Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

2n Torneig de bitlles Catalanes a Begur - Sant Pere 2012

Les Bitlles Catalanes és un joc tradicional convertit en esport, però sobretot és un element de cohesió social que es reforça amb aquest esdeveniment. Mantenir i divulgar part de la nostra cultura és tan fàcil com jugar, divertir-se i aprendre!

CBC Begur

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
20
Mecenas
600€
De 600€
Aporta al proyecto

MOTIVACIONS
Aquest projecte neix amb la voluntat del Club de donar a conèixer i fomentar l'esport tradicional català de les Bitlles Catalanes i a nosaltres mateixos com a club plenament actiu.
L'èxit aconseguit en la primera edició és el que també ens ha motivat a repetir aquest any.

EL CLUB
El Club de Bitlles Catalanes Begur està format per un grup d'amics i familiars del poble de Begur i de Palafrugell que han trobat en aquest joc un espai comú de reunió i cohesió. Quan ens trobem oblidem les nostres corresponents professions per centrant-nos en l'equip i el joc fent pinya. Ens divertim molt però també, com en qualsevol esport, competim i sempre amb esportivitat. Tant és així que els nostres rivals en competició son veritablement amics.

EL TORNEIG
Calculem que participaran unes 130 persones com en l'edició anterior, arribades de diversos equips de la comarca de Girona. No cal ser iniciat a aquest esport: qualsevol és valid per jugar sigui o no membre federat. Val a dir que per qüestió d'espai les places seran limitades.

El torneig es desenvoluparà en una única partida de 18 tirades. Un cop finalitzada es procedirà a l'entrega de premis. Hi haurà un total de 12+1 trofeus dividits per categories:

 • Categoria per equips: primer, segon i tercer classificat.
 • Categoria masculí: primer, segon i tercer classificat.
 • Categoria femení: primer, segon i tercer classificat.
 • Categoria infantil: primer, segon i tercer classificat.
 • 1 Premi a la millor partida , que és la que arriba a la puntuació màxima de 90 punts.

Quan s'hagin entregat tots els trofeus hi haurà pica-pica per a tots els participants.

A QUÈ ES DESTINARÀ LA RECAPTACIÓ
Amb l'experiència del darrer any ens hem adonat de quin és l’autèntic desplegament de mitjans, equip humà, infraestructura logística i en especial de les despeses econòmiques. És per això que recorrem a aquesta plataforma de micromecenatge. La nostra intenció és recaptar la quantitat econòmica de 600€ per assolir els costos bàsics i fer un torneig mínimament atractiu. Els diners recaptats es destinaran concretament a:

 • Compra de trofeus.
 • Compra del pica-pica (beguda, Entrepans, Coca de Sant Joan, plats i gots de plàstic, tovallons i paper per embolcallar les taules).
 • Lloguer d'equip de so.
 • Confecció i impressió del cartell publicitari.

LLOC I DATA
El torneig es farà el Dissabte 16 de juny de 2012 a les 18:00 h al Parc de l’Arbreda de Begur coincidint amb les festes del patró de Begur (Sant Pere).

DIFUSIÓ
Es farà ressò amb cartells del torneig penjats en els diferents establiments i taulells publicitaris, també amb la radio-difusió a través de la ràdio local (Ràdio Begur) i la posterior emissió per Televisió Costa Brava (com a la primera edició).

També s’utilitzaran les xarxes socials de Facebook, Twitter i Flickr.

MÉS SOBRE NOSALTRES I LES BITLLES
Si ens voleu conèixer una mica més visiteu el nostre facebook on podreu veure l'èxit de l'anterior edició i el nostre petit però intens "historial".CBC Begur

Enllaços en la xarxa on es pot veure el primer torneig. TV Costa Brava

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • CBC Begur

  CBC Begur
  Autor/a

  6 años

  Hola. Quan es fa l'aportació s'ha d'escollir un nom, pseudònim o àlies. No cal que sigui el nom de la persona que fa l'aportació (micromecenes). Pots posar qualsevol paraula que no t'identifiqui i així conservar l'anonimat.

  Espero que t'hagim aclarit el teu dubte.

  Moltes gràcies per interessar-te en el nostre projecte!!

 • rfort

  rfort

  6 años

  Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc. Moltes gràcies.

#06 / HOLA, MICROMECENES!

Col·laboradors i mecenes del projecte de verkami del 2n Torneig de Bitlles Catalanes de Begur, en breu us farem arribar el Cartell Oficial en format digital. Gràcies per la vostra aportació!

Pel què fa a la resta de la recompensa (invitació al torneig, al pica-pica i la classe d'iniciació al joc de les bitlles) caldrà acreditar la condició de mecenes amb el comprovant bancari corresponent, segons l'aportació realitzada, el dia del Torneig.

Moltes gràcies de nou de part de tot l'equip de Bitlles Catalanes Begur!

#05 / GRÀCIES A TOTS ELS MECENES

En nom de tot l'equip de Club de Bitlles Catalanes Begur volem donar el nostre més sincer agraïment a tots els mecenes per haver aportat les quantitats corresponents i així assolir la quantitat fixada per dur a terme el nostre Torneig. Gràcies micromecenes!

#03 / Campionat de Catalunya individual

3 Jugadors, 2 homes, Joan Josep Segura i Emilio Calderón i una dona, Encarna Vega del C.B.C.BEGUR, classificats per la Final del Campionat de Catalunya Individual que es jugarà a SALOMÓ(Tarragona) el proper dia 3 de Juny,
TOT UN ÈXIT¡¡¡¡

5€
2 mecenas

Agraïments a la web + Invitació al torneig + Cartell del torneig (format digital).

10€
4 mecenas

Agraïments a la web + Invitació al torneig + Cartell del torneig (format digital) + Invitació al pica-pica.

25€
6 mecenas

Agraïments a la web + Invitació al torneig + Cartell del torneig (format digital) + Invitació al pica-pica + Una sessió d'iniciació al joc de bitlles amb integrants de l'equip.

50€
7 mecenas

Agraïments a la web + Invitació al torneig + Cartell del torneig (format digital) + Invitació al pica-pica + Una sessió d'iniciació al joc de bitlles amb integrants de l'equip + Clauer d'una bitlla de fusta en miniatura.

50€
1 mecenas

PER EMPRESES
Agraïments a la web + Cartell del torneig (format digital) + PUBLICITAT EN EL CARTELL.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.