❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Skabòries presenta: ICARIANS

Icarians és el nou projecte del grup poblenoví Skabòries. Amb un nou estil, un nou so i nova imatge, Icarians es disposa a llançar "Ales", un CD amb nou temes ple d'energia i amb grans dosis de Punk-Rock que sortirà a la llum aquest aquest mes d'abril.

Icarians

A project of

Category

Created in

0
seconds
47
Patron
1.356€
From 1.200€
Contribute to the project

Icarians estén les Ales

Icarians és el nou projecte que inicia Skabòries, grup de ska i rock del barri barceloní del Poblenou amb més de sis anys d'experiència als escenaris. Després de llançar el single Icària l'abril del 2016 ens encaminem, un any més tard, a publicar un LP que anirà acompanyat d'un canvi de format i imatge de la banda. Canviem de nom, canviem de so, canviem de disseny, però mantenim l'essència.
Ales serà un CD de nou temes plena de l'energia que ens caracteritza i amb grans dosis de punk-rock.

Per què un Verkami?

La gravació s'està duent a terme entre els mesos de febrer i març. Però encara queda un llarg camí a recórrer fins arribar a la publicació del CD: queda la masterització, la gravació dels Videoclips, la promoció, etc. Un camí ple de despeses que ens fa necessitar una última empenta per veure realitzat el resultat de tants mesos d'esforços i treball constant. És per això que iniciem un Verkami que conclourà amb la sortida a la llum del CD, per poder assolir aquesta fita que sense les vostres aportacions seria impossible.
Estigueu atents i atentes a les xarxes socials perquè us anirem informat de dates de llançament, avançaments de videoclips i dates de presentació.

Les nostres recompenses

Les vostres aportacions seran recompensades amb agraïments infinits. A més, podeu triar entre les més vàries possibilitats: l'entrada al concert de presentació (us anunciarem la data breument!), el CD físic, una samarreta, una dessuadora o, fins i tot un polo a l'estil més punk-rock. Aquestes recompenses materials us les oferirem en qualsevol dels nostres concerts, sempre amb previ avís acordat; o, si això no fos possible ens encarregaríem de fer-vos-les arribar.
També podeu ser agraciats amb una nit de festa amb nosaltres, en qualsevol dels concerts que oferim fora de la ciutat de Barcelona, sempre que ho acordem una setmana abans (màxim dues persones per concert). Nosaltres ens encarregarem de posar el transport, el sopar i l'alcohol. Podreu viure de primera mà el que és anar de concert amb una banda com és Icarians.
I, si sou una entitat o organització o simplement voleu fer una festa privada, oferim un bolo per 300€, data i condicions a convenir.

Amb les persones que us haguem d'obsequiar amb peces de roba, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens concreteu com les voleu: talla, tipus (en el cas de la samarreta), i color (en el cas de les samarretes també).
Samarreta logo: disponible en negre i blanc

Samarreta Icarians Poblenou: disponible en negre i blanc

Polo Icarians: disponible en negre

Dessuadora Icarians: disponible en negre.

+ Informació

Facebook
Instagram
Youtube
icariansgrup@gmail.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
4 backers

Entrada al concert de presentació

10€
4 backers

CD físic d'Ales

12€
8 backers

Samarreta Icarians

15€
1 backer

Samarreta Icarians + Entrada al concert de presentació

20€
8 backers

Entrada al concert de presentació + Samarreta Icarians + CD físic d'Ales

25€
2 backers

Dessuadora Icarians

25€
0 backers

Dues samarretes Icarians + Dues entrades al bolo de presentació

30€
3 backers

2 samarretes Icarians + CD físic d'Ales + Entrada al concert de presentació

30€
5 backers

Polo Icarians

30€
0 backers

Venir amb nosaltres de bolo. Nosaltres posem el transport, sopar i priva (màxim dues persones per nit)

35€
5 backers

Dessuadora Icarians + Entrada al concert de presentació + CD físic d'Ales

40€
2 backers

Polo Icarians + Entrada al concert de presentació + CD físic d'Ales

45€
4 backers

4 samarretes i 4 entrades al concert de presentació

300€
1 backer

Concert amb format complet, a convenir amb l'organització. La data ha de ser més tard que el 19 d'abril, per a posar-nos en contacte: icariansgrup@gmail.com

Cookies help us to offer you the best experience. Settings