

#03 / SORTEIG de la Samarreta entre els mecenes dels 3 primers dies

En senyal d'agraïment als mecenes que donéssin impuls a la campanya vam dir que sortejariem una samarreta amb el dibuix de la Noemí Villamuza entre els mecenes dels TRES PRIMERS DIES (que van ser 62)

Ahir a la tarda ho vam fer (amb la col·laboració de dues mans innocents a lo "Niñas de San Ildefonso").

Hauràs de mirar el video per saber qui ha estat la persona afortunada.

Enhorabona al guanyador-ora de la samarreta!!!

L'agraïment infinit a a tots els mecenes que esteu apostant per aquesta campanya!!



I si encara no ets mecenes t'animem a fer-te'n! Encara queden 25 dies!!!

Ja veuràs com val la pena!

Tindràs un CD fantàstic, amb cançons precioses. El teu nom, o el nom de qui vulguis, sortirà escrit com a mecenes al llibret, I si vols un regal especial hi pots afegir el conte, les entrades al teatre, el dibuix de la Noemí....... n'hi ha per triar i remenar!

Una abraçada!!!

La tresca & Teatre al detall

#02 / JA SOM MÉS DE CENT MECENES

Portem 14 dies de Verkami, ja som més de 100 mecenes i hem passat els 2500€

Estem molts contents. Moltes gràcies per recolzar aquesta campanya!!

Seguirem fent fotos i videos, i informant-vos de com va tot!

Aquí teniu el darrer video per si el voleu fer volar!!!!

"Vull tenir-te a tocar"

La Tresca & Teatre al detall

#01 / 7 dies i 77 mecenes: 777 gràcies. (Marc Durandeau al seu estudi)

Bon dia

Passats 7 dies de verkami ja sou 77 mecenes que heu apostat per aquesta avenutra. Moltes gràcies!

Estem gravant a l’estudi cant creatiu del Marc Durandeau, cantautor i múscic i productor muscial (i un autèntic crack en molts sentits)

En aquest video en Marc Durandeau ens presenta els pardals que han vingut d'Alemania al seu estudi per ajudar-nos a gravar el CD de "la nena dels Pardals".


I aquí teniu als trescos donant l’ambient a la banda sonora amb aquestes petites andròmines:


Us animeu a convencer a amics a apuntar-se i a fer volar la veu.

Moltes gràcies!

Una abraçada

Teatre al detall i La Tresca i la Verdesca

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies