❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

7.000 cullerades de Xarop del Riure #femXAROP

XaropClown és l'associació que distribueix el Xarop del Riure en l'àmbit hospitalari de la demarcació de Girona. Al juny se’ns acaben les provisions per continuar repartint gotes d'humor i pallassades a tots els nens i nenes. Necessitem 7.000 cullerades! Ens ajudes a fer xarop?

XaropClown

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
3.310€
De 7.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català, English, Galego y Italiano

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

:o) PER QUÈ ENS MOVEM?
XaropClown és l'associació que distribueix el Xarop del Riure en l'àmbit hospitalari de la demarcació de Girona. Al juny se’ns acaben les provisions per continuar repartint gotes d'humor a tots els nens. Necessitem 7.000 cullerades de Xarop del Riure, indispensable i màgic en les intervencions dels nostres pallassos a l’hospital (1€ = una cullerada).

Els pallassos d’hospital han esdevingut un servei imprescindible en els centres on realitzen l’activitat i això és el que ens mou a tirar endavant aquest projecte, que neix amb la intenció de poder continuar oferint un servei de qualitat a l’hospital de referència de la demarcació de Girona. XaropClown no seria possible sense el suport dels socis particulars, d'empreses i ens públics que creuen i col·laboren amb nosaltres.

:o) COM HO FAREM?

Quan reunim els diners suficients per preparar els litres necessaris de Xarop del Riure el distribuïrem a l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. Les dosis es repartiran dos dies a la setmana entre tots els nens i nenes de 0 a 14 anys de la planta de pediatria. Un seguiment exhaustiu del tractament assegura fer més fàcil la vida del nen a l'hospital. Seguint les indicacions, les cullerades de xarop es distribuïran regularment durant tota la segona meitat del 2012.

Un equip de professionals, format pel Doctor Sirenu, la Doctora Esther Nut, la Doctora Ana Tomia, la Doctora Patxuxa, el Doctor Constantí Pat, amb l'ajuda de la Camila Roda Punxada i l'Infermera Cata Plasma, serà l’encarregat de fer una bona dosificació d'aquest valuós antídot.

Els diners recaptats a través de la campanya a Verkami aniran destinats a:

  • Cobrir les despeses de creació i distribució del Xarop del Riure.

  • Despeses de gestió del projecte a verkami i comissions bancàries.

  • Costos materials de les recompenses i les despeses d’enviament.

:o) LA FEINA D'UN PALLASSO A L'HOSPITAL

L’infant que passa per un procés d'hospitalització sovint pateix pel fet d'estar lluny del seu entorn habitual -els amics, l’escola, els jocs- i de trobar-se en una situació i un medi que li són hostils, desconeguts i incomprensibles, malgrat l’atenció que pugui rebre de la família i del personal mèdic que l’atén. Tot plegat li genera una situació d’estrès que no li és gens favorable. No hem d'oblidar que un infant hospitalitzat segueix essent un infant.

La dinàmica de les nostres intervencions és la següent:

  • L’equip de pallassos, prèviament vestits i maquillats, i abans de l’inici de les actuacions, recullen la informació necessària de l’estat dels nens hospitalitzats amb la col·laboració del/la cap d’infermeria de la planta de pediatria (operacions o tractaments que s’hagin efectuat, idioma de l’infant, etc.), ja que les actuacions es realitzen adaptant-se a l’estat físic i anímic de cada pacient.

  • Les actuacions es duen a terme amb parelles mixtes, i començen immediatament després de deixar els despatxos on s’ha informat de l’estat dels pacients, actuant a totes les habitacions ocupades per nens i nenes i per tots els usuaris, pacients i personal mèdic de l’hospital.

  • L’entrada dels pallassos a les habitacions és el moment més especial i també el més delicat de la nostra feina, pel fet d’envair l’espai del nen/a. La sensibilitat en aquests moments és especialment important ja que transformarem per uns minuts una habitació d’hospital en un món de fantasia, rialles, titelles, màgia, pallassades, música...

  • Els familiars i personal mèdic són convidats a implicar-se en l'actuació.

  • Eventualment els pallassos poden ser requerits per distreure i animar a un infant en el moment d'efectuar una cura en especial.

  • En finalitzar les representacions, es redacta un breu informe explicatiu de com ha anat la jornada per a posteriors valoracions i balanços, per poder ser consultat en la propera intervenció per altres membres de l’equip de pallassos.

:o) QUÈ ÉS XAROP DEL RIURE?

La fórmula del Xarop del Riure es basa en les propietats i capacitats curatives del riure, que combat l'estrès, l'ansietat i el patiment. Una bona dosi d'aquest xarop reforça el sistema immunològic, relaxa el cos i la ment, millora la respiració, potencia la creativitat i la imaginació i facilita la comunicació i l'autoestima.

Les dosis de xarop estan indicades tant per infants com per familiars, acompanyants i personal mèdic i contribueixen a desdramatitzar les situacions que es puguin donar en l'entorn hospitalari. Una cullerada de Xarop del Riure contribueix a la superació de patologies i dificultats dels infants hospitalitzats. Les rialles milloren la qualitat de vida durant l'estada al centre, alhora que fan que la convivència amb malalties irreversibles sigui més fàcil.

Ràpidament després de la ingestió es crearà un ambient distès farcit de riures i somriures, llenguatges que arriben a tothom. Aquests efectes es fan especialment notables entre els més menuts.

Des de XaropClown demanem la teva col·laboració i lluitem perquè aquests nens puguin continuar gaudint dels beneficis que els proporciona el Xarop del Riure dels pallassos d’hospital.

Si vols fer un altre tipus de donació o aportació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Per saber-ne més visita la pàgina web xaropclown.com i segueix les nostres pallassades a Facebook, Twitter i Youtube :o)

Granet a granet construïm entre tots un món millor!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / Dos dies i... això s'acaba! <:o)

Al llarg d'aquest darrers mesos hem fet entrevistes a ràdios i televisions, hem aparegut a premsa escrita, han escrit sobre nosaltres a blogs, ens han fet 'M'agrada' al Facebook i ens han tuitejat i retuitejat. Avui ens trobem al penúltim dia de la campanya, vivint aquesta experiència amb molta intensitat!

XaropClown
XaropClown

A hores d'ara hem aconseguit sumar més de 3.000 cullerades de Xarop del Riure i la xifra de mecenes ja s'apropa als 90! :)

Creus que encara falta alguna cullerada més per acabar d'omplir l'ampolla dels somriures? No esperis més i encomana el nostre projecte, entre tots podem ajudar a omplir de somriures l'hospital!

Xaropem? ;)

#04 / 70 mecenes, 2.500 cullerades de Xarop del Riure, 5 dies de recta final!

Ara sí, a 5 dies per finalitzar l'estada a Verkami, encarem l'esprint final de la iniciativa que vam engegar fa 35 dies. Amb 2.500 cullerades de Xarop del Riure al marcador i 70 mecenes, no podem fer res més que agraïr-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres :D

Com sabeu, però, encara ens falten algunes cullerades per acabar d'omplir l'ampolla de Xarop del Riure i així aconseguir que el nostre projecte continuï tirant endavant.

Tens algun amic, un company de feina, un familiar o algun conegut que encara no ha descobert el nostre projecte? Te s'acudeix algú més que ens pugui ajudar? Doncs no esperis més, queda menys d'una setmana per continuar rebent totes les mostres de suport!

XaropClown a La Vanguardia
XaropClown a La Vanguardia

Per cert, divendres passat el Doctor Sirenu es va amagar dins la portada del Suplement de La Vanguardia Girona, on publicaven un article sobre el micromecenatge, destacant la campanya #femXAROP. Si encara no ho heu fet, a través d'aquest enllaçleer más

#03 / Obrim la guardiola!

Mecenes! :)

Aquest dissabte 12 de maig a la tarda, coincidint amb Girona Temps de Flors, els pallassos de XaropClown aniran a obrir la guardiola que molt solidàriament s'ha instal·lat al restaurant +cub.

El total recaptat es destinarà a la campanya #femXAROP. Volem seguir sumant cullerades de Xarop del Riure i poder continuar despertant rialles entre els més menuts de l'hospital.

+cub
+cub

T'animes a aconseguir el repte que ens hem marcat? :D Queden 11 dies per a fer-ho possible!

#02 / Ooh, ja hem sumat 55 mecenes! :)

Aquest cap de setmana el projecte #femXAROP ha superat les 2.000 cullerades:D

Tot i així, l'objectiu de recaptació encara és lluny i només resten 18 dies per acomplir-lo. De mica en mica anem omplint l'ampolla de Xarop del Riure i estem ben a prop d'arribar a l'equador.

Des de l'equip de XaropClown estem treballant fort per aconseguir la màxima difusió del projecte i poder assolir la fita marcada. Sabem que és un repte difícil però estem convençuts que plegats ho podrem aconseguir :)

Ja heu vist l'aparició dels pallassos d'hospital al Telenotícies de TV3?

XaropClown a TV3
XaropClown a TV3

Visualitza el vídeo complet

Fem córrer la veu i donem a conèixer el projecte a tanta gent com sigui possible. Confiem amb el poder del boca-orella! I vosaltres, mecenes, ja ho heu compartit amb la família, companys i amistats?

Aquest projecte també és vostre ;) Bon Xarop!

#01 / Estrenem el bloc de XaropClown a Verkami!

Donem el tret de sortida a un nou projecte carregat d'il·lusió. Aquesta vegada a XaropClown ens hem proposat fer 7.000 cullerades del Xarop del Riure! I per això ens hem unit a la plataforma de micromecenatge Verkami.

La doctora Camila Roda Punxada, una de les encarregades de fer una bona dosificació del Xarop del Riure, us presenta el vídeo promocional de la iniciativa.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies