❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Històries naturals

Una fusió musical de tres artistes que a través de tretze històries profundament lligades entre elles, es van retrobant sensacions d'una illa arrelada profundament en la memòria.

Damià Coll

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
3.174€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

A "Històries naturals" s'hi barregen els lligams intel·lectuals i culturals d'una illa que està en constant canvi. En la música es veuen reflectits els records d'infantesa, la saviesa popular transmesa de pares a fills, la insularitat que provoca la llunyania de la terra pròpia, i l'impacte intel·lectual i cultural d'altres indrets del món.

Una fusió musical de tres artistes que a través de tretze històries profundament lligades entre elles, es van retrobant sensacions d'una illa arrelada profundament en la memòria de l'autor. Progressivament es produeixen situacions que ens fan degustar la tornada a casa.

Tonia Coll, professora a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona és l'autora dels dibuixos.

Joan Pons, escriptor i autor del text.

Jaume Coll, músic i compositor de l'obra.

EL PUPUT

Diuen que duus bona sort, que ets desordenat i que el teu niu fa pudor. Xafarderies. Amarat per la pols del camí no et preocupes de la teva mala fama. Voles fins a damunt una paret seca i desplegues, sense empegueir-te, el ventall airós de la teva cresta altiva. Orgullós, mostres al sol els teus misteriosos tatuatges polinesis.

Set músics excel·lents, un narrador de luxe i la projecció de les imatges dels dibuixos conformen la representació de l'obra. L'auditori de Ferreries, l'espai idoni per a la seva presentació i posada en escena.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions rebudes aniran destinades a pagar els músics, artistes, sonorització, cartelleria, difusió... I els que us decanteu per l'opció de sopar-bereneta, per l'elaboració de l'àpat i les begudes.

Calendari previst

La data per a l'esdeveniment és prevista pel dia 12 d'agost a l'Auditori de Ferreries. I una vegada acabada la funció, tots els que hàgiu aportat per la bereneta sopar, es procedirà a gaudir-ne.

+ Info

facebook.com/damia.coll
facebook.com/AuditoriFerreries
facebook.com/jaume.coll
facebook.com/toniacoll
facebook.com/joan.pons

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    más de 6 años

    Moltes gràcies, Raquel!

  • Raquel Marquès Díez

    Raquel Marquès Díez

    más de 6 años

    Amb moltes ganes que aquest projecte es faci realitat. Animeu-vos a fer la vostra aportació a la campanya de Verkami !!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies