❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Flashmob per la independència

La Flashmob per la independència de Catalunya és un vídeo promocional per donar a conèixer el crit d'independència per tot el món. En el vídeo apareixen 8.500 persones a la plaça Catalunya de Barcelona cridant independència. És una peça emocionant, màgica i emotiva.

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
121
Aportaciones
2.290€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hem arribat a l'objectiu mínim que ens havíem marcat. Tot hi així, el projecte encara quedarà obert 15 dies més, fins que s'acabin els 40 dies de campanya. Encara podeu fer aportacions per aconseguir el DVD oficial amb força continguts (Flashmob per la independència, Making of, Lip Dub per la independència, tràiler del flashmob, espot del flashmob i fotos), adhesiu del "Jo vaig ser al flashmob...", etc. Amés, també estem buscant alguna formula perquè els mecenes posteriors a l'estrena puguin aparèixer en els crèdits. Podeu mirar les recompenses.

Veure el flashmob per la independència

EL VÍDEO PROMOCIONAL MÉS GRAN PER LA INDEPENDÈNCIA

Ja ha passat un any des del Lip Dub per la independència i més de 1.668.000 persones de tot el món han vist aquest vídeo. El col·lectiu YouCat, els creadors d’aquest mític Lip Dub ens hem proposat un nou repte i us convidem a participar-hi. Volem realitzar la flashmob més multitudinària de la història, la FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA. Es tracta d’una acció col·lectiva gravada a la plaça Catalunya de Barcelona. Aquesta acció neix del poble i és per al poble, i pretén ser una demostració del que som capaços de fer quan ens ho proposem.

QUÈ ÉS UNA FLASHMOB?

Aquest gènere audiovisual s'ha fet molt famós a internet i arriba a moltes persones de tot el món. La paraula "flashmob" significa "multitud instantània" (flash: ràpid, reflex; mob: multitud). És una acció o happening organitzada, on una multitud de persones es reuneixen, de forma espontània, en un lloc determinat i s’hi comença a realitzar alguna cosa inusual. Tot això es grava amb diferents càmeres i es penja a Internet per a la seva difusió.

EL REPTE

El nostre primer objectiu va ser reunir el màxim nombre de persones a la plaça Catalunya de Barcelona per gravar la Flashmob cridant IN-INDE-INDEPENDÈNCIA, i ho vam aconseguir. El segon objectiu és que quan s'estreni el vídeo de la Flashmob a Youtube es converteixi en un dels vídeo més vistos de la xarxa. Veure el teaser

LA PARTICIPACIÓ

La flashmob va ser un èxit, van participar 8.500. Aquesta acció s'ha convertit en una fita històrica i el resultat serà un vídeo èpic a internet. Tots els mitjans van parlar de la gravació, les principals TV, ràdios, diaris de paper i sobretot a la xarxa. Amés, el hastag de twitter #flashmobcat es va convertir en Trending Topic el diumenge a la tarda. Esperem repetir això amb l'estrena del vídeo editat.

APARÈIXER EN ELS CRÈDITS COM A MECENES O PATROCINADOR

Tot aquest projecte té un cost i necessitem la vostra ajuda per fer-l'ho possible. Per a finançar-nos hem optat per la utilització de la plataforma de micromecenatge Verkami, creiem que és una bona plataforma que ofereix a tothom l'oportunitat de format part d'això. Aquesta iniciativa popular s'ha creat i s’està autofinançant gràcies a l’esforç de particulars però ens falten encara uns 2.000€ per a poder cobrir els costos: logística, material, producció audiovisual, recompenses dels mecenes i despeses d'enviament, etc...

CONTINGUT AFEGIT [ Hem arribat a l'objectiu mínim que ens havíem marcat. Moltes gràcies a tots els mecenes del projecte per creure en nosaltres. Tot hi així, el projecte encara quedarà obert 19 dies més, fins que s'acabin els 40 dies de campanya. Tothom qui vulgui encara ens podrà ajudar i aconseguir el DVD amb continguts especials (Flashmob, Making of, Lip Dub, tràiler, espot). També estem buscant alguna formula perquè els mecenes posteriors a l'estrena puguin aparèixer en els crèdits.]

Us convidem a formar part d'aquest projecte com a mecenes o patrocinadors!

DATES

La flashmob es va fer el diumenge, 18 de març. L'estrena del vídeo serà el dia 11 d'abril del 2012 a Youtube. Ens podeu seguir al Facebook per estar més informats.

Més informació i indicacions al web
Segueix-nos al Facebook
Subscriure's a Youtube i veure l'espot del flashmob

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Roser Noguer i Alsina

    Roser Noguer i Alsina

    casi 12 años

    la meva adreça : Roser Noguer i Alsina, Carrer Riera 27 1r. 08500 Vic, he fet l'aportació de 100 eur. mail: [email protected] (ja us ho vaig enviar, ho vàreu rebre ?)

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#15 / Enviaments!

Hola a tots,

durant aquesta setmana es realitzaran tots els enviaments de material a tots els mecenes que els hi toca. Gràcies per tot una altre vegada!

#14 / Ajudeu-nos a fer-ne difusió

Us volem demanar que compartiu i comenteu tot el què pugueu el vídeo de Youtube, aquesta és la manera de que arribi al màxim número de persones de tot el món. I si teniu algun contacte en els mitjans internacionals, els hi podeu fer arribar per si en volen fer algun article.

Gràcies

#09 / Objectiu aconseguit

Hem arribat a l'objectiu mínim que ens havíem marcat. Moltes gràcies a tots els mecenes del projecte per creure en nosaltres. Tot hi així, el projecte encara quedarà obert 19 dies més, fins que s'acabin els 40 dies de la campanya.

#08 / Bon dia!

Ja només queda una setmana per estrenar el vídeo i us podem dir que tècnicament ja està casi resolt, només falten petits detalls. Una de les novetats que us avancem als mecenes és dir-vos que el vídeo incorporarà amb la cançó del cant dels ocells de pau Casals i acabarà amb un escrit del poeta i dramaturg Lluís Solà. Ja tenim ganes de que el pugueu veure.

A nivell de finançament ja ho tenim casi tot, només ens falten 95€ i encara queden 21 dies per acabar la campanya. Ara mateix estem valorant la manera d'introduir els crèdits de la peça. Hi ha l'opció de posar-ho tot en el vídeo, això condiciona que un cop estrenat s'hi s'han de fer modificacions serà complicat, o bé crear una nova pàgina en el web de la flashmob i posar l'enllaç d'aquesta en el vídeo, així els crèdits queden oberts i més clars a l'hora de consultar-los. Què en penseu sobre això?

#07 / A punt d'aconseguir-ho

Us volem donar les gràcies a tots els mecenes i patrocinadors, estem molt agraïts amb vosaltres per participar amb això. També estem molt contents del què estem aconseguint, us informem que ja som 93 mecenes i que només ens falten 185€ per arribar al 100% del projecte. Moltes gràcies i ja us mantindrem informats.

#02 / Una prèvia (teaser) de la peça

Abans d'acabar el mes volem presentar un teaser amb 4 imatges ràpides de la peça i la informació de l'estrena de la Flashmob. Creiem que un vídeo de pocs segons funciona molt bé per donar a conèixer aquesta informació a la xarxa.

#01 / El dia 11 d'abril estrena a internet

Ja tenim data d'estrena pel Flashmob per la independència. Serà el dia 11 d'abril a la xarxa, concretament a Youtube. Hem escollit aquest dia per tenir prou temps d'editar la peça acuradament i treballar bé els crèdits. Esperem que tingueu paciència i que mantingueu la il·lusió.

Gràcies,

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies