❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge

La revista infantil Namaka és una alternativa a les publicacions més comercials. És una revista lúdica, trepidant i una mica salvatge que fomenta la lectura i la creativitat dels nanos. Namaka esdevé una experiència pel nen, ja que el motiva a provar els seus talents i a pensar per ell mateix.

Revista Namaka

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
184
Aportaciones
6.675€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Objectiu aconseguit!! Tenim un nou repte: arribar als 7.000 €

Ja hem assolit l'objectiu que ens havíem marcat i, com que ens agraden els reptes, ens hem proposat arribar als 7.000 €. Això ens permetrà assumir amb més tranquil·litat les despeses de l'edició del primer número i materialitzar algunes de les idees sobre la distribució i l'arribada de Namaka a les llibreries i altres establiments.

Volem recompensar aquest nou objectiu amb una sorpreseta ben especial que arribarà a tots els mecenes que tenim fins ara i als que es sumaran a la família namakiana al llarg dels propers dies.

Què és Namaka?

Namaka és una revista adaptada als ulls i les mans dels nens.

És una revista lúdica, trepidant i una mica salvatge que fomenta la lectura a partir, precisament, del joc. Volem que sigui un estímul visual i un repte creatiu i imaginatiu pels nanos, que els motivi a provar els seus talents i a pensar per ells mateixos.

De fet, els proposem una revista «en construcció» per tal que esdevinguin editors finals de cada número i, d’aquesta manera, aportin la seva visió del món que ens envolta.

Posem a disposició de les famílies, mestres, llibreters i bibliotecaris una revista diferent, apostem per ser una alternativa a les publicacions més comercials que es troben al mercat. Amb Namaka oferim una revista de qualitat pel que fa als continguts i al disseny.

Sovint ens pregunten a partir de quina edat es pot gaudir de la revista i nosaltres sempre contestem el mateix: cada casa és un món.

Namaka és una revista per tenir damunt de la taula, obrir-la i dibuixar, per llegir-la en companyia abans d’anar a dormir, per viure-la en família tot fent les manualitats que es proposen, per tacar-la a la cuina, per compartir-la amb els germans o regalar-la als néts.

Com veieu, la revista es pot gaudir de moltes maneres, però recomanem que els nanos sàpiguen llegir perquè puguin treure el màxim profit dels continguts de la revista.

Continguts + disseny = Namaka

A Namaka oferim un seguit de continguts comuns a altres publicacions però plantejats des d’una perspectiva diferent. Per a cada publicació, proposem un fil conductor que fa de lligam entre les diverses seccions i que ofereix continuïtat i cohesió a la revista.

Els continguts abasten des de temes científics a temes humanístics i donen tot el protagonisme a la imaginació i la creativitat dels més petits. La idea és que la lectura esdevingui una experiència total que traspassi els límits propis de la revista en paper.

Per aconseguir-ho hem dissenyat un contingut que fomenta la participació dels nens i els ofereix una revista «en construcció» perquè ells esdevinguin redactors i il·lustradors de Namaka.

A més a més, els continguts namakians estan il·lustrats amb molt de gust pel nostre equip de col·laboradors.

Alguns dels nostres il·lustradors compten amb molta experiència a les esquenes, d’altres tot just s’inicien en aquest camí. I és que a Namaka volem oferir un gran ventall d’estils i apostem per fer de la nostra revista una plataforma de difusió del talent consolidat i emergent dels nostres il·lustradors.

Què hi trobareu al primer número de Namaka?

Si una cosa ens defineix a les dues és que som com el cul del Jaumet, que mai para quiet. I vés per on, la inspiració pel primer número de la revista s'amaga en aquesta expressió: el moviment i tot el que s'hi relaciona.

Viatjarem a illes meravelloses, descobrirem les idees més esbojarrades d'un gran inventor de fa molts i molts anys, coneixerem l'andana de les maletes perdudes i ens divertirem d'allò més amb un bon grapat de passatemps i propostes per fer volar la imaginació i la creativitat dels nostres lectors!

Animeu-vos i descobriu tot el que tenim preparat per la revista Namaka núm. 1!

Característiques de Namaka

  • 32 pàgines.

  • Tamany DIN-A4.

  • Portades 300 g paper offset.

  • Interior 100 g paper offset.

  • Publicació bimensual.

I com neix Namaka?

Namaka és un projecte que vam començar a gestar el mes de novembre. Des d’aleshores, hi hem treballat intensivament i al febrer vam treure el que nosaltres anomenem la revista pilot: la Namaka número 0.

Vam fer-ne una edició de 200 exemplars que vam distribuir a diferents llibreries i establiments del Maresme, Barcelona i rodalies. Volíem observar quina resposta generava i, en només 15 dies, vam vendre el 75 % dels exemplars. Llibreters, famílies i lectors han acollit la nostra proposta amb entusiasme i ens han encoratjat a fer-la realitat.

Aquí estem!!

Qui hi ha darrere de Namaka?

Darrere de Namaka hi ha la Sara i l’Helena. Som dues mataronines creatives i una mica esbojarrades.

A la Sara sempre li ha agradat emprendre projectes, de fet, fa uns anys va editar Ajícara, una revista cultural gratuïta que en pocs mesos va aconseguir ser la publicació amb la distribució més àmplia de tota la província d’Almeria. Dels èxits d’ Ajícara beu la revista Namaka, també de l’esperit emprenedor de la Sara i de la seva inclinació natural pel disseny de les coses ben fetes. La Sara és llicenciada en Comunicació Audiovisual i, a banda d’ Ajícara, també ha engegat altres projectes en l’àmbit cultural.

L’Helena sempre ha estat vinculada al món de la literatura i la cultura. Des de molt jove ha col·laborat en projectes artístics, ja siguin del món del teatre de titelles o del món de l’escultura i la pintura. Durant uns quants anys va ser professora i sempre va procurar oferir als nanos espais lliures per engrandir els seus talents i explorar els seus valors d’una manera divertida i lúdica. Llicenciada en Humanitats i amb un Màster en Creació Literària, aporta a Namaka la seva visió transversal i la seva creativitat.

Et necessitem, sigues el nostre mecenes!

Mitjançant el micromecenatge pots fer de Namaka una realitat. Ser mecenes de la nostra revista, ara també la teva, significa formar part d’un projecte que s’esforça per generar uns continguts alternatius i de qualitat per als petits lectors.

Convertir-se en un mecenes namakià significa:

  • Participar en el desenvolupament d’un projecte alternatiu i necessari.

  • Veure com neix i evoluciona Namaka.

  • Formar part de la família namakiana.

A més a més, gràcies a les teves aportacions, ajudaràs a visibilitzar i donaràs suport a la feina d’il·lustradors ja coneguts i a la d’altres que tot just comencen la seva trajectòria professional.

Ajuda’ns a tirar endavant el projecte, perquè, tal com ens va dir una noia que ja ha llegit Namaka: «La meva —teva— infància trobava a faltar una revista així».

I atenció! Si superem el nostre objectiu de finançament, us tenim preparades algunes sorpreses més. Endavant!

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions ens serviran per arrencar el projecte d’autoeditar la revista i començar a distribuir-la. Amb els diners aconseguits pagarem les despeses de producció de la revista i de les recompenses, els honoraris dels nostres col·laboradors i les despeses de distribució de la revista. A més a més, com que volem que Namaka sigui un projecte que es consolidi, comptem amb altres fonts de finançament.

Sobre les recompenses

  • Llegeix i gaudeix amb Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge! Segons la recompensa que triïs rebràs un, tres o sis exemplars de la revista.

  • Amb l’adhesiu Jo sóc namakià et donem la benvinguda a la comunitat Namaka.

  • La làmina d'adhesius Retalla'm necessita la teva ajuda per alliberar els personatges, estàs preparat?

  • Enganxa el vinil Namakià a bord a la bicicleta, al cotxe o a la furgoneta i deixa’t seduir pel paisatge!

  • Pedres del camí, pols de les estrelles, un llibre volador... A la bossa Explorant nous mons hi cap (gairebé) tot! A més, també pots explorar la teva creativitat i pintar-la al teu gust (o al gust dels més petits!).

  • Acull a casa els nostres protagonistes del vídeo, Namaka i Haumea. Silenci... comença la funció!

Calendari previst

Un cop aconseguit l’objectiu del Verkami iniciarem l’autoedició del primer número de la revista. El número 1 sortirà al carrer a principis de juny i començarem l’entrega de les recompenses a mitjans d’aquell mes. La resta de números s’enviaran per correu cada dos mesos.

I si vols saber alguna cosa més de nosaltres...

Autors de les il·lustracions de les recompenses

  • Tone S. Capel

  • Pamela Barbieri

Creador dels titelles

  • Miquel Nevado

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Revista Namaka

    Revista Namaka
    Autor/a

    casi 7 años

    Bon dia Rafel!

    Exacte! Pots fer dues aportacions (2 subscripcions) tot i ser la mateixa persona. Quan acabem el Verkami t'enviarem un correu per saber direcció d'enviament, nom del(s) nen/a per tal de saber a qui correspon cada subscripció! T'arribarà un correu per cada aportació feta.

    Moltes gràcies. Qualsevol altra pregunta ja saps ;)

  • Rafel Serra Fuster

    Rafel Serra Fuster

    casi 7 años

    Jo voldria dues subscripcions, tinc 2+2= 4 nets. Però els regals que tenen subscripció sols en tenen una, si faig dues col·laboracions de 45€ tindré dues subscripcions? Tot i ser la mateixa persona!

  • Revista Namaka

    Revista Namaka
    Autor/a

    casi 7 años

    Maria,

    La recompensa del Verkami és a partir de la revista número 1. La Namaka que tens és la prova pilot, la número 0, que és com una peça de col·leccionista perquè en vam fer un tiratge molt petit ;)

    Al juny, ens estrenem amb un nou número i amb nous continguts namakians!!

    Gràcies pels teus comentaris.

    Una abraçada namakiana!

  • Maria

    Maria

    casi 7 años

    Ja tinc el n. 1 i és genial! Una pregunta, participant en el Verkami, puc tenir de recompensa a partir del n. 2? (ho dic per no repetir números)

    Espero que ho aconseguiu, el projecte és xulíssim.

  • Revista Namaka

    Revista Namaka
    Autor/a

    casi 7 años

    Sí, un cop hàgim acabat el Verkami ens posarem en contacte amb tu per tal que ens donis la direcció per fer-te arribar les recompenses. Si vols regalar-les a algú, ens donaràs la seves dades i nosaltres els les farem arribar.

    Gràcies Joan per la teva pregunta!

  • Joan

    Joan

    casi 7 años

    Hola una pregunta : Si faig una aportació a la revista "namaka" puc regalar la subscripció al meus néts?

    Gràcies

#14 / Extra, extra! Arriba la Namaka núm. 3!!!

Estimats i estimades mecenes,

Com passen els mesos!! El temps vola i una nova Namaka arriba a les llibreries i a les botigues que han confiat en nosaltres. Bé, i també a casa de molts de vosaltres!!

Esperem que gaudiu d'allò més de la revista i que la compartiu en família. I, si voleu comprar-la, podeu fer-ho a la nostra pàgina web: www.revistanamaka.com/botiga.

No ens enrotllem més i us deixem amb el vídeo que hem preparat (ja ho sabeu, és una marca de la casa!)

Una abraçada namakiana,

Helena i Sara

#13 / Ja tenim la Namaka n. 2!!

Bon dia estimades i estimats mecenes,

Tornem a la càrrega i és que la Namaka n. 2 està a punt d'arribar a casa dels mecenes que van fer l'aportació que la incloïa.

I sabeu què? La Namaka n. 2 és molt refrescant. L’aigua és el fil conductor d’una revista molt aquàtica. Sereu testimonis del salt de trampolí més llarg de la història i descobrireu que del cel cauen granotes i peixos. Al·lucinareu amb les criatures d’aigua i amb la moda de bany dels nostres avantpassats, us explicarem contes estranys i divertits, coneixereu algunes curiositats del planeta blau i també podreu il·lustrar la revista.

Com ja sol ser habitual, hem preparat un vídeo per fer difusió de la Namaka n. 2, mireu, mireu i compartiu!!

Alerta, doncs, a la bústia!! I atenció, perquè alguns rebreu la revista acompanyada de les recompenses que no vam poder entregar amb la número 1. Esperem que us agradin!!

Recordeu que a la nostra pàgina web podeu comprar la revista i la subscripció anual: leer más

#12 / Els agraïments al web

Estimats i estimades mecenes,

Recordeu que una de les recompenses eren els agraïments a la pàgina web? Nosaltres no ens n'havíem oblidat i, des de fa una estona, ja podeu buscar-vos a la llista que hem publicat. Mireu, mireu!!

Una abraçada namakiana,

Helena i Sara

#11 / Atents a la bústia!

Estimats i estimades mecenes,

Les vostres recompenses estan arribant!! Dijous vam fer els enviaments de totes les revistes i les recompenses dels mecenes que, fins aleshores, havíeu respost el formulari. Estigueu ben atents a les bústies!!

Els mecenes que teniu pendent respondre el formulari busqueu un momentet i feu-ho, d'aquesta manera podrem gestionar la segona tongada d'enviaments el més aviat possible.

Com sempre hem anat dient, Namaka ha estat i és possible gràcies a vosaltres, així doncs, estarem encantades de rebre crítiques, suggeriments o observacions de la número 1. Podeu enviar-nos un correu i alguna foto a: [email protected].

Per part nostra, continuem avançant cap a la revista Namaka número 2.

Una abraçada namakiana,

Sara i Helena

#10 / La revista Namaka número 1

Estimats i estimades mecenes,

Aquest matí, sota un sol de justícia, però amb molt bon humor i moltíssima il·lusió hem començat a distribuir la revista número 1 a algunes llibreries de Mataró. La setmana vinent iniciarem la distribució a altres punts de la comarca i de Barcelona.

Entre repartiment i repartiment, hem fet aquest petit vídeo per promocionar-la. Esperem que us agradi!

Mentrestant seguim gestionant les vostres recompenses. Recordeu respondre els formularis que us hem enviat aquesta setmana per tal de poder començar a fer els enviaments. En tenim moltíssimes ganes!!

Una abraçada namakiana,

Sara i Helena

#09 / Notícies fresques

Estimats i estimades mecenes,

Després d'uns dies molt intensos, sobretot pel que fa al tema de la burocràcia, ja podem anunciar-vos que la revista Namaka número 1 ha entrat a impremta!!

Si no hi ha cap entrebanc d'última hora, dilluns rebrem les capses amb les vostres revistes. Ja ho sabeu, entre tots i totes ho hem fet possible!!

Ja falta molt poquet per començar a fer els enviaments, cosa que ens fa moltíssima il·lusió!!

Una abraçada namakiana,

                                                    Sara i Helena. 

#08 / Seguim treballant per fer de Namaka una realitat!

Estimats i estimades mecenes,

No, no ens hem oblidat de vosaltres, al contrari!! Aquestes útlimes setmanes us hem tingut molt presents!! Des que vam acabar la campanya hem estat moooolt enfeinades preparant i enllestint la Namaka número 1.

Ja falta molt poc perquè entri a impremta!! Quina il·lusió!!

Us mantindrem informats.

Una abraçada namakiana,

                                                         Sara i Helena 

#07 / Ja ho tenim!

Ara sí! El verkami ja ha acabat!! Estem radiants i molt emocionades amb tot el suport que hem rebut i tot el que hem aconseguit. Heu fet un munt d'aportacions, ens heu ajudat amb la difusió, ens heu acompanyat i encoratjat a continuar treballant i heu estat, sou i sereu una part importantíssima de Namaka. Avui la família namakiana és una mica més gran i está una mica més unida!!

Pel que fa a nosaltres, com hem anat dient aquests dies, que el Verkami ens enganxi treballant. S'obre una nova etapa i la viurem amb la mateixa energia i il·lusió que quan vam començar a treballar en el projecte!!

#06 / Ho hem aconseguit!!

Estimats i estimades mecenes,

Objectiu aconseguit!! Estem contentíssimes!! No us podeu imaginar l'emoció i l'alegria d'ahir al vespre en veure que, en només una hora, passàvem de tenir a tocar l'objectiu a superar-lo. Gràcies, gràcies i més gràcies!!

Avui hem volgut respondre una pregunta que moltes persones ens van fer arribar ahir: i ara què? Avui ens marquem una nova fita: arribar als 7.000 €!! Això ens permetrà assumir amb més tranquil·litat les despeses de l'edició del primer número i materialitzar algunes de les idees sobre la distribució i l'arribada a les llibreries i altres establiments de Namaka.

Volem recompensar aquest nou objectiu amb una sorpreseta ben especial que us arribarà a tots els mecenes que tenim fins ara i als que es sumaran a la família namakiana al llarg dels propers dies.

Només queden sis dies de campanya i estem segures que, com hem anat dient, entre tots ho farem possible!!

#05 / Silenci... Gravant!!

Avui ens hem llevat creatives i amb les piles carregades per encarar el que queda de campanya de Verkami amb molta energia i il·lusió! De seguida ens hem posat a treballar i en un tres i no res estàvem editant el nou vídeo que farem córrer per les xarxes.

Esperem que us agradi!

#04 / Ajuda'ns a arribar als 5.000 € i sortejarem un titella Namaka! ;)

Estimats mecenes,

Gairebé ja hem assolit el 70 % de l'objectiu que ens vam marcar quan vam començar aquesta aventura verkamiana. Estem satisfetes i contentes, però sabem que no podem badar.

La propera fita és arribar als 5.000 € i volem assolir-la en una setmana. Ens ajudes? A canvi, sortejarem un titella Namaka entre tots els mecenes que tinguem fins llavors.

Com ens pots ajudar?

Parla de nosaltres, comparteix les publicacions del nostre Facebook, fes retuits al nostre Twitter, escriu un whatsapp al grup de pares del cole... Hi ha mil maneres! ;)

Encarem la segona part del Verkami! Ens ajudes?

El sorteig es realitzarà si assolim els 5.000 € abans de les 00.00 h del dimarts 2 de maig. El sorteig se celebrarà un cop aconseguit l'objectiu total del Verkami (6.000€).

Link directe Verkami: http://vkm.is/namaka

Moltes gràcies!

Helena i Sara

#03 / Fet!

Mecenes,

Ahir vam arribar i superar l'objectiu que ens havíem marcat!! Tal i com vam anunciar, afegim a la vostra recompensa una selecció de xapetes.

Des de Namaka us desitgem una bona diada de Sant Jordi, que esperem que estigui plena de llibres i roses!

I si us topeu amb algun indecís, recomaneu-li Namaka, la revista més divertida i salvatge ;)

#02 / Ens ajudeu a arribar al 4.000 €?

Namakians i namakianes,

Ens hem marcat una fita! Arribar als 4.000 € abans del proper dilluns 24 d'abril i us necessitem per aconseguir-ho.

Si aconseguim l'objectiu, afegirem a les recompenses que heu escollit una selecció d'aquestes xapetes tan xules ;)

Al Facebook de Namaka trobareu una publicació que fa referència a aquesta entrada que esteu llegint ara mateix. Compartiu-la! Envieu el link del Verkami (vkm.is/namaka) a les vostres amistats, segur que trobeu gent amb esperit namakià que encara no ens coneix.

Aquesta promoció acaba el diumenge vinent a les 00.00 h. Com us dèiem, si entre tots aconseguim l'objectiu, afegirem a les vostres recompenses, i a les dels nous mecenes, aquestes xapes. Si no ho aconseguim... Bé, això segur que no passarà. ;)

Gràcies per la vostra confiança!

Entre tots farem de Namaka una realitat.

Helena i Sara

#01 / Primeres impressions

Aquest primera setmana de Verkami ha estat realment intensa. I també moooolt gratificant!! Us la resumim a així:

I com que no sempre una imatge val més que mil paraules, també ens podeu escoltar i veure!: https://vimeo.com/212650555

Per fer de Namaka una realitat necessitem donar la benvinguda a la nostra comunitat a nous mecenes. N’estem convençudes que coneixes gent que podria engrescar-se amb un projecte com el nostre. Anima't! Envia’ls el link a la pàgina de Verkami: www.vkm.is/namaka. O convida’ls a visitar el nostre facebook.

Moltíssimes gràcies namakians!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies