❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Proyecto E.C.I.M (Escultura Cinética Interactiva Motorizada)

Ajuda'ns a aconsseguir dos motors per a la nostra carrossa mecànica,i a l'hora contribueix al desenvolupament cultural del territori.

Mechanical Seeds

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
2.155€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Tenim el plaer de presentar-vos el primer projecte del qual serà una línia d'obres d'escultures cinètiques que trenquen amb els mecanismes tradicionals, fent desaparèixer les rodes com a mètode de desplaçament.

L'objectiu principal és aconseguir la unió entre ser viu i màquina gràcies a moviments orgànics a través de mecanismes artificials.

Que és el projecte E.C.I.M

El projecte que presentem és una carrossa mecànica dissenyada per fer espectacles d'entreteniment al carrer o en espais tancats.

A part de les nostres performance també volem participar en cavalcades, correfocs, rues i altres espectacles populars com la de carnaval o la de reis. La nostra carrossa disposa de la possibilitat d'incorporar-hi un petit equip de música, a part de poder desplaçar-se i seguir un recorregut. A més a més hi poden pujar diverses persones al damunt.

Forma part del projecte final d'escultura a l'escola EASD Pau Gargallo de Badalona. La carrossa està inspirada en el mecanisme de Theo Jhansen i en companyies d'arts escèniques com l'Antigua i Barbuda o Sarruga Produccions, que actuen al carrer i fan els seus propis espectacles.

Un 80% del projecte ja està desenvolupat i només falta el darrer pas (i aquí és on entreu vosaltres amb les vostres aportacions!!!) la incorporació de motors elèctrics pel moviment de la màquina.

Contribució cultural

Amb la vostra ajuda no només esteu contribuint a un projecte final de grau i a la nostra nota, sinó que a més aquest és el primer pas per crear una companyia artística que vol incentivar el desenvolupament d'activitats culturals públiques d'artistes locals on la gent hi pot interactuar.

També volem col·laborar amb companyies de teatre locals perquè ens ajudin a crear els nostres espectacles.

La carrossa també ajudarà a l'escola a donar a conèixer el departament d'escultura i al centre educatiu.

Qui som?

Som Pau Jurado i Llorenç Guardia, dos artistes de Badalona i Vilassar de Dalt cursant l'últim curs del grau superior d'escultura a la EASD Pau Gargallo després d'haver cursat el grau superior d'Animació al mateix centre.

En els últims anys ens em dedicat a produir projectes artístics col·laborant amb l'escola o amb centres com Hangar.org. Però ara volem crear la nostra pròpia companyia artística i aquest és el primer de molts projectes que estan per venir.

Des que vam començar els estudis em buscat una línia de treball que ens satisfés com a artistes i la vam trobar amb aquest projecte en el qual em invertit molt de temps i esforç. La iniciativa va sortir després de tants anys al centre, i uns dels objectius a l'acabar era poder fer una peça que contribuís amb l'escola. Ara és el moment decisiu i esperem que amb la vostra ajuda puguem fer realitat aquest projecte de futur.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran principalment a comprar dos motors elèctrics de 2CV de potència cada un, dos variadors de freqüència compatibles i tota la part de la instal·lació elèctrica i els seus components.

També tenim en compte les despeses de fabricació de les recompenses i les comissions legals.

Si superéssim la xifra demanada, invertiríem en la decoració de la carrossa i si fos possible en comprar un generador elèctric, que de moment llogarem.

Sobre les recompenses

Volem que tots els mecenes tinguin un record únic del projecte. Tots i cada un tindran un reconeixement per la seva aportació i la invitació a la presentació del projecte a l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona al mes de Juny.

El dia no està confirmat, però el publicarem al mur del projecte el més aviat possible.

Les recompensen en qüestió són:

  • Clauer original del projecte d'una forma impossible imprès amb 3d.

  • Gravat exclusiu del projecte amb dedicatòria personalitzada.

  • Samarreta única del projecte de vàries mides a petició del mecenes.

  • Maqueta funcional a escala de la carrossa impresa amb 3d sense electrònica per a exposició.

  • Maqueta motoritzada a escala amb control Bluetooth per a dispositius mòbils impresa amb 3d.

Calendari previst

La data límit d'entrega del projecte és aquest juny però la instal·lació dels motors l'acabaríem abans i les recompenses s'entregarien a partir del juny, un cop finalitzada la presentació del treball.

Aquell qui vulgui podrà assistir a la presentació i entregaríem personalment les recompenses. En cas de no assistir-hi les enviaríem durant els dies següents.

Xarxes

Facebook companyia d'art - Mechanical Seeds -

Instagram Pau Jurado
Instagram Llorenç Guardia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / Recompenses!!

Salutacions de nou a tots el mecenes.

Us volem informar que la producció de recompenses està en marxa i en les pròximes setmanes començarem a entregar totes les recompenses.

Seria de gran ajuda que els mecenes al que sigui possible fer l'entrega personalment ens ho comuniquin via e-mail, sobretot els que visquin a prop de Badalona o Vilassar de Dalt. En el cas de no poder fer l'entrega personalment seguirem amb l'acordat i les enviarem per correu a les direccions facilitades.

També informar-vos que també estem preparant el vídeo resum de la presentació final per a tots aquells els quals no van poder assistir-hi.

Per saber com evoluciona la companyia i veure tots els vídeos que anirem penjant, podeu seguir-nos a la nostra pàgina de les xarxes socials.

enllaç: https://www.facebook.com/MechanicalSeeds/

Moltes gràcies a tots de nou.

#04 / El dia de presentació ha arribat!!!

Estimats mecenes, després de tant d'esforç i de tantes hores invertides en aquest projecte ha arribat el dia de la presentació per això us comuniquem que esteu tots convidats el dia 26 a les 12.00 hores a l'escola EASD Pau Gargallo per assistir a la presentació el nostre projecte final d'escultura anomenat Projecte E.C.I.M, el qual no hauríem aconseguit acabar sense la vostra ajuda!!! Hi haurà pica pica i cervesa per a tothom!!! Us hi esperem a tots!! En cas que no pugueu assistir no ús preocupeu, ja que farem un registre visual perquè no us perdeu cap detall de la presentació i una dedicatòria personal per a tots vosaltres. A partir d'ara començarem a enviar recompenses a tots els mecenes, esperem que us agradin.

Moltes gràcies a tots per haver fet possible aquest projecte!!

Seguim i endavant!

P.D: A partir d'ara tota la informació referent a Mechanical Seeds i al projecte E.C.I.M la podreu trobar a la nostra pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/MechanicalSeeds/

leer más

#03 / Final!!

Estem d'enhorabona!!!! Em aconseguit l'objectiu de la campanya! Moltes gràcies a tots els mecenes i a tot l'equip de Verkami per fer que això sigui possible!! En els següents mesos ens posarem en contacte amb tots els mecenes i farem l'entrega de les recompenses un cop acabat el projecte. Moltes gràcies de nou a tothom que ens ha ajudat i als que ens han donat suport!! Una abraçada molt gran a tots! Fins aviat!!

Mechanical Seeds

#02 / Ja anem per la meitat!!

Portem una setmana i ja anem per la meitat de l'objectiu!! Seguim així!! Al facebook de la companyia podeu anar veient l'evolució del projecte, gràcies!!

#01 / Primer dia!

Primer día de campaña y ya llevamos más de 500 euros!!!! Muchisimas gracias a todos!!! Si seguimos así lo conseguiremos!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies