❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ayúdanos a​ ​levantar la​ ​red!

La red de ensayo actual nos ha​ ​ayudado a​ ​​ensayar con seguridad y constancia determinadas estructuras, como el​ ​2d9fm y el pd8fm​.​ AHORA​ ​MIRAMOS​ ​AL FUTURO, y de la misma manera que la red actual ha tenido un papel ​fundamental para conseguir estos​ ​castells​ ​ahora NECESITAMOS UNA NUEVA!

Castellers de Sants

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
309
Aportaciones
16.770€
De 15.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ayúdanos a​ ​levantar la​ ​red!

La red de ensayo actual nos ha​ ​ayudado a​ ​​ensayar con seguridad y constancia determinadas estructuras, como el​ ​2d9fm y el pd8fm​.​ AHORA​ ​MIRAMOS​ ​AL FUTURO, y de la misma manera que la red actual ha tenido un papel ​fundamental para conseguir estos​ ​castells​ ​ahora ¡NECESITAMOS UNA NUEVA!

A qué​ ​se destinará tu aportación?

Este proyecto nace de la necesidad de tener una nueva red ya que ​la actual no permite regular la altura y supone una dificultad​ ​añadida en el momento ​de plantear los​ castells​​ ​que queremos ensaya​r. Por este motivo iniciamos este proyecto que nos permitirá construir una nueva red con estas características:

  • Altura regulable para mantener la seguridad y la comodidad de las personas que hacen el ​castell.

  • Estructura resistente apta por los ​castells ​en un futuro.

  • Agilizar las pruebas pudiendo afrontar en plaza los ​castells con más ensayo.

La red quedará colocada dentro de un marco cuadrado de acero que queda sujetado por 4 puntos mediante motores el​éctric​o​s.Tres columnas de acero guiarán el marco arriba y abajo, que estará ​guiado por un panel de control.

Con ​las aportaciones financiaremos parte de la estructura así como su montaje, la red y toda la instalación eléctrica.

​¿Quién somos?

Somos una entidad del barrio de Sants en la que más de 600 personas de todas las edades compartimos una pasión: los ​castells. Con un índice muy bajo de caídas y un progreso constante, hemos conseguido en poco menos de 25 años de historia formar parte del grupo de grupos de gama extra, con el ​2d9fm, el 5d9f y el pd8fm.

Más información aquí.

Cómo puedes ayudarnos?

  • Elige tu aportación, desde la más pequeña hasta la más grande, todas tienen recompensa y nos ayudarán en este proyecto.

  • Descúbrenos! Ven a ensayo a dar una mano o acércate a alguna actuación, allí verás por qué necesitamos esta nueva red.

  • Sé nuestro altavoz. Haz difusión en las redes sociales de nuestro proyecto, como nosotros siempre decimos: trabajo de hormiga, fuerza de elefante!

Calendario previsto

Las obras de montaje se ejecutarán los días 28, 29 y 30 de junio, si logramos el objetivo del Verkami. Las recompensas físicas serán entregadas antes de agosto.

Además, todos los mecenas que colabore​n​ en alguna donación seréis invitados al ensayo especial del jueves 6 de julio, el penúltimo antes de las vacaciones de verano. En este ensayo aprovecharemos para dar las gracias a todos los mecenas y también habrá alguna sorpresa! Os informaremos más adelante a través del contacto que nos facilite​s​ por Verkami.

Sobre las recompensas


+ Información

Sigue la etiqueta #enfilemlaxarxa para estar bien informado.

  • Aquellas empresas, entidades o comercios que tenga dudas sobre las recompensas pueden enviar un correo a [email protected]

Facebook de la Colla
Twitter de la Colla
Instagram de la Colla
Web de los Castellers de Sants

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#06 / Vine a l'assaig especial, ESTRENEM LA NOVA XARXA A LES 21 h!

Demà inaugurem la nova xarxa d'assaig que TU has fet possible, però haurà de ser una mica més tard del que teniem previst. Així que A PARTIR DE LES 21 h ja podràs venir al local de l'Escola Jaume I (Comtes de Bell-Lloc, 86) on, a més de fer grans proves, gaudirem d'un pica pica i d'algunes sorpreses!

RECORDA, aquest dijous i divendres (també a partir de les 21 h) podràs venir a recollir les teves recompenses i a descobrir la nova xarxa.

Cartell assaig especial
Cartell assaig especial

Segueix totes les novetats a través de l'esdeveniment de Facebook de l'assaig

El millor de l'estiu està a punt d'arribar i tu ho has fet possible. Dissabte 8 de juliol farem l'última actuació castellera abans de marxar de vacances. L'actuació serà al Pla de la Seu de Tarragona, a les 18 h. Més informació a borinots.cat

#05 / Mecenes, ESTRENEM LA NOVA XARXA! Et convidem a l'assaig especial!

Aquest dijous 6 de juliol, a les 21 h, inaugurem la nova xarxa d'assaig que TU has fet possible!

detall del muntatge de la nova xarxa
detall del muntatge de la nova xarxa

Gràcies a aportacions com la teva, hem finançat part de l'estructura, així com el seu muntatge, la xarxa i tota la instal·lació elèctrica. Han estat molts mesos de feina i volem celebrar-ho amb tu. Per això hem organitzat un assaig especial al local de l'Escola Jaume I (Comtes de Bell-Lloc, 86) on a més de fer grans proves, gaudirem d'un pica pica i algunes sorpreses!

cartell de l
cartell de l'assaig especial

Vine a compartir aquest moment tan important per a la Colla!

Aquí tens l'esdeveniment de Facebook de l'assaig

El millor de l'estiu està a punt d'arribar i tu ho has fet possible. Dissabte 8 de juliol fem l'última actuació castellera abans de marxar de vacances. leer más

#04 / Simplement, gràcies per confiar amb nosaltres!

Gràcies, gràcies i 15.000 vegades gràcies! Estem profundament agraïts perquè entre tots heu fet possible aquest projecte d'una futura nova xarxa dels Castellers de Sants! Ara, però...

No ens volem aturar aquí!

Amb les vostres aportacions finançarem part de l'estructura així com el seu muntatge, la xarxa i tota la instal·lació elèctrica. El cost total serà d'uns 25.000 euros aproximats, per tant, com més ampli sigui el marge, menys cost assumim els Castellers de Sants.

Celebrem l'èxit col·lectiu!

Aquest dissabte ho celebrarem fent el millor que sabem fer: alçant castells. Ens veiem a les 18 h, davant la seu del Districte de Sants-Montjuïc, acompanyats de grans colles com els Castellers de Vilafranca, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.


I què puc fer jo?

  • Si ja ets mecenes, comparteix el nostre projecte amb els teus contactes.

  • Si estàs esperant per fer la donació, recorda que fins que no acabi la campanya (30 de maig) no se't descomptarà l'import.

  • leer más

#03 / Últim esforç per ENFILAR LA XARXA!

Quan falten pocs dies per finalitzar el projecte de finançament, estem molt orgullosos de vosaltres, verkamistes. GRÀCIES als més de 230 mecenes que heu confiat en els Castellers de Sants aportant ja 13.000 euros. Tot i això...

Fem un últim esforç per arribar als 15.000 euros abans de dissabte?

Aquest dissabte celebrem el Firentitats, on les entitats de Sants ens reunim al carrer per mostrar el teixit associatiu del barri. És un dia perfecte per celebrar aquest èxit col·lectiu amb tots els mecenes!

Nosaltres actuarem a les 18 h davant la seu del Districte de Sants-Montjuïc, acompanyats de grans colles com els Castellers de Vilafranca, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

Unes hores abans farem un pilar per a cada comerç que ha fet una aportació al Verkami.

Col·labora-hi i gaudeix d'un pilar: confirma aportació

I què puc fer jo?

  • Si ja ets mecenes, comparteix el nostre projecte amb els teus contactes.

  • Si estàs esperant per fer la donacióleer más

#02 / Verkamista, ens ajudes?

A punt de creuar l'equador del projecte de Verkami, volem donar les gràcies als més de 100 mecenes que heu confiat amb nosaltres, aportant quasi 7.000 euros. Però...

Us imagineu arribar a 10.000 € pel XXIV Aniversari?

Aquest cap de setmana els Castellers de Sants celebrem l'aniversari. El diumenge 14 de maig, a partir de les 12 h, actuarem a la plaça de Bonet i Muixí amb els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona. Us hi esperem, barri!

I dissabte farem una actuació prèvia a la plaça d'Osca, a partir de les 18 h, amb la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Gavà. A més, després de l'actuació hi haurà el tradicional Castell de dones, que enguany celebra el seu 10è aniversari.

I què puc fer jo?

  • Si ja ets mecenes, comparteix el nostre projecte entre els teus contactes.

  • Si estàs esperant a fer la donació, recorda que fins que no acabi la campanya (30 de maig) no se't descomptarà l'import.

  • Si no ho tens clarleer más

#01 / 60 gràcies i a compartir!

Fa una setmana que hem arrencat i ja volem donar les gràcies als 60 mecenes que han confiat en aquest projecte i han fet les seves aportacions.

Encara falta molt per acabar el Verkami i no volem parar!

Així que us demanem a tots els que hi heu col·laborat que compartiu el projecte. Sigui al barri, al bar, al tren, comprant el pa, a l'escola o saludant algú pel carrer... no pareu d'explicar per què necessitem una nova xarxa i què hi poden guanyar s'hi col·laboren.

Finalment, anoteu això. La subscripció d'un any als Amics de la Colla –que és una de les recompenses de l'aportació de 100€–, serà canviada per un tiquet gratuït per al dinar de la Diada dels Castellers de Sants, en el cas que la persona aportadora ja sigui beneficiària dels Amics de la Colla.

Segueix l'etiqueta #enfilemlaxarxa per estar ben informat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies