❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

2n Torneig de bitlles Catalanes a Begur - Sant Pere 2012

Les Bitlles Catalanes és un joc tradicional convertit en esport, però sobretot és un element de cohesió social que es reforça amb aquest esdeveniment. Mantenir i divulgar part de la nostra cultura és tan fàcil com jugar, divertir-se i aprendre!

CBC Begur

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
20
Aportaciones
600€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

MOTIVACIONS

Aquest projecte neix amb la voluntat del Club de donar a conèixer i fomentar l'esport tradicional català de les Bitlles Catalanes i a nosaltres mateixos com a club plenament actiu.

L'èxit aconseguit en la primera edició és el que també ens ha motivat a repetir aquest any.

EL CLUB

El Club de Bitlles Catalanes Begur està format per un grup d'amics i familiars del poble de Begur i de Palafrugell que han trobat en aquest joc un espai comú de reunió i cohesió. Quan ens trobem oblidem les nostres corresponents professions per centrant-nos en l'equip i el joc fent pinya. Ens divertim molt però també, com en qualsevol esport, competim i sempre amb esportivitat. Tant és així que els nostres rivals en competició son veritablement amics.

EL TORNEIG

Calculem que participaran unes 130 persones com en l'edició anterior, arribades de diversos equips de la comarca de Girona. No cal ser iniciat a aquest esport: qualsevol és valid per jugar sigui o no membre federat. Val a dir que per qüestió d'espai les places seran limitades.

El torneig es desenvoluparà en una única partida de 18 tirades. Un cop finalitzada es procedirà a l'entrega de premis. Hi haurà un total de 12+1 trofeus dividits per categories:

  • Categoria per equips: primer, segon i tercer classificat.

  • Categoria masculí: primer, segon i tercer classificat.

  • Categoria femení: primer, segon i tercer classificat.

  • Categoria infantil: primer, segon i tercer classificat.

  • 1 Premi a la millor partida , que és la que arriba a la puntuació màxima de 90 punts.

Quan s'hagin entregat tots els trofeus hi haurà pica-pica per a tots els participants.

A QUÈ ES DESTINARÀ LA RECAPTACIÓ

Amb l'experiència del darrer any ens hem adonat de quin és l’autèntic desplegament de mitjans, equip humà, infraestructura logística i en especial de les despeses econòmiques. És per això que recorrem a aquesta plataforma de micromecenatge. La nostra intenció és recaptar la quantitat econòmica de 600€ per assolir els costos bàsics i fer un torneig mínimament atractiu. Els diners recaptats es destinaran concretament a:

  • Compra de trofeus.

  • Compra del pica-pica (beguda, Entrepans, Coca de Sant Joan, plats i gots de plàstic, tovallons i paper per embolcallar les taules).

  • Lloguer d'equip de so.

  • Confecció i impressió del cartell publicitari.

LLOC I DATA

El torneig es farà el Dissabte 16 de juny de 2012 a les 18:00 h al Parc de l’Arbreda de Begur coincidint amb les festes del patró de Begur (Sant Pere).

DIFUSIÓ

Es farà ressò amb cartells del torneig penjats en els diferents establiments i taulells publicitaris, també amb la radio-difusió a través de la ràdio local (Ràdio Begur) i la posterior emissió per Televisió Costa Brava (com a la primera edició).

També s’utilitzaran les xarxes socials de Facebook, Twitter i Flickr.

MÉS SOBRE NOSALTRES I LES BITLLES

Si ens voleu conèixer una mica més visiteu el nostre facebook on podreu veure l'èxit de l'anterior edició i el nostre petit però intens "historial".CBC Begur

Enllaços en la xarxa on es pot veure el primer torneig. TV Costa Brava

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • CBC Begur

    CBC Begur
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola. Quan es fa l'aportació s'ha d'escollir un nom, pseudònim o àlies. No cal que sigui el nom de la persona que fa l'aportació (micromecenes). Pots posar qualsevol paraula que no t'identifiqui i així conservar l'anonimat.

    Espero que t'hagim aclarit el teu dubte.

    Moltes gràcies per interessar-te en el nostre projecte!!

  • rfort

    rfort

    casi 12 años

    Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc. Moltes gràcies.

Volver a todas las actualizaciones

#05 / GRÀCIES A TOTS ELS MECENES

En nom de tot l'equip de Club de Bitlles Catalanes Begur volem donar el nostre més sincer agraïment a tots els mecenes per haver aportat les quantitats corresponents i així assolir la quantitat fixada per dur a terme el nostre Torneig. Gràcies micromecenes!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / HOLA, MICROMECENES!

Col·laboradors i mecenes del projecte de verkami del 2n Torneig de Bitlles Catalanes de Begur, en breu us farem arribar el Cartell Oficial en format digital. Gràcies per la vostra aportació!

Pel què fa a la resta de la recompensa (invitació al torneig, al pica-pica i la classe d'iniciació al joc de les bitlles) caldrà acreditar la condició de mecenes amb el comprovant bancari corresponent, segons l'aportació realitzada, el dia del Torneig.

Moltes gràcies de nou de part de tot l'equip de Bitlles Catalanes Begur!

#05 / GRÀCIES A TOTS ELS MECENES

En nom de tot l'equip de Club de Bitlles Catalanes Begur volem donar el nostre més sincer agraïment a tots els mecenes per haver aportat les quantitats corresponents i així assolir la quantitat fixada per dur a terme el nostre Torneig. Gràcies micromecenes!

#03 / Campionat de Catalunya individual

3 Jugadors, 2 homes, Joan Josep Segura i Emilio Calderón i una dona, Encarna Vega del C.B.C.BEGUR, classificats per la Final del Campionat de Catalunya Individual que es jugarà a SALOMÓ(Tarragona) el proper dia 3 de Juny,

TOT UN ÈXIT¡¡¡¡

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies