❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Art de carrer. Construïm barri

La Comissió de Sant Pere Màrtir i Jesús ha estat refundada enguany, amb la intenció de participar plenament en la Festa Major de Gràcia, l'any del seu Bicentenari. El seu objectiu: guarnir entre tots els veïns i veïnes el carrer Jesús.

0
segundos
56
Aportaciones
1.900€
De 1.900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els veïns de Sant Pere Màrtir i Jesús i carrers adjacents vam decidir a finals de 2016 recuperar la Comissió de Festes, latent fins als anys 80, que s’ha integrat des de bon començament en la Fundació de Festa Major de Gràcia. El 2017, el veïnat participarà en la celebració del Bicentenari de la Festa, fent nostre el lema: que enguany la festa convidi els veïns a no marxar.

El disseny artístic i l’elaboració del guarnit que projectem per al carrer Jesús ha de conviure amb la preparació de festes al carrer, que d’una banda revifen i dinamitzen la vida de barri i de l’altra ens permeten mantenir el local obert fins després de l’agost.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb aquesta campanya, pretenem afrontar les despeses de material i eines que necessitem els mesos anteriors a la Festa Major, per poder així fer realitat el primer guarnit. A grans trets els costos està previst distribuir-los bàsicament en:

  • Eines bàsiques: pistoles de silicona, barres, brides, cola blanca

  • Taller artístic: compressor, caladora, autònoma, pistola de calor

  • Material construcció: malla de plàstic, cable d'acer, cargols, tacs químics, tensors, filferro, pintura, sprays, etc.

No podem donar més detalls del guarnit, perquè no podem desvetllar la temàtica del carrer, un dels secrets més preuats de les comissions de Festa Major fins pocs dies abans del 15 d'agost.

Sobre les recompenses

L'esdeveniment major de la festa consisteix en el guarnit, que és possible gràcies a la col·laboració intensa i desinteressada dels veïns, tant recollint el material reciclat, que en serà la base, com elaborant-lo. A l'agost, la decoració estarà llesta.

Les recompenses estan pensades també per què els mecenes participin de la festa i, per aquesta raó, tenim previst incorporar tots els noms (o el nickname, en el cas de qui així ho prefereixi) de les persones que faran possible aquest guarnit al Programa d'Activitats del nostre carrer.

A la Comissió tenim la sort de comptar amb grans artistes, per tant, participar en un dels cursos que posem com a recompenses gratuïtament és una oportunitat per aprendre tècniques que no et deixaran indiferent, com l'enquadernació, la serigrafia o la goma Eva.

Calendari previst

El guarnit ha d'estar llest el 15 d'agost de 2017 i s'estarà al carrer fins al dia 21. Algunes de les recompenses (samarretes, dinars) seran lliurades durant les festes, d'altres (peces del guarnit, cursos) hauran d'esperar al setembre, un cop passades les festes. El calendari es concretarà durant les festes.

Veniu a buscar el vostre ticket del dinar dedicat als mecenes al nostre carrer a partir del dia 15 d'agost!

+ Info

Visita la nostra pàgina de Facebook

Passa't a veure'ns, al carrer mozart, núm. 11, baixos. Us esperem!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#06 / Curs d'introducció a la Serigrafia

Només queden 3 dies...i estem segurs que aconseguirem arribar a l'objectiu!

Així doncs, aquesta és la nostra darrera entrada i és que ens faltava anunciar-vos la breu fitxa d'un dels cursos que oferim entre les nostres recompenses.

Tenim previst convidar-vos a tres cursos a triar, perquè a la Comissió tenim la sort de comptar amb grans artistes que t'ensenyaran tècniques que no et deixaran indiferent.

Avui us presentem la fitxa del curs de serigrafia, que comptarà amb la col·laboració de l'artista Núria Jansana:

Curs de Serigrafia
Curs de Serigrafia

#05 / Curs d'embelliment d'objectes quotidians

Com bé sabeu, entre les nostres recompenses tenim previst convidar-vos a tres cursos a triar, perquè a la Comissió tenim la sort de comptar amb grans artistes que t'ensenyaran tècniques que no et deixaran indiferent.

Així doncs, us presentem avui la fitxa del curs de goma eva, que comptarà amb la col·laboració de l'artista Daniela Landini:

#04 / El curs d'enquadernació

Com bé sabeu, entre les nostres recompenses tenim previst convidar-vos a tres cursos a triar, perquè a la Comissió tenim la sort de comptar amb grans artistes que t'ensenyaran tècniques que no et deixaran indiferent.

Així doncs, us presentem avui la fitxa del curs d'enquadernació, que comptarà amb la col·laboració de Relligats

#03 / Making Of

El bo plau al poble’ diu la dita i és que, de vegades, a la primera no s’aconsegueix la fita. Amb humor i gràcia la història té més màgia. Si vols passar una estona mira’t el Making-of i passa-la bona. Ajunda’ns a estirar del carro, col.labora amb nosaltres, posa dinerets i no hauràs de fer res més.

#02 / La nostra breu història

El passat mes de setembre de 2016, va ser quan 12 persones enamorades de les Festes de Gràcia ens vam trobar per parlar d’endegar un nou projecte al barri. Totes nosaltres ja havíem participat en el guarnit en altres comissions, però no ens acabava d’agradar la filosofia de fons que es respirava en aquests carrers.

Així doncs, la voluntat de crear una Comissió de Festers de bell nou ens donava l’oportunitat de generar un vincle més fort amb els veïns i veïnes, fer-los participar ja des d’un inici en pensar la temàtica, preparar el guarnit, treballar amb els materials... i poc a poc vam haver de començar a moure’ns per fer-ho realitat.

La primera cosa que vam fer, va ser escollir el carrer que volíem guarnir i ens vam decidir pel Carrer Sant Pere Màrtir. Vam buscar si aquest carrer s’havia guarnit abans, si tenia història... i ens vam emocionar quan vam trobar un dels programes editats l’any 1935!

leer más

#01 / Buti-Farra pel Verkami

El passat 20 de maig, vam organitzar un esdeveniment al carrer Sant Pere Màrtir amb tots els veïns i veïnes per donar la benvinguda al bon temps i donar a conèixer el nostre projecte publicat a la plataforma Verkami el mateix dia!

Aquesta vegada, teníem una programació musical que va convidar a ballar a totes i tots els veïns durant el vermut, la tarda i el vespre. Els grups que ens van acompanyar van ser: Go a chant i Meskalito sound system

Ara bé, a l'hora de la migdiada vam deixar descansar al veïnat i vam dinamitzar una sessió de jocs de taula i manualitats pels més petits!

Una botifarrada popular que vam poder gaudir plegats, i que ens ajudarà a fer front a les properes despeses, com per exemple: el lloguer del local, pagar la llum i l’aigua i un munt de costos mundans per seguir amb el nostre somni del guarnir el carrer Jesús aquest mes d’agost del 2017.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies