❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc d'ELS CREMATS

Fes-te mecenes del nou projecte d' ELS CREMATS; un disc en directe, personal i autèntic que tenim moltes ganes de fer. Ajudeu-nos i us recompensarem com cal!

Els Cremats

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
4.260€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SÓN ELS CREMATS?

Banda formada l’any 1996 a l’entorn de la música popular del cant de taverna i el món de les havaneres, amb seu a Palafrugell, Calella i Begur. Han trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per si molt conservador.

Aquesta formació es caracteritza per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular.

EL 8è DISC, PERÒ UN DISC ÚNIC I ESPECIAL

Amb un bagatge de 7 discs en els quals hi trobem de tot, des de temes folk, músiques del món i havaneres, fins a versions molt personals de la música tradicional cubana (el son), Els Cremats preparen el seu 8è disc i mantenen les arrels de grup revolucionari (els enfants terribles de l’havanera), amb una proposta més personal de música d’autor en català que fusiona el cant de taverna, amb influències pop, rumba, son cubà i músiques del món.

Dos anys després d’haver editat el seu últim disc, “Què ens està passant!” (Forte music, 2010), el primer disc de la formació que es pot considerar d’autor, estan preparant un disc molt especial, un projecte d’autoria pròpia i en directe. Els Cremats sempre s’han destacat per la seva posada en escena i volen reproduir el so i el feeling que hi ha entre ells en un nou disc.

Els Cremats protagonistes d'aquest projecte seran: Enric Ferrer (veu, flauta travessera, trombó) Ramon Ponsatí (veu, baix elèctric), Koko de Murga (veu, piano), Xevi Juanals (guitarres), Narcís Ferrer (veu), Charly Pons (percussions i bateria) i Jordi Garcia (guitarres), a més de dues col•laboracions sorpresa.

Amb Verkami, Els Cremats volen donar sentit a la idea del directe amb la complicitat del públic, fent d’aquest disc una creació conjunta, un projecte que us faci sentir còmplices i part activa de la creació cultural; en definitiva, convertir-vos en un Cremat més.

PER QUÈ MICROMECENATGE AMB VERKAMI?

Preferim tenir un deute amb tots vosaltres, persones que ens heu ajudat a tirar endavant aquest projecte comú de música i d’amistat que es diu Els Cremats, que no pas tenir un deute amb una entitat financera.

5 RAONS PER ANIMAR-VOS A SER ELS NOSTRES MECENES

  • Una manera diferent de fer i consumir música i cultura.

La nostra proposta musical no és comuna; és molt personal, d’arrel tradicional, no és per a consum massiu. Som artesans i sabem que no podrem aspirar mai als grans mercats comercials de la música, però volem que el nostre públic pugui gaudir d’una creativitat que actualment és molt fructífera.

  • Us proposem a través de les recompenses uns intercanvis justos i especials.

Vosaltres ens ajudeu a cobrir les despeses de gravació, fabricació i promoció amb les vostres donacions particulars, i nosaltres us ho compensarem amb allò que tenim a l'abast: la nostra música i la nostra estima, sempre amb un tractament preferencial. Per exemple, si tenieu pensat comprar el disc, sereu els primers en rebre’l. Us l’enviem a casa i el vostre nom sortirà als agraïments com els nostres mecenes.

  • Les vostres aportacions en forma de diners, per nosaltres són il•lusions.

Aconseguir la xifra que esperem ha de representar un impuls pel grup en tots els aspectes, serà la llavor que ens permetrà crèixer, un projecte nou i diferent en el qual tots vosaltres hi sereu molt presents.

  • Us podeu sentir part activa d’un projecte i veure’n el resultat de seguida. Pretenem informar-vos i explicar-vos en detall les evolucions de com es va cuinant aquest disc. I els mecenes en sereu els primers informats!

  • Perquè nosaltres hi aportem temps, dedicació i també recursos econòmics.
    Els Cremats hem treballat per aconseguir la major part dels recursos, nosaltres hi aportem més del 60 % però necessitem l'última empenta.

COM ENS POTS AJUDAR ?

Verkami ofereix la possibilitat que sigueu vosaltres qui aporteu el capital econòmic a través de les vostres donacions particulars. A la part dreta d’aquest lloc web hi trobareu una secció amb el títol "Aporta al projecte". A sota hi trobareu les diverses quantitats econòmiques amb les quals podeu col·laborar i les diferents recompenses que us oferim.

PER QUÈ DEMANEM 3.000€ ?

El cost final d’aquest projecte és d'aproximadament 8.000€. Nosaltres creiem molt amb el lema “A qui res li costa , res s’esforça”. Hem estat estalviant per tenir la resta de diners que no demanem a través de VERKAMI. Aquest pressupost final no és en cap cas un pressupost ideal, és un pressupost que ens permet tirar el projecte endavant en unes mínimes condicions de qualitat. Aconseguir més recursos seria garantia de treballar en millors condicions.

A continuació us detallem les diferents fases del disc i els diners que esperem recollir, que sumats al nostre estalvi podran fer possible aquest objectiu.

  • Una setmana de gravació a l’estudi

  • Procés de mescles

  • Mastering

  • Fabricació de la primera edició (1.500 exemplars)

La nostra Web
Els nostres vídeos
Fes-te fan d'Els Cremats!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • pep delacor dafluixa

    pep delacor dafluixa

    casi 12 años

    temps per fer el blog no sé si en teniem pro per jugar a la play..... .... collons ens fotien mal els dits i tot!!!!

#14 / Últim dia del projecte a Verkami

Avui és l'últim dia d'aquest projecte que ens ha donat tantes alegries i ens ha permès fer el disc que voliem fer. Per despedir-nos us voliem agraïr a tots vosaltres de nou les vostres aportacions i informar-vos que el disc sortirà segurament passat l'estiu com a molt aviat, no volem fer tots els procesos que falten(disseny,fotografies, mescles, mastering, discogràfica, etc..)amb presses, volem que el resultat final sigui molt especial i per això s'ha de donar importància fins i tot al més mínim detall.

Haurem de tenir una mica de paciència que segur que valdrà la pena!

El que començarem a preparar el més aviat possible serà els sopars/concerts amb els mecenes que vau fer l'aportació de 50 euros, us mantindrem informats, no patiu!

Gràcies!

#13 / Ja hem acabat de gravar el disc!

Ha estat una setmana molt intensa. Hem gravat 11 temes i ara falta tot el procès de mescles i mastering. Estem molt contents de com ha anat tot i us volem donar les gràcies desde aquest blog a tots vosaltres, mecenes, que ens heu fet confiança i ens heu permés fer possible aquest projecte. També agraïr el tracte que hem tingut a la Casamurada, estar a gust en un lloc et permet que les coses surtin millor, gràcies Jesús!No oblidem tampoc les col.laboracions de l'Alba, la Sílvia i en Jordi que faran sens dubte que el disc sigui molt més gran! Finalment agraïr-li la seva feina al nostre enginyer i ajudant de producció, en Jordi Mora, que ens ha aguantat tota la setmana. Resumint, ha sigut un plaer i un luxe tenir-vos a tots vosaltres en aquest projecte!

Àlbum Casamurada maig 2012-Els Cremats

#12 / Formigues

Formigues

En Charli tocant el gerro a Formigues, un dels temes del disc. Avui acabem i marxem cap a casa, una setmana molt intensa. Aquest vespre farem el comiat del blog penjant fotos, videos i el que faci falta!

#10 / Seguim treballant...

fotos de l'estudi

Estan siguent uns dies molt intensos, amb prou feines tenim temps de fer el blog. Avui serà un diumenge diferent i especial, vindrà una amiga a fer una col.laboració i tenim la intenció de fer un arròs a l'emordanesa al Baix Penedés...tenim molt bones sensacions!

#09 / Comença la funció!

Estem a la Casamurada, una masia del segle XIII situada al Papiolet, un bon començament per la setmana que ens espera de feina. Tot just em posat la primera pedra amb el tema del video. Comença la funció!

Veure vídeo

#07 / Flors i Violes i.......Mecenes!

Gràcies a tots els que vau venir al concert d'ahir al pati del Club Sant Jordi.

Volem agraïr especialment des d'aquest blog als 12 nous mecenes que ens vau ajudar ahir, a partir d'ara aquest projecte també és una mica vostre.

#05 / Acabem de superar els 3.000€!

Gràcies a la vostra col.laboració hem superat la suma necessària per seguir endavant amb aquest projecte. Estem molt contents i agraïts!

Tot el que aconseguim a partir d'ara ens permetrà aconseguir més recursos per treballar en millors condicions.

Gràcies de nou i molt bon Sant Jordi a tothom!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies