❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARRAP - "Ara va de bo", el nostre primer disc

Som ARRAP, un jove grup de rap combatiu i revolucionari de la ciutat de València. Després de la bona acollida de la nostra maqueta (Promo 2011), volem editar el nostre primer disc que portarà per nom ARA VA DE BO. Ajuda'ns i forma part de la nostra família. Rap i lluita per un món millor!

ARRAP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
71
Aportaciones
1.505€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola companyes i companys! Després de tot l’amor que durant aquestos mesos hem rebut i la bona acollida que han tingut les nostres cançons, des d'ARRAP hem decidit fer el nostre primer disc!

QUI SOM?

Per a qui no ens conega, ARRAP és rap de soca-rel, aborigen, combatiu, revolucionari i sincer. Naix al gener de 2010 a la ciutat de València (l’Horta) com a unió d'Antzoki, Olmos (Mc’s) i DJ Cano, tres amics de diferents barris del cap i casal, amb la intenció de fer una aposta seriosa i valenta pel rap en la nostra llengua. Lletres amb ràbia, batalla i enginy contra el sistema i l’opressió.

QUÈ VOLEM FER?

El nostre nou projecte és el disc de llarga durada "ARA VA DE BO". Volem que siga un disc ple de rap de combat i de lluita, que inspire les revoltes que ens portaran a un futur millor, però també volem que tinga una forma molt cuidada, on l’arrelament, la poesia, l’amor, l’enginy i la ràbia troben un punt d’unió. Per això i perquè volem que ARRAP siga un projecte col•lectiu, d’amor al rap, a la nostra llengua i al poble del nostre país, necessitem la vostra ajuda per a fer el nostre disc. Volem que el treball estiga a les vostres mans per al mes de maig, tant la versió digital com la física. Tenim pensat treure’l per descàrrega digital gratuïta en diverses plataformes, ja que volem que tothom puga escoltar-lo fàcilment.

Com dirien al nostre joc de pilota, ara va de bo! És el nostre moment, és el moment de canviar el món a ritme de rap, joventut i valor! I qui millor que ARRAP per a fer-ho?

EN QUE ENS HO GASTAREM?

Cal afegir que aquest bonic projecte no eixirà sota cap segell ni discogràfica, serà íntegrament autoproduït. Per això, la nostra idea era que el grup es fera càrrec de totes les despeses, però fer un disc costa més del que pensàvem i per això necessitem la vostra ajuda. Les despeses més importants seran, per una banda, l’enregistrament, mescla i masterització, i, per altra, l’edició física del disc, per a la que tenim preparada un disseny que no deixarà indiferent a ningú! A més a més, per a que pugam seguir fent concerts i conèixer-nos amb vosaltres, necessitarem una ajuda per als materials promocionals. Per a portar tot açò endavant hem calculat que necessitem 1200€, que completarem amb els estalvis del grup per obtindre el millor resultat final.

SOBRE LES RECOMPENSES

Les recompenses podran ser recollides als punts de distribució que facilitarem pròximament, als nostres concerts i s'enviaran per correu als mecenes que així ho demanen.
( * ) Recompensa "Arrap crida a la teua porta": Entrega assegurada dintre del País Valencià i condicionada fora a que les despeses de viatge no superen la quantitat donada.

Moltes gràcies a totes i tots els que ens ja ens recolzeu i escolteu!

Benvinguts i benvigudes els nous membres de la família ARRAP que ens acabeu de conèixer.

Voleu arrapar la vida amb nosaltres? Encenem la metxa ràpida!

ARRAP

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mike.VLC

    Mike.VLC

    12 años

    Sou la bomba xicons, espere que ho aconseguiu i seguir gaudint de les vostres cançons, molta sort i ens veiem als carrers!! ; )

#02 / RECOMPENSES

AMIGUES I AMICS!

Ja podem informar-vos dels punts de distribució de les recompenses, seran:

  • La ciutat invisible. C/ Riego, 35 | Sants (Barcelona) http://laciutatinvisible.coop/

  • El racó de la corbella. C/ Maldonado, 46 | Velluters (València).

AVISAREM EN QUAN ESTIGUEN DISPONIBLES

Per altra part, les i els següents mecenes encara NO ens han indicat quin punt de recollida prefereixen per recollir les seues recompenses:
(Per favor, contesteu el més aviat possible!)

Yago

Emma27

Guillem ([email protected])

Clacale

sufianhm

vcalabuig

Maki89

llauroo

Arnau Castell

vicent ([email protected])

Rosa Seguer

Josepet ([email protected])

ppontd

agisbert

GRÀCIES A TOTES I TOTS!!

ARRAP

#01 / Equador superat!

Benvolgudes companyes, benvolguts company. Amics i amigues que haveu posat el vostre granet de sorra en el projecte: MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

Nosaltres ho tenim molt clar, el nostre èxit és que persones com vosaltres confien en un projecte humil, però valent, com és ARRAP. Molt d’amor a totes i tots.

També agrair l’ajut a totes les persones que estan enllaçant el nostre projecte i ajudant a la difusió. Molt agraïts també per la vostra ajuda.

Ens queden encara 32 dies de “marxa”, per a poder arribar a la meta marcada. Tenim la il•lusió desbordant-nos, perquè en uns dies acabem de gravar totes les veus per al disc. Ens desfem de ganes de que les cançons estiguen al vostre abast.

A més volíem aprofitar per a anunciar en primícia, que el dia 25 d’abril aprofitant la nostra Diada Nacional, eixirà a llum un avançament del disc i el 1 de maig (dia dels treballadors i treballadores) eixirà l’edició DIGITAL del disc per a que totes i tots pugueu escoltar-lo.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies