❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"El Discu" de la Greda Street Band

Estem gravant "El Discu" de la Greda Street Band, una reivindicació de les populars "cançons d'Olot" reinventades, versionades i tocades amb un aire nou. La teva ajuda servirà per cobrir part del cost de la gravació i les còpies de "El Discu".

peredelescabres

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
2.360€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Greda Street Band és un grup musical que va néixer fa 3 anys en el sí de l'associació cultural la Greda, a la Garrotxa, i que ha tingut com a eix principal la reivindicació de la música tradicional garrotxina adaptant-la i reinventant-la amb nous ritmes i melodies (des de l'ska, reggae, rock o funky) i centrant-se concretament en les conegudes com a "cançons d'Olot". Cançons rurals, de taverna. Patrimoni popular de la nostra comarca que volem mantenir viu.

La Greda Street Band porta a l'esquena un grapat de concerts, principalment a la comarca, on destaquen els realitzats a les Festes del Tura els darrers dos anys, o en els successius aniversaris de la Greda. Recentment, hem decidit trencar fronteres i fer un pas enllà, fent alguns concerts fora de la Garrotxa.

Ara però, n'és arribada l'hora d'un nou repte. Sense oblidar la influència del Reputicànticus (i la d'alguns grups com Déu n'hi duo o Xucu-pa, entre altres), la Greda Street Band ha decidit fer un pas enllà i tornar a gravar algunes de les cançons d'Olot amb la intenció de donar-les-hi un nou impuls i un nou aire.

Així doncs ja tenim la ratafia apunt, el bestiar condeït i ja hem entrat a l'estudi a fer fressa, però queda molta feina per endavant i ens fa falta la vostra ajuda per poder materialitzar el projecte!

Què és Verkami?

Per a més info:
facebook
twitter
youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • peredelescabres

    peredelescabres
    Autor/a

    casi 12 años

    Ep, els cuartos aniran tots per fer el discu, què vol dir això? doncs que amb els 1800e cobrim una part petita de l'enregistrament i la totalitat de les còpies, masterització i disseny.

    L'enregistrament l'hem començat (i el finançarem) amb l'ajuda de la Greda, però si tenim els cuartos del verkami (o si ens passem de lalrg) ens hi podrem dedicar una mica més.

    Per això, com més cuartos recollim, més "macu" serà el discu final que us donarem :)

    Ah, i en tot cas aniriem al carrer de Pi Maragall...

  • lletdecabra

    lletdecabra

    casi 12 años

    Poca m'ha quedat pa gaire clar... soc sentit que agafareu els cuartos i us en nireu llà la plaça del conill a gastarvos-ho en barjaules i nenes d'aquestes que fumen purus i et tracten de tu! com en soc de saber que cada duro cus donuc nirà pel discu?

  • peredelescabres

    peredelescabres
    Autor/a

    casi 12 años

    Estaria bé que ens poguessis avisar amb temps per organitzar-nos. I el lloc; no tenim problemes per tocar en una casa o en una festa privada.

  • Marc Plana

    Marc Plana

    casi 12 años

    Si s'agafa el pack de luxe o productor, el concert a quines dates més o menys podria ser? Tinc un amic que es casa el 28 d'abril, és molt just no? Hauria de ser en algun lloc en especial o pot ser a una casa mateix?

  • peredelescabres

    peredelescabres
    Autor/a

    casi 12 años

    El discu serà primerament físic (amb el llibret, explicacions de les cançons, història, lletres, etc) però també per internet (tot i que més endavant i encara està tot molt verd). La nostra idea és donar vida a aquestes cançons, així que el que ens plantegem és fer una lliçència CC oberta i que tothom hi pugui tenir accés gratuïtament.

    De mica en mica (a mesura que anem gravant) anem traient petits videos amb la feina que fem, a mesura que tinguem alguna cançó també n'hi posarem algun tros perquè aneu fent boca. Mentrestant pots xafardejar al nostre facebook, twitter o youtube.

    Esperem que t'haguem resolt els dubtes! :)

  • Ivan

    Ivan

    casi 12 años

    I "El Discu" només podrà ser físic? estarà penjat a la xarxa? amb quina llicència? gratuït o pagant una quantitat? A algun lloc es pot escoltar alguna demo de les cançons que es preparen? Sí, ja sé que t'he atabalat. Gràcies

  • peredelescabres

    peredelescabres
    Autor/a

    casi 12 años

    Manyac, pel tocadiscus ja en trobaràs a Vila, i pel discu tens d'esperar cagumtot, primer tenim d'anar a fer fressa allà auonta els micròfanus i després a cal retratista i tot plegat.. aiam, algun dilluns d'aquests ja el trobaràs pel mercat ja, però quan tinguem tots els duros!

  • jan de can torrat

    jan de can torrat

    casi 12 años

    cagun l'osti jo antes hai de cumprame un tocadiscus que sinó no se pas quen cardaré del discu aquest dels cullons. uontel puc comprar? el dilluns baixuc a mercat, hi ha algun puestu perlla prop uonte tinguin tocadiscus?

Volver a todas las actualizaciones

#03 / En primícia

Senyors i senyores, petits i grans; tenim el plaer de presentar-vos en primícia i només per als mecenes de Verkami, la caratula de "El Discu" de la Greda Street Band!

Pregariem no fer-ne difusió ja que es un acte d'agraïment per a vosaltres; els mecenes.

Caratula
Caratula

Falten 4 díes i ja tenim 2.360€!! És increïble!! Moltes gràcies a tots!!

Seguim en contacte.

GSB

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Joel

    Joel

    casi 12 años

    Fantàstic!!!! jejejeje

#03 / En primícia

Senyors i senyores, petits i grans; tenim el plaer de presentar-vos en primícia i només per als mecenes de Verkami, la caratula de "El Discu" de la Greda Street Band!

Pregariem no fer-ne difusió ja que es un acte d'agraïment per a vosaltres; els mecenes.

Caratula
Caratula

Falten 4 díes i ja tenim 2.360€!! És increïble!! Moltes gràcies a tots!!

Seguim en contacte.

GSB

#02 / Ep, que ja quasi hi som!

Fa uns dies, per sorpresa nostre, vam arribar al mínim necessari en aportacions per poder fer realitat el projecte: 1800€. Amb aquests diners el verkami es fa efectiu, i el projecte es fa realitat. Amb aquests diners podiem fer les còpies, disseny i masterització del disc principalment (la major part de la gravació la pagavem amb l'ajuda de la Greda), i ho fèiem amb un plantejament senzill.

La nostra sorpresa va ser que veure que la xifra no va parar de pujar i avui, mentre érem a Olot, tocant i explicant el projecte i la cosa ha continuat pujant...

i encara ens queden nou dies per endavant!

I ara què? doncs ara, gràcies a tots i totes (i als que aportin aquests propers dies), podrem fer un "discu" amb molta més qualitat del que inicialment ens haviem plantejat, un "discu" macu de veritat, el "discu" que mereixen les cançons d'Olot.

Moltes gràcies als que heu aportat fins ara, motles gràcies als que aporteu a partir d'ara, entre tots ho farem possible!

Una forta abraçada,

leer más

#01 / La GSB al carrer!

Aquest dissabte día 19 de maig, la Greda StreetBand sortirà al carrer, a la plaça Rector Ferrer (davant de l'esglèsia de St. Esteve) a fer promoció de "El Discu".

Farem un petit concert en acústic i hi haurà promoció del Verkami i molt més.

T'hi esperem!

Esdeveniment al Facebook

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies