❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vers endins "A les cales dels ulls"

Vers endins és una aventura poètica i musical que cerca emocionar, divertir, despertar consciències i remoure-us les entranyes. Poesia, música i passió per a totes les persones inquietes i somiadores.

Vers Endins

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
97
Aportaciones
2.741€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Vers endins és un projecte musical format a Mallorca per Glòria Julià, Víctor Leiva, Joan Carles Vaquer, Toni Duarte i Marc Grimalt, que pretén transmetre poesia en català d'una manera divertida, emocionant i entretinguda. És una barreja de molts d'estils diferents, com el rock, la bossa nova, el country, o la música tradicional, entre d'altres.

Amb el nostre primer disc, Vers endins hem decidit ajuntar la nostra creativitat musical amb poemes d'autors i autores d'arreu del territori de parla catalana. Dins "A les cales dels ulls" hi sentireu les veus de Maria-Mercè Marçal, Pau Vadell, Mireia Calafell, Lucia Pietrelli, Josep Palau i Fabre, Miquel Bauçà, Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés, i de la mateixa Glòria Julià, així com també algunes lletres pròpies.

Aquí teniu un petit tast del que és la nostra música:

També podeu fer-vos amb l'edició especial Vers Endins, dels vins La dona pantera (negre) i Balenes franques (blanc), de la bodega Jaume de Puntiró. Es tracta d'un vi ecològic elaborat a Santa Maria del Camí, a la comarca del Raiguer, als peus de la Serra de Tramuntana de l'illa de Mallorca, el qual forma part de la Denominació d'Origen Binissalem.


"A les cales dels ulls" va acompanyat d'unes il·lustracions de Mireia Oliver, elaborades amb una gran sensibilitat i inspirades en alguns dels poemes que hem musicat Vers endins. Si us ve de gust, també les podeu adquirir en forma de làmina mida A3, ideals per a decorar la casa, l'habitació o l'estudi.

En acabar la campanya, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de posar-nos d'acord en com rebreu les recompenses: quines làmines i quins vins desitjau, lloc i data dels concerts etc.

Les entregues de les recompenses a la zona de Mallorca es faran en mà. En el cas de les entregues fora de Mallorca, si el/la mecenes desitja una entrega immediata es faran per correu (despeses d'enviament no incloses), o bé es podran fer en mà quan algun dels membres viatgi fora (entre illes i a Catalunya ho feim molt sovint), sense cap despesa extra.





D'aquesta manera, Vers Endins us oferim l'oportunitat de gaudir de la nostra música mitjançant l'oïda, la vista i el gust.


A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a pagar les còpies del disc i la feina de la il·lustradora Mireia Oliver.

Sobre les recompenses

Les recompenses que incloguin una actuació de Vers Endins només estan disponibles a l'illa de Mallorca. El motiu és perquè, amb la quantitat que us proposam, no ens podem permetre pagar els bitllets per a viatjar fora de l'illa.

Calendari previst

Entre 15 i 31 de juliol les còpies estaran fetes.

A partir de llavors es podran entregar les recompenses.

+ Info

Facebook

Correu electrònic: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies