Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Ajuda'ns a fer realitat la Revista Utopia

Utopia és un nou mitjà de comunicació local, mensual, gratuït i de caire generalista, que neix amb la voluntat d'informar i divertir. No estem ni estarem vinculats a cap corrent política. La nostra fita és ajudar a la petita i mitjana empresa i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana

Utopia Comunicació

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
7
Mecenas
495€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Un dels propòsits principals d’Utopia és fer arribar les decisions que es prenen als ajuntaments amb un resum dels temes més importants tractats al ple de l’ajuntament de cada vila. Pensem que és de cabdal importància que la ciutadania conegui tant el que es decideix al seu poble com al poble del costat.

Utopia és una publicació mensual i gratuïta feta per 2 persones i milions de ganes. L'import sol·licitat cobreix única i exclusivament les despeses de 2 mesos d'impremta (6.000 exemplars) de la revista. Res més.

Des d’Utopia procurarem per a la petita i mitjana empresa ajudant a la seva promoció en tot el que ens sigui possible. Tanmateix posarem especial atenció en l’interès social i associatiu i pel foment de la participació ciutadana dins i fora del nostre mitjà de comunicació.

Característiques tècniques

Serà una revista gratuïta i de publicació MENSUAL.

La revista es distribuirà a Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Tossa de Mar. Indrets que tenen en comú la proximitat i per tant una continuada circulació de persones en un sentit i altre.

Utopia tindrà un total de 50 pàgines amb deu seccions i la portada. La mida de la revista és de 19,5 x 19,5 cm. a tot color.

A la portada trobarem el rostre d’una persona que visqui a la zona, un retrat humà d’algú excepcional per algun motiu, sense caure en la recerca dels famosos de sempre.

Seccions:

1- Informa’t: El resum dels plens dels ajuntaments.

2- Digues la teva: És l’espai per a les cartes al director i la lliure expressió de la ciutadania. Comptarà amb un espai per a les fotografies que facin els lectors de llocs “in” o “out” del seu poble i amb un espai per a les persones en situació d’atur.

3- Enrotlla’t: El moviment associatiu és de vital importància per al bon desenvolupament de la vida social i cultural dels pobles. Conscients de la seva rellevància dediquem aquesta secció a l’associacionisme i a la dinamització comunitària.

4- Del mar i la terra: Un seguit d’articles sobre el que ens diuen els pagesos i els pescadors, els jardiners i les confraries i també sobre els animals de companyia i l’ecologia. En resum, articles referents al nostre entorn natural.

5- Cap a casa: Continguts sobre decoració de la llar, trucs de l’àvia per la casa, eines pel bricolatge i apunts de reciclatge.

6- Estima’t: Articles de salut, alimentació i nutrició, consultori sexològic i la cura del cos i de la ment.

7- Tasta’m: Gastronomia, les receptes de sempre, tast de vins per enòlegs i articles sobre la cuina. També hi trobarem restaurants i bars… Bodegues i queviures… Gaudir del bon paladar i dels productes de casa nostra.

8- Surt!: Excursions i articles relacionats amb la platja i la muntanya, viatges, turisme i rutes, vés on vulguis però surt i no et quedis a casa.

9- Anima’t: És l’espai per a la cultura en majúscules. Crítiques literàries, resums de novetats editorials, plomes anònimes però actuals, art, exposicions, galeries d’art, música i teatre. També tenim l'espai d'entreteniment amb horòscops utòpics i passatemps.

10- Dades d’interès: Aquí trobareu els telèfons d’interès i les farmàcies de totes les poblacions.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que demanem al Verkami són per poder pagar a la impremta els mesos de gener i febrer. Imprimirem en paper cent per cent sostenible i amb una acurada presentació.

Sobre les recompenses

Les recompenses estan curosament pensades i especialment destinades a totes aquelles empreses que vulguin publicitar-se a la nostra revista. Tot i oferir uns preus molt ajustats i competitius, els començaments són molt durs per tots els emprenedors, i esperem que aquest verkami ens ajudi, a més a més, a donar-nos a conèixer a l'àmbit social, local i empresarial.

Tanmateix volem aclarir que les recompenses pels negocis que es vulguin publicitar a la revista, estan per sota de mercat per una revista de les nostres característiques i per l'abast de la mateixa (Maresme nord i La Selva sud). Animeu-vos que val la pena!

L'assessorament en xarxes socials estarà dirigit, coordinat i executat per un professional del sector. Es contactarà individual i personalment amb cada un dels aportadors i serà una sessió d'entre 1:30h i 2h segons el cas i les necessitats.

Per l'àpat i/o menú que convidem ens posarem en contacte i quadrarem agendes sense problema. Ens agradarà saber qui sou i ens distraurem una estona.

Els llibres que regalem amb certes aportacions, són el relat en forma d'assaig d'una actualitat real per l'autor, Ko Tazawa, que els va viure en primera persona i una novel·la curta de Jorge Amado, traduïda al Català per primer cop.

Hem escollit els llibres de Lapislàtzuli Editorial pel seu format, contingut original i diferent. També perquè un dels components d'Utopia forma part de l'editorial esmentada.

Calendari previst

Volem publicar el número 1 de la revista a començaments de gener del 2017. Mes en el que començarem a contactar amb tots els col·laboradors i a entregar les recompenses.

+ Info

Si et plau, ajuda'ns a fer ressò d'aquest projecte a través de les teves xarxes socials, el teu bloc o la teva revista digital.

Aquí teniu la nostra pàgina del Facebook per tal que pugueu seguir-nos i el nostre canal de YouTube amb els nostres primers vídeos.

Lapislàtzuli Editorial
Facebook d'Utopia
YouTube d'Utopia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

10€
1 mecenas

Sortiràs als agraïments de la revista i al nostre facebook el primer mes.

20€
0 mecenas

Sortiràs als agraïments de la revista i al nostre facebook el primer mes i et convidem al primer cafè del dia en el bar Ca La Luci de Blanes.

30€
2 mecenas

Sortiràs als agraïments de la revista i al nostre facebook el primer mes i et convidem a un esmorzar estàndard en el bar Ca La Luci de Blanes.

50€
Quedan 21 (de 22)

Agraïments a la revista i al facebook + el llibre "Dietari d'un japonès: entre el terratrèmol, el tsunami i la fuita radioactiva" de Ko Tazawa + un esmorzar estàndard al Ca la Luci de Blanes.

Però si teniu empresa o botiga publicarem el teu anunci el primer mes a una mida de 90x60mm.

100€
Quedan 13 (de 15)

Agraïments + el llibre de Ko Tazawa + “La mort i la mort d’en Quincas Bram d’Aigua” de Jorge Amado + un esmorzar estàndard al Ca la Luci de Blanes.

Però si teniu empresa o botiga publicarem el teu anunci el primer mes a una mida de 180x60mm.

175€
Quedan 11 (de 12)

Agraïments + el llibre de Ko Tazawa + llibre de Jorge Amado + una cervesa d'importació amb tapa al Bar Aromes de Blanes.

Però si teniu empresa o botiga publicarem el teu anunci un mes a una mida de 180x90mm.

325€
Quedan 8 (de 8)

Agraïments + pac de tres llibres a escollir de Lapislàtzuli editorial + cervesa amb tapa.

Però si teniu empresa o botiga publicarem el teu anunci un mes a una mida de 180x180mm + una sessió d'assessorament personal en xarxes socials.

1.250€
Quedan 4 (de 4)

Agraïments + pac de tres llibres a escollir de Lapislàtzuli editorial + dinar amb l'equip d'Utopia Ca la Luci de Blanes.

Però si teniu empresa o botiga publicarem el teu anunci dos mesos a la contraportada a una mida de 180x180mm + una sessió d'assessorament personal en xarxes socials. (Queden exclosos els mesos d'estiu)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.