❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Utopia Comunicació

Utopia Comunicació

Blanes

Marta Ferrer i Enric Caujapé són els responsables d’Utopia Comunicació, la nova revista gratuïta mensual que sortirà al carrer el proper desembre/gener. Utopia Comunicació es un nou mitjà, de caire generalista i independent, que neix a Blanes amb la voluntat d'informar i divertir. Comptem amb més de quinze col·laboradors especialitzats en cadascuna de les nostres seccions. Posem especial rellevància en la cultura en totes les seves formes i en les persones, que som els que ho fem possible tot. Tenim el propòsit d'oferir la revista en paper amb reportatges en vídeo que es podran visualitzar a través de codis QR, un espai web on es podrà consultar cada nova revista.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies