❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

3 anys d'impunitat: fem arribar Tarajal arreu i trenquem el silenci

Hem aconseguit el finançament per produir una edició especial limitada del DVD de Tarajal. MOLTES GRÀCIES! Si arribem als 1200€ diumenge 5F els Venedors Ambulants ens convidaran a un #VermutRebel

Metromuster

A project of

Created in

0
seconds
77
Patron
1.240€
From 1.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Gràcies a les vostres aportacions hem produït 300 còpies d'una edició especial i limitada de Tarajal. Ara, volem anar una mica més enllà. Si en els properes 5 dies aconseguim 200€ més els venedors ambulants ens convidaran a un #VermeutRebel.

Després de 3 anys d'impunitat, el dia 5 de febrer venedors ambulants de Barcelona distribuiran 300 còpies del DVD en en un acte de reivindicació col·lectiva de justícia pels morts de Tarajal. L'acte tindrà lloc al Monument de Colón a Barcelona a les 13h del migdia.

Més de 350.000 persones han vist "Tarajal Desmuntant la impunitat a la frontera sud". Després de l'emissió a televisió i de l'èxit d'audiència, Metromuster volem produir 300 còpies d'una edició especial limitada en DVD del documental en el marc del 3r aniversari dels fets. Us demanem un cop de mà per aconseguir el finançament suficient per produir 300 còpies de Tarajal.

Aquell dia tothom qui ho vulgui podrà aconseguir l'edició especial del DVD per copiar-lo, regalar-lo i distribuir-lo perquè arribi a molta més gent i trencar el silenci de la impunitat racista. Entenem aquesta acció com un acte simbòlic de recuperació de la memòria i de venjança pels mort de Tarajal.

Les còpies es cediran als venedors ambulants per tal que la puguin distribuir per un preu de 10€. El 100% dels beneficis seran pels venedors i les venedores.

Que se'ls caigui la cara de vergonya i paguin per les morts que han provocat.

També farem arribar una còpia del DVD de "Tarajal" als principals responsables dels fets ocorreguts el 6 de febrer de 2014 quan almenys 15 persones van morir ofegades a Ceuta quan intentaven creuar la frontera entre Espanya i Marroc.

A què destinarem les vostres aportacions

600 € - produir 300 còpies DVD*

200 € - enviaments DVD

150 € - comunicació

50 € - Serveis Verkami

*Col·laboració desinteressada d'Alexon Vídeo.

Sobre les recompenses

Entenem que la principal recompensa per haver participat d'aquest projecte és el retorn social que implica ser crítics amb el racisme estructural i institucional de l'estat a través d'una acció simbòlica. També us informarem sobre les novetats, actes i accions associades.

Moltes gràcies per fer-ho possible!

Calendari previst

Entre el divendres 20 de gener i el dilluns 6 de febrer, aniversari dels fets de Tarajal, volem aconseguir el finançament suficient per produir 300 còpies de Tarajal i finançar les despeses d'enviament del DVD a Jorge Fernández Díaz, la Guàrdia Civil i la resta de responsables polítics i policials de la mort de 15 persones a la platja de Tarajal a Ceuta.

+ Info

Twitter
Facebook

Tarajal | Desmuntant la impunitat a la frontera sud

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
25 backers

La recompensa d'aquest projecte és el retorn social que implica ser crítics amb el racisme estructural i institucional de l'estat a través d'una acció simbòlica.

10€
34 backers

Enviar Tarajal a la Guàrdia Civil.

25€
9 backers

Enviar Tarajal a Arsenio Fernández Mesa, ex-director General de la Guàrdia Civil.

50€
7 backers

Enviar Tarajal a Jorge Fernández Díaz, exministre d'Interior Espanyol.

100€
2 backers

Et mantindrem informada sobre l'enviament i entrega dels DVD a la Guàrdia Civil, a Fernández Mesa i Jorge Fernández Díaz.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings