❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Skabòries presenta: ICARIANS

Icarians és el nou projecte del grup poblenoví Skabòries. Amb un nou estil, un nou so i nova imatge, Icarians es disposa a llançar "Ales", un CD amb nou temes ple d'energia i amb grans dosis de Punk-Rock que sortirà a la llum aquest aquest mes d'abril.

Icarians

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
47
Aportaciones
1.356€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Icarians estén les Ales

Icarians és el nou projecte que inicia Skabòries, grup de ska i rock del barri barceloní del Poblenou amb més de sis anys d'experiència als escenaris. Després de llançar el single Icària l'abril del 2016 ens encaminem, un any més tard, a publicar un LP que anirà acompanyat d'un canvi de format i imatge de la banda. Canviem de nom, canviem de so, canviem de disseny, però mantenim l'essència.

Ales serà un CD de nou temes plena de l'energia que ens caracteritza i amb grans dosis de punk-rock.

Per què un Verkami?

La gravació s'està duent a terme entre els mesos de febrer i març. Però encara queda un llarg camí a recórrer fins arribar a la publicació del CD: queda la masterització, la gravació dels Videoclips, la promoció, etc. Un camí ple de despeses que ens fa necessitar una última empenta per veure realitzat el resultat de tants mesos d'esforços i treball constant. És per això que iniciem un Verkami que conclourà amb la sortida a la llum del CD, per poder assolir aquesta fita que sense les vostres aportacions seria impossible.

Estigueu atents i atentes a les xarxes socials perquè us anirem informat de dates de llançament, avançaments de videoclips i dates de presentació.

Les nostres recompenses

Les vostres aportacions seran recompensades amb agraïments infinits. A més, podeu triar entre les més vàries possibilitats: l'entrada al concert de presentació (us anunciarem la data breument!), el CD físic, una samarreta, una dessuadora o, fins i tot un polo a l'estil més punk-rock. Aquestes recompenses materials us les oferirem en qualsevol dels nostres concerts, sempre amb previ avís acordat; o, si això no fos possible ens encarregaríem de fer-vos-les arribar.

També podeu ser agraciats amb una nit de festa amb nosaltres, en qualsevol dels concerts que oferim fora de la ciutat de Barcelona, sempre que ho acordem una setmana abans (màxim dues persones per concert). Nosaltres ens encarregarem de posar el transport, el sopar i l'alcohol. Podreu viure de primera mà el que és anar de concert amb una banda com és Icarians.

I, si sou una entitat o organització o simplement voleu fer una festa privada, oferim un bolo per 300€, data i condicions a convenir.

Amb les persones que us haguem d'obsequiar amb peces de roba, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens concreteu com les voleu: talla, tipus (en el cas de la samarreta), i color (en el cas de les samarretes també).

Samarreta logo: disponible en negre i blanc

Samarreta Icarians Poblenou: disponible en negre i blanc

Polo Icarians: disponible en negre

Dessuadora Icarians: disponible en negre.

+ Informació

Facebook
Instagram
Youtube

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies