❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Tots som monstres

Un projecte de l’artista plàstica Laia Bedós Bonaterra i la poeta Cristina Fernández Recasens. El projecte consisteix en la publicació de dos contes: Monstrari i El monstre dels petons, fruit de la col·laboració entre les dues artistes. Es publicaran en versió catalana i en versió castellana.

Category

Created in

0
seconds
127
Patron
5.910€
From 5.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

EL PROJECTE

Som la Laia i la Cristina i us presentem un projecte que ens il·lusiona: publicar uns contes que hem fet entre les dues per tal que els pugueu tenir i disfrutar a casa. També els farem servir als nostres tallers. Són el Monstrari i el Monstre dels petons.

Les vostres aportacions al projecte serviran per cobrir els costos de publicació dels llibres. Els publicarem amb tapa dura i amb un acabat de qualitat que creiem que s’adiu amb el seu contingut artístic.

SINOPSI

Monstrari

Una mostra de monstres. Una sèrie d’éssers tan deformes, tendres i sorprenents com nosaltres mateixos. Llibre d’artistes creat per desenvolupar un seguit de tallers didàctics per treballar la creació pictòrica i l’escriptura mitjançant la reflexió sobre l’alteritat.

El monstre dels petons

Què passa si el monstre dels petons no té ningú a qui fer-los? I si un dia comença un viatge cap a un món desconegut? Amb qui es trobarà en la seva aventura? Què passarà amb els seus petons de xocolata, de vaca, de núvol?

Aquí podeu veure algunes de les pàgines interiors dels llibres:

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Tamany: 21 x 21 (pendent confirmar)
Enquadernat: Fresat PUR
Enquadernat: Tapa dura
Interior: Paper reciclat o similar

Si vosaltres també sou una mica monstres i ens ajudeu, obtindreu diferents recompenses depenent de les vostres aportacions: les recompenses van des d'exemplars del llibre fins a tallers de creativitat, inclús hi ha aquarel·les originals de la Laia! Mireu-vos-ho bé i trieu la vostra aportació. Tota ajuda serà benvinguda!

Si superem l'objectiu bàsic ens agradaria tirar endavant la publicació de les versions en Euskera i en Francès que ja estem preparant! :)

RECOMPENSES

Entre les recompenses que hem preparat per aquesta campanya hi ha una samarreta de cotó amb el disseny “Tots som monstres” que inclou el dibuix del monstre de les paraules que és un dels protagonistes del llibre del Monstrari. Podreu triar entre el model de noi i de noia i les talles S, M, L i XL. La talla S de noia també la poden portar nens petits d'entre 7-8 anys.

També veureu que hi ha una bossa de tela 100% cotó.

Una altra recompensa són les il·lustracions originals de la Laia. Seran aquarel·les amb un disseny únic, dibuixat expressament per a tu, basades en el concepte dels monstres, i de mida DIN A 5.

A part us oferim els llibres en versió digital, il·lustracions per imprimir, tallers de creativitat i quadres originals de la Laia... I evidentment també els llibres, dels quals podreu triar entre les versions catalana i la castellana.

Trieu el que més us agradi!

TALLERS

En els nostres tallers treballem la creativitat, la intel·ligència emocional (reconeixement i expressió d’emocions), l’atenció plena (mindfulness) i experimentem amb les qualitats del moviment corporal i de relació amb el traç.

Utilitzem l’escriptura com a eina d’experimentació artística i de creació literària i poètica, busquem els límits de la poesia més enllà de les seves formes tradicionals i la relacionem amb la pintura i amb la il·lustració a partir dels referents de la poesia visual.

Per participar als nostres tallers no cal haver pintat ni dibuixat mai, ni ser un escriptor professional, treballem amb participants de diferents nivells i tots els nivells funcionen junts. A cada taller hi ha una part d’exercicis pautats i una altra de creació lliure, i hi proposem tant exercicis individuals com en grup.

En el cas dels tallers a partir dels contes, utilitzem els llibres com a punt de partida d'alguns exercicis i el concepte de monstre com a reflexió sobre la identitat i l'alteritat.

NOSALTRES

CRISTINA FERNÁNDEZ RECASENS

La Cristina Fernández Recasens (Blanes, 1984) és professora de secundària i estudiant del programa de doctorat en arts i educació de la Universitat de Girona.

Ha publicat el llibre de poemes Aprender a dibujar el viento (2010) i ha participat en les antologies poètiques Tenían veinte años y estaban locos (2011) i Poetes ferits (2015). Ha impartit tallers de poesia i creativitat per a joves i adults en biblioteques i centres culturals.

Li agrada jugar, provocar, buscar els límits, fer coses estranyes i creure en coses meravelloses com la màgia, les casualitats i la possibilitat que hi hagi vida a altres planetes. Sospita que tots som una mica monstres.
 
jomaidelavida.tumblr.com
 
LAIA BEDÓS BONATERRA

A la Laia Bedós Bonaterra (Blanes, 1975) li encanta riure, ballar, pujar muntanyes, banyar-se en rius i mars, anar amb bici a tota velocitat… però també li agrada agafar els pinzells i pintar.

Pintant investiga, experimenta i coneix la vida més a fons. És llicenciada en belles arts i té un doctorat sobre el joc en l’art, a més d’una llarga experiència exposant en galeries, impartint tallers de creativitat, dansa i pintura per a adults, educadors, famílies…, i oferint serveis de disseny i il·lustració.

Amb l’art i la creativitat la Laia ajuda a curiosos, sensibles, aventurers i somiadors amb ganes de descobrir i conèixer més la vida, a sentir-se vius i lliures, oferint-los pau i benestar.

bedosbonaterra.com

CALENDARI

Durant el mes de desembre i gener farem la campanya de Verkami.

Entre el gener i l'abril, la publicació del llibre.

Ens agradaria presentar-vos els nostres llibres i entregar les recompenses al mes d'abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi.

+ Info

Si vols saber més coses de nosaltres, sobre qui som i què fem, visita aquesta web!

totssommonstres.tumblr.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
1 backer

Versió digital no imprimible dels dos contes en .pdf (72pp).
Podreu triar la versió catalana o la castellana.

15€
0 backers

Versió digital no imprimible dels dos contes en .pdf (72pp).
Podreu triar la versió catalana o la castellana.

I·lustració “Tots som monstres”** en .pdf a 300pp per imprimir.

20€
43 backers

Un exemplar d’un dels contes. Podreu triar la versió catalana o la castellana. Enviament a l’estat espanyol inclòs.

I·lustració “Tots som monstres” en .pdf a 300pp per imprimir.

40€
41 backers

Pack Recompensa bàsica

Dos exemplars, un de cada conte. Podreu triar la versió catalana o la castellana. Enviament a l’estat espanyol inclòs.

I·lustració “Tots som monstres” en .pdf a 300pp per imprimir.

45€
2 backers

Pack “Petit monstre”: Il·lustració original de Laia Bedós

Il·lustració original de Laia Bedós
Aquarel·la de petit format, mida DINA5.
Enviament a l’estat espanyol inclòs.

50€
20 backers

Pack “Bossa monstruosa”: llibres i bossa

Dos exemplars, un de cada conte. Podreu triar la versió catalana o la castellana.

Bossa de tela “Tots som monstres”

Enviament a l’estat espanyol inclòs.

60€
6 backers

Pack “Samarreta monstruosa”: Llibres i samarreta!

Dos exemplars, un de cada conte. Podreu triar la versió catalana o la castellana.

Samarreta disseny “Tots som monstres”

Enviament a l’estat espanyol inclòs.

75€
4 backers

Pack “Samarreta i bossa monstruosa”: Llibres, bossa i samarreta!”

Dos exemplars, un de cada conte, signats per les autores. Podreu triar la versió catalana o la castellana.

Bossa de tela disseny “Tots som monstres”

Samarreta “Tots som monstres”. Podeu triar talla i model de noi o noia.

Enviament a l’estat espanyol inclòs.

100€
8 backers

Pack “Monstruós”

PACK COMPLET: LLibres + samarreta + bossa + il·lustració + versió digital

Dos exemplars, un de cada conte. Podreu triar la versió catalana o la castellana.

Bossa de tela disseny “Tots som monstres”

Samarreta “Tots som monstres”

Versió digital no imprimible dels dos contes en .pdf.

I·lustració “Tots som monstres” en .pdf a 300pp per imprimir.

Enviament a l’estat espanyol inclòs.

350€
1 backer

Pack “Taller monstruós”

Especial per escoles, famílies, entitats, centres culturals, biblioteques…

Taller de creativitat a partir de l’escriptura i la il·lustració, dissenyat a partir dels contes.
Màxim 20 participants.

Taller de dues hores realitzat per Laia Bedós i Cristina Fernández.

500€
1 backer

Pack especial “Mecenes monstruós”

Quadre original de Laia Bedós amb text de Cristina Fernández, disseny d’un monstre personalitzat per al mecenes monstruós.

Dos exemplars del llibre (Podreu triar la versió catalana o la castellana.) + Samarreta + Bossa de tela. Enviament de llibres, bossa i samarreta a l’estat espanyol inclòs.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings