❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Garraf dansa en cercle

Gravem un CD amb sardanes dedicades al Garraf. Totes les entitats sardanistes del Garraf ens hem posat d’acord per difondre el nostre patrimoni sardanístic. El CD inclou sardanes clàssiques i actuals. Pel seu contingut musical, emocional i local et demanem que et sumis a aquest projecte.

Cobla Maricel

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
68
Aportaciones
1.245€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Presentem l’enregistrament d’un CD de sardanes de forma conjunta amb totes les entitats i associacions sardanistes del Garraf amb els objectius de:

  • Difondre i preservar el patrimoni musical de la comarca del Garraf

  • Apropar i promoure el teixit associatiu sardanista de la comarca

Finançament i recollida de recompenses

La proposta de finançament a través de Verkami bàsicament consisteix en adquirir per endavant el CD i les entrades per al concert de presentació a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, el diumenge 8 d’octubre de 2017, a les 19:00 hores.

Tots aquells que adquireixin el CD el rebran per correu postal o, si ho prefereixen, podran recollir-lo el diumenge 8 d'octubre de 2017, a les 19:00, en el concert de presentació a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

Cobla Maricel

La cobla Maricel és una formació Sitgetana que neix a partir de la suma de joves talents i músics amb una dilatada trajectòria dins del món sardanista, i amb la voluntat de difondre la música per a cobla, la música autòctona del nostre país. Des de la seva primera aparició, un 25 de desembre de 2008, fins a l’actualitat, l’han dirigida prestigioses batutes com els mestres Jordi León, Xavier Pagès, Joan Jordi Beumala, Joan Josep Blay, Jaume Vilà i Jordi Paulí.

La seva presència en els mitjans de comunicació, actes commemoratius i festivals internacionals de música comença a ser destacada. Ha participat en la gravació de sardanes per a cobla per a la Xarxa de Televisions Locals, ha participat en l’aniversari de la cantant Núria Feliu en el teatre Liceu de Barcelona i ha presentat un concert familiar en format de conte amb narrador i il·lustracions titulat; “Eduard Toldrà, canta’m un conte”. L’any 2014, en commemoració dels actes del Tricentenari (1714-2014), rep l’encàrrec de la Generalitat de Catalunya d’interpretar el concert; “El so del setge”.

La Cobla Maricel compta amb l’edició discogràfica de tres CDs. En aquesta darrera temporada 2016 ha presentat l’espectacle musical “Arran de terra; Música i vi”, concert vinculat amb el món del vi.

Direcció: Jordi Paulí

Flabiol: Joan Moliner

Tibles: Armand Franco i Jordi Olesti

Tenores: Joan Benavides i Marià Franco

Trompetes: Ignasi Franco i Salva Pérez

Trombó: Joan Ignasi Enríquez

Fiscorns: Guillem Lluís i Gerard Babiloni

Contrabaix: Adrià Pinto

El repertori

  1. Vilanovina, Eduard Toldrà

  2. Volerany, Manel Saderra Puigferrer

  3. Dansaires vilanovins, Josep Maria Guitart

  4. Encara hi som, Francesc Mas Ros

  5. Ribetans, Xavier Forcada

  6. Amb il·lusió, Joan Margalef

  7. Centenari a Sitges, Jordi Paulí

  8. Sitges, joia de la Mediterrània, Daniel Gasulla

  9. Cubelles tot un món, Joan Manuel Paños

  10. Dansa Viva, Joan Lázaro

  11. Santa Llúcia de Canyelles, Joan Moliner

  12. En Joan d’Olivella, Manuel Rius

  13. Set-cents estels blaus, Joan Moliner

  14. El Garraf dansa en cercle, Ignasi Franco

Dades tècniques

Direcció i producció musical: Jordi Paulí.

Enregistrament: Tasso laboratori de so.

Edició del CD: Audiovisuals de Sarrià.

Productor del CD: David Puertas.

Coordinador del CD: Marià Franco.

Fotografies: Fonts documental de les entitats i associacions sardanistes participants en el CD.

Data d’enregistrament: 15 i 16 d’abril de 2017

Lloc d’enregistrament: Estudis del Canal Blau a Vilanova i la Geltrú

Calendari previst

  • Enregistrament del CD: abril de 2017

  • Edició, muntatge i duplicació: maig 2017

  • Presentació i concert: el diumenge 8 d'octubre de 2017, a les 19:00 hores, a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i La Geltrú

  • Lliurament de recompenses: octubre de 2017, per correu postal o al concert de presentació de diumenge, 8 d'octubre de 2017, a les 19:00 hores.

Presentació del CD

Serà el diumenge 8 d'octubre de 2017, a les 19:00 hores, a l'Auditori Eduard Toldrà, C/ Olesa de Bonesvalls, 8 08800 Vilanova i la Geltrú. Confirmarem la data per email a tots els mecenes.

Entitats impulsores

-Amics de la Sardana de l'A.E.Talaia de Vilanova i la Geltrú, secció sardanística de l’Agrupació Excursionista Talaia, fundada l’any 1966.

-Amics de la Sardana de Sitges, entitat fundada l’any 1985.

-Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles, entitat fundada l’any 2003.

-Grup Sardanista Tamborí de Sant Pere de Ribes, entitat fundada l’any 1993.

-Societat sardanista Dansaires Vilanovins de Vilanova i la Geltrú, entitat fundada l’any 1975.

Totes elles vetllen per la difusió de la sardana i el seu ensenyament, promouen activitats diverses: ballades, concursos de colles sardanistes, trobades, aplecs, concerts de música per a cobla, cursets, i participació en espais i/o programes de radiodifusió.

Col·laboradors

-Canal Blau de Vilanova i la Geltrú, col·labora en el projecte

-Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, col·labora en el projecte

-Cobla Maricel

-Confederació Sardanista de Catalunya

Municipis del Garraf que integren el projecte

Canyelles | Cubelles | Olivella | Sant Pere de Ribes | Sitges | Vilanova i la Geltrú

+ Info

Blog de la Cobla Maricel

Facebook Cobla Maricel

Auditori Eduard Toldrà de Vilanova

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Presentació del compositor que dóna nom a la sardana del CD

Amics i amigues sardanistes, desprès d’aquest cap de setmana tan intents, replet d’actes i activitats sardanistes us volem recordar que el Verkami “El Garraf dansa en cercle” segueix el seu camí. Per fer-ho us volem presentar la persona que ha compost la sardana que dóna nom al CD.

Ell és l’Ignasi Franco Fuertes, sitgetà de naixement i mataroní d’adopció, és trompetista i membre fundador de la Cobla Maricel. Imparteix classes de trompeta a l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu del Llobregat i a més a més forma part de la Big Banda Jazz Maresme.

Tan ell com la resta de persones que promouen el disc, us volen animar a contribuir a través de la plataforma Verkami en el seu finançament (us adjuntem l’enllaç), i tan mateix volen aprofitar per agraïr-vos a tots aquells que ja ho hagueu fet: gràcies de tot cor!

[(http://www.verkami.com/locale/ca/projects/17399-el-garraf-dansa-en-cercle.com)]

Us deixem amb un dels arranjaments musicals de l’Ignasi que ha fet per a cobla.

Es tracta de la nadala "Have Yourself a Merry Little Christmas".

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / El nostre agraïment.

Benvolgut/da mecenes,

Ja han passat uns quants dies des de que la campanya de micro-mecenatge pel finançament del CD “El Garraf dansa en cercle” va finalitzar, i gràcies al teu suport hem pogut assolir l’objectiu de la campanya.

Durant aquest temps hem pogut aconseguir la implicació de nous estaments públics, com és el cas del Consell Comarcal del Garraf que ens ajudarà amb la dinamització i presentació del projecte, així com la col•laboració d’empreses privades com les caves Vega de Ribes.

Paral•lelament a totes aquestes tasques de gestió i dinamització del projecte, ens trobem ja en ple procés de producció: els tècnics d’arts gràfiques i de so estan ultimant els darrers retocs del disc.

En relació a les entregues de les recompenses, et detallo la següent informació:

Recompenses de 10€

Tal com s’indicava a la informació de la plataforma de… leer más

#04 / Set-cents estels blaus i Sta Llúcia de Canyelles

Hola Sóc en Joan Moliner,

flabiolaire de la cobla Maricel i compositor de dues de les sardanes que formaran part d’aquest CD: Set-cents estels blaus i Sta Llúcia de Canyelles.

La primera va ser estrenada el 2016 i està dedicada al programa Sardanes en blau en la seva edició 700. La única gravació que tenia d'aquesta sardana és una gravació d'assaig en la qual no hi va poder assistir un dels tibles per estar malalt. O sigui que aquesta edició ens permetrà gaudir de la sardana amb totes les notes i tots els estels en una magnifica versió de la cobla Maricel.
(Agustí Gil i Xavier Pla són els presentadors d'aquest programa d'actualitat sardanista i en Jordi Paulí n'és el músic col·laborador)

Sta. Llúcia de Canyelles en canvi, és una sardanda que no necessita més presentacions però que encara no s’ha estrenat. La primera audició serà el dissabte 9 de setembre a les 22:00 a Canyalles dins dels actes de commemoració de la diada nacional de Catalunya.

leer más

#03 / A més de lletrejar paraules, també composo sardanes!

Hola! Sóc en Joan Manuel Paños.

Alguns em coneixeu del món sardanista, d’altres per veure’m fent mil coses per tot Catalunya, i potser a alguns de vosaltres us sonarà la meva cara, però no recordeu de què... potser vam estar sopant junts gairebé 2 mesos, ara farà un parell d’anys, durant la meva aparició a El Gran Dictat!

A més de lletrejar paraules, també composo sardanes. De fet, el Marià i l’Ignasi Franco, membres de la cobla Maricel, van ser els primers que em van ajudar a composar la meva primera sardana, ara fa uns 20 anys. En aquest nou disc, dedicat a la nostra comarca, trobareu la meva nova sardana “Cubelles, tot un món”, que he fet amb molta il•lusió i espero que us agradi a tots.

El meu objectiu al programa era fer augmentar el pot d’un porquet. Ara us animo a tots a que m’ajudeu a fer créixer el “pot” del Verkami per a que podem gaudir ben aviat d’unes sardanes ben balladores dedicades als sardanistes del Garraf.

Jo ja hi he col•laborat, i vosaltres???

leer más

#02 / Qui no ha ballat una sardana d'en Francesc Mas Ros ?

A les portes de Setmana Santa us volem presentar una sardana i un compositor que també formaran part del CD: “Encara hi som” del mestre Francesc Mas Ros.

Del mestre Mas Ros sabem que va ser un compositor molt prolífic, popular i estimat pels sardanistes d’arreu del país. Algunes de les sardanes més interpretades i populars són, “Tossa bonica” o “Mar de Palamós”.

El mestre va deixar empremta musical al Garraf tot component algunes sardanes com “Platja de Vilanova”, editada en el disc “Sardanes a Vilanova i La Geltrú” per la Cobla Selvatana.

I la sardana que formarà part del nou disc “El Garraf dansa en cercle” que porta per nom “Encara hi som”, dedicada a una de les colles que forma part de l’Associació Sardanista Dansaires Vilanovins.

[https://www.verkami.com/projects/17399-el-garraf-dansa-en-cercle]

Us animem a seguir col•laborant amb el projecte, i volem aprofitar l’avinentesa per desitjar-vos una bona Setmana Santa!

#01 / Presentació del compositor que dóna nom a la sardana del CD

Amics i amigues sardanistes, desprès d’aquest cap de setmana tan intents, replet d’actes i activitats sardanistes us volem recordar que el Verkami “El Garraf dansa en cercle” segueix el seu camí. Per fer-ho us volem presentar la persona que ha compost la sardana que dóna nom al CD.

Ell és l’Ignasi Franco Fuertes, sitgetà de naixement i mataroní d’adopció, és trompetista i membre fundador de la Cobla Maricel. Imparteix classes de trompeta a l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu del Llobregat i a més a més forma part de la Big Banda Jazz Maresme.

Tan ell com la resta de persones que promouen el disc, us volen animar a contribuir a través de la plataforma Verkami en el seu finançament (us adjuntem l’enllaç), i tan mateix volen aprofitar per agraïr-vos a tots aquells que ja ho hagueu fet: gràcies de tot cor!

[(http://www.verkami.com/locale/ca/projects/17399-el-garraf-dansa-en-cercle.com)]

Us deixem amb un dels arranjaments musicals de l’Ignasi que ha fet per a cobla.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies