❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Coneixes la cultura catalana? / Do you know catalan culture?

Ens proposem editar un material divulgatiu per donar conèixer la cultura catalana al món a través de les persones que visiten el nostre país. L'objectiu és distribuir-lo massivament, a partir de la diada de Sant Jordi, entre els turistes presents a les principals poblacions del país.

Òmnium

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
237
Aportaciones
8.240€
De 3.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ VOLEM FER?

Editar un material en paper per donar a conèixer la cultura catalana al món a través de les persones que visiten el nostre país.

EN QUÈ CONSISTEIX AQUEST MATERIAL?

Es tracta d'un díptic, de to divulgatiu, que posa en valor l'aportació de la cultura catalana en diferents àmbits (gastronomia, arquitectura, arts plàstiques, arts escèniques, llengua, literatura, esports, música, patrimoni festiu...) a partir de persones, obres i esdeveniments que gaudeixen de projecció internacional.

QUINA QUANTITAT EN FAREM?

L'objectiu és fer un primer tiratge d'entre 10.000 i 20.000 exemplars en anglès per distribuir-los a partir de la diada de Sant Jordi entre els turistes presents a les principals poblacions del país. Si la xifra recaptada és superior a la prevista, farem una nova edició de cara a l'estiu.

COM EL DISTRIBUIREM?

A través dels voluntaris de les seus d'Òmnium repartides per tot el país, especialment el dia de Sant Jordi, en què l'entitat tindrà presència al carrer en llocs cèntrics de diversos pobles i ciutats. A més, les persones que col·laboreu en aquest projecte també disposareu d'un plec de material per poder distribuir-lo.

NECESSITEM LA TEVA AJUDA PER EXPLICAR LA CULTURA CATALANA AL MÓN. ENS HI AJUDES?

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

46 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Iris Torada

    Iris Torada

    más de 11 años

    hola. molt bones. vull participar en aquest projecte éssent voluntària i vos agrairia molt que m'expliquéssiu com ho puc fer. M'encantaria ser voluntària repartint els díptics a les festes. Moltes mercès per endevant!!

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    más de 11 años

    Xavi, pots mirar l'última entrada al blog del projecte, on expliquem com tenim pensat distribuir-los. Gràcies.

  • xavi

    xavi

    casi 12 años

    quan tingueu el material, suposo que l énviareu al domicili nostre, així el distribuiré a les tourist infos i anglesos-alemanys que conec de la zona.

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    casi 12 años

    Xavi, pots mirar l'última entrada al blog del projecte, on expliquem com tenim pensat distribuir-los. Gràcies.

  • Xavi Solé

    Xavi Solé

    casi 12 años

    També podria ser interessant distribuir-los per les principals botigues de Barcelona.

    Si ens els feu arrivar, nosaltres ho podem fer.

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    casi 12 años

    Pedro, sí que necessitarem gent per fer la distribució del material entre els turistes. I si sabeu idiomes, molt millor. Ben aviat farem una crida en aquest sentit. I, és clar, comptarem amb tu.

  • Pedro

    Pedro

    12 años

    Per tot això que us acabo d'explicar, vull col·laborar amb vosaltres. Parlo anglès, alemany, italià, francès i una mica de portuguès. Necessiteu gent per a lliurar els prospectes i contestar a les preguntes dels turistes?

  • Pedro

    Pedro

    12 años

    Em bull la sang cada cop que veig un guiri amb un barret mexicà, comprant una nina de flamenc o bevent sangria. Vénen sense tenir ni idea de què és Catalunya, i el que és pitjor, se'n van igual, i en part és culpa nostra de no saber vendre'ns.

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    12 años

    Vistos els bons resultats de la campanya, a banda de fer un tiratge i una distribució molt més gran, també ens estem plantejant (més endavant) la possibilitat de fer un vídeo perquè corri per les xarxes socials. Gràcies.

  • xavi

    xavi

    12 años

    gràcies per la resposta, també es podria fer un lipdub o vídeo curt-tipus youtube-explicatiu per difondre massivament a la xarxa.

    També alguna aplicació per a telèfons intel.ligents i deixar-lo ja, òbviament, en la fira de Turisme del proper mes .

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Dels Països Catalans al món!

Òmnium vol donar a conèixer la cultura catalana al món. Per això ens cal editar un material que expliqui breument qui som i què ofereix la nostra cultura. Volem, en definitiva, que la gent de fora del país ens conegui, sense intermediaris.

Per aconseguir-ho, engeguem una campanya per assolir en 30 dies el finançament que ens ajudi a editar aquest material. Des d’avui i fins al 15 d’abril, tenim el repte d’obtenir 3.000 euros que ens permetin editar milers d’exemplars que repartirem a partir de la diada de Sant Jordi entre els turistes. Ens hi ajudes?

Amb la teva ajuda ho farem possible!!

PD: Fem-ne difusió a les xarxes! Pots seguir la campanya al Twitter amb l’etiqueta #catalmon

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Òmnium

    Òmnium
    Autor/a

    12 años

    Gràcies pels suggeriments, Ariela.

  • Ariela

    Ariela

    12 años

    Crec que és molt important la qualitat lingüística per fer arribar el missatge als turistes. Com que sóc angloparlant, us puc oferir un parell de suggeriments pel que fa al títol del projecte en anglès.

    Per començar, en anglès els gentilicis comencen amb majúscula. 'Catalan' no s'escriu mai amb c mínuscula.

    A més, la frase no em sona bé. Jo hi posaria el títol 'What do you know about Catalan culture?'

#05 / Fes arribar la cultura catalana als turistes que ens visiten aquest estiu

Amb l'arribada del bon temps, els Països Catalans s'omplen de persones d'arreu del món que visiten el nostre país. Amb l'objectiu de facilitar el coneixement de la cultura catalana a tots els turistes que ens visiten, Òmnium Cultural ha editat un material que duu per títol 'What do you know about Catalan culture?'.

Es tracta d'un desplegable en anglès, de to divulgatiu, que posa en valor l'aportació de la cultura catalana al món en diferents àmbits a partir de persones, obres i esdeveniments que gaudeixen de projecció internacional. El material ha estat editat gràcies a les aportacions de centenars de micromecenes a través de Verkami.

Òmnium ha engegat una campanya per aconseguir voluntaris que reparteixin aquest material a les zones d'afluència turística del nostre país (monuments, entrades de museus, cues d'autobusos turístics, passeigs marítims, rambles, centres històrics...).

leer más

#04 / Necessitem voluntaris per donar a conèixer la cultura catalana al món

El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Òmnium engega la campanya "What do you know about catalan culture?" per tal de fer conèixer la cultura catalana al món a través dels turistes que visiten el nostre país.

Necessitem voluntaris per repartir 50.000 fulletons en anglès als principals llocs d’afluència turística del país durant la diada de Sant Jordi.

Si tens una estona lliure, passa per algun dels espais Òmnium que hi haurà escampats pel país, demana un plec de fulletons i vés a repartir-los a algun lloc freqüentat per turistes: edificis i monuments emblemàtics, entrades de museus, centres històrics de les poblacions, rambles, passeigs marítims, etc.

Consulta aquí els llocs on pots recollir el material: http://santjordi2012.santjordi.omnium.cat/ca/activitat/espais-omnium-arreu-de-catalunya-diada-de-sant-jordi-5757.html

És important que el reparteixis entre els turistes, ja que és a ells a qui va dirigida aquesta campanya.

leer más

#03 / Gràcies a la teva aportació la campanya anirà més enllà!

Gràcies a les aportacions de les persones que esteu col·laborant en aquest projecte, la campanya per donar a conèixer la cultura catalana al món anirà molt més enllà del que havíem previst:

1) farem un tiratge inicial en anglès molt superior al que ens havíem proposat. Milers i milers de fulletons que distribuirem pels llocs d'afluència turística del país amb l'ajuda de voluntaris i voluntàries.

2) editarem el material en format digital en diverses llengües perquè tothom qui ho vulgui (especialment els catalans repartits pel món o les entitats que tenen contactes internacionals) puguin descarregar-se'l i utilitzar-lo per explicar la nostra cultura arreu.

3) més endavant produirem un audiovisual breu, subtitulat en diverses llengües, i el farem córrer per les xarxes socials per aconseguir que arribi a tots els racons del món.

Amb tu, seguim endavant per projectar els Països Catalans al món. Moltes gràcies!

#02 / Amb tu, projectarem la cultura catalana al món

Gràcies a l'aportació desinteressada de moltes persones ja hem superat la xifra que ens havíem proposat assolr inicialment per aquest projecte.

Amb aquestes aportacions i les que continuem recollint fins al 15 d'abril aconseguirem editar milers de fulletons (molts més del que ens havíem imaginat inicialment) i repartir-los entre els turistes que ens visiten a partir de la diada de Sant Jordi. Com més recursos aconseguim, més gran serà la campanya.

Amb tu, projectarem la cultura catalana al món. Moltes gràcies!

#01 / Dels Països Catalans al món!

Òmnium vol donar a conèixer la cultura catalana al món. Per això ens cal editar un material que expliqui breument qui som i què ofereix la nostra cultura. Volem, en definitiva, que la gent de fora del país ens conegui, sense intermediaris.

Per aconseguir-ho, engeguem una campanya per assolir en 30 dies el finançament que ens ajudi a editar aquest material. Des d’avui i fins al 15 d’abril, tenim el repte d’obtenir 3.000 euros que ens permetin editar milers d’exemplars que repartirem a partir de la diada de Sant Jordi entre els turistes. Ens hi ajudes?

Amb la teva ajuda ho farem possible!!

PD: Fem-ne difusió a les xarxes! Pots seguir la campanya al Twitter amb l’etiqueta #catalmon

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies