❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Enregistrament del primer LP de Caseta, "Naufragi"

Enregistrem el nostre primer àlbum a uns estudis professionals. Ens ajudes?

Caseta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
94
Aportaciones
4.210€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Naufragi

Els de Caseta hem decidit fer el gran pas!

Finalment i no sense entrebancs, ho hem aconseguit!

Enregistrem, postproduïm i llançem al mercat el nostre primer LP.

Estem posant tot el nostre empeny, força, suor i ganes per a treure a la llum 10 cançons sinceres, amb les que esperem deixar ben palès què és Caseta, i en què consisteix el nostre particular Naufragi.

Per entendre una mica millor què fem i com ho fem, podeu veure aquest vídeo a Youtube, de la cançó Fins al Final:

Gravarem del 22 de Maig al 10 de Juny.

L'LP sortirà en format CD i comptem també amb els dissenys del Jan Malgosa, de la mà de l'estudi Igsoon, per a la portada de l'àlbum i els dissenys de les samarretes i jerseis de les recompenses.

CASETA

Caseta neix l'any 2013 a Matadepera, durant un concert de festa major.

Dos amics es retroben i començen a parlar de música, a posar gustos i passions en comú, a intercanviar somnis. Arriben a la conclusió de que ha arribat el moment de formar una banda i comencen el projecte malgrat la falta de quòrum.

Aquells dos nois van començar, durant aquells dies d'hivern, a composar els primers temes amb el segell del grup.

Molt ha plogut des de llavors. Ara el grup està format per cinc membres amants de la música amb moltes ganes de dir la seva, i després de quasi 4 anys d'activitat, numerosos concerts, moltes cançons escrites i incomptables assajos, creiem que és el moment idoni. Avui podem dir que el segell es manté intacte; aquest punt a cavall entre l'indie i un rock alternatiu progressiu, atmosfèric, ambiental.

Sentim que hem assolit el punt de maduresa necessari per a complir el gran somni de qualsevol formació musical: enregistrar un CD i sortir al mercat, veure amb els nostres propis ulls les possibilitats que tenim de que el nostre estimat projecte esdevingui tant real com ho és dins els nostres caps.

A Caseta som:

Jan Buxeda

És el cantant, guitarrista i compositor del nostre grup. Amb un sentit del lideratge peculiar (que no pas poc vàlid), ens mostra el camí a resseguir.

Josep Duran

El nostre guitarra. Seny, responsabilitat, compromís i talent musical, el Josep ens gestiona a la perfecció i és peça clau imprescindible dins del grup.

Pol Codina

Sintetitzadors i teclats, el Pol dóna als temes de Caseta motius melòdics, un leitmotiv. Allò que xiules i no et pots treure del cap...

Xevi Garcia

Motor rítmic indiscutible de la banda. Anomenat també "motoret", el Xevi ens dóna ales amb les baquetes i aporta a la música del grup ritmes impossibles que fan que aquesta sigui més complexa, més plena.

Kiku Llobet

I jo, el que us escriu. El baixista de la banda, últim en tancar la formació i primer en pagar penyores, però amb unes ganes boges d'estar a l'alçada i "naufragar" amb Caseta.

A què destinarem les vostres aportacions

Bàsicament, les aportacions rebudes constituiran una enorme empenta de cara a assumir les despeses que suposen enregistrar un CD dins un estudi professional.

Sobre les recompenses

Calculem que podrem fer entrega de les recompenses durant el mes d'Octubre de 2017. Totes les recompenses inclouen despeses d'enviament.

Calendari previst

Entrem a l'estudi el dia 22 de Maig de 2017, i en sortim, amb l'LP enregistrat i mesclat, el 10 de Juny de 2017.

La presentació del nou disc es durà a terme el mes de Setembre de 2017, amb un concert.

+ Info

Segueix-nos a les nostres xarxes socials!

Facebook
Twitter
Instagram
Soundcloud

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies