❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Para Cuina Pensa 2017 Agenda per l'Autonomia

Para Cuina i Pensa 2017, l'Agenda per l'Autonomia és la tercera agenda que fem com a Col·lectiu Bauma. Feta artesanalment i ocupant-nos de tot el procés de producció, destaquem projectes i històries que ens ajudin a caminar cap a l'autonomia.

0
segundos
149
Aportaciones
2.395€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Torna el Para Cuina i Pensa!

Para Cuina i Pensa 2017, l'Agenda per l'Autonomia és un projecte del Col·lectiu Bauma, col·lectiu editorial, d'enquadernació artesanal, disseny i arts gràfiques. Som cinc persones que, des de motivacions diferents (l'enquadernació, el disseny, la il·lustració, les lletres): hem format una eina d’autogestió i autonomia en la producció i difusió de continguts. La nostra proposta és compartir, des d’allò que fem amb les nostres pròpies mans, de manera curosa i artesanal, les lluites, somnis i experiències que envolten el nostre dia a dia. El nostre somni és viure de forma autònoma compartint amb altres xarxes, tot oferint el nostre treball per proveir la societat de materials de qualitat que ens ajudin a tenir una vida més plena.

El Para Cuina i Pensa és una agenda que portem tres anys fent, en la qual, més enllà de poder anotar i organitzar l'any 2017 a setmana vista, hi podeu trobar receptes de cuina, relats que plantegen opcions per guanyar autonomia i presentem projectes que caminen en aquesta direcció. Tot això il·lustrat i acolorit, amb tapa dura i enquadernat amb espirals.

Com en edicions anteriors (2015, 2016) busquem enxarxar-nos i oferir elements (relats, receptes, projectes) per a la reflexió i la praxis que ens ajudin a construir el món nou que portem als nostres cors.

Enguany volem arribar a més gent que mai i, a més, volem que l'agenda serveixi per donar un impuls al Col·lectiu Bauma.

SOBRE L'AGENDA

L'agenda d'enguany segueix la línia de l'any anterior, però recuperem els colors i les receptes!

Així doncs, què hi trobareu?

  • Agenda anual de gener a desembre, a setmana vista i amb el mateix espai per als set dies de la setmana, i amb espai per a notes

  • Calendaris mensuals

  • Diagrames menstruals

  • Sis receptes de cuina i d'aprofitament

  • Sis projectes que ens fan somiar

  • Dotze relats que ens fan reflexionar

  • Il·lustracions que ens fan volar

I com és l'agenda?

  • Tapa dura, serigrafiada

  • Equadernada amb espirals

  • A tot color

Dels calerons

Estem treballant per necessitar cada vegada menys diners i relacionar-nos de forma més lliure i humana. La vostra ajuda ens encanta!

Afortunadament, aquest any tenim més recursos, així que les vostres aportacions aniran dedicades sobretot a la impressió, així com a materials per a les recompenses i enviaments.

Si superem l'objectiu, destinarem tot el que aporteu a millorar la infraestructura del Col·lectiu Bauma: necessitem un nou taller!

Dels regalets

SOBRE ELS LLIBRES

Podreu triar entre tres títols publicats pel Col·lectiu Bauma:

LA RESTA

  • El ViViu mereix una explicació amb detall, que tindreu ben aviat, però us podem dir que és un meravellós vi del Penedès, artesanal i sense sulfits, que participa d'una gran xarxa humana: **La Germania de Terra Viva*.

  • Els dissenys de la samarreta i la làmina de moment són una sorpresa ;)

DELS PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

Estem en camí de tenir una major xarxa de distribució, més descentralitzada. De moment podreu recollir les recompenses en els següents punts:

Tempos

Comencem a produir les agendes al mateix temps que llegiu això! Les recompenses les rebreu una setmana després que ompliu els formularis, com a límit a principis de gener.

  • Novembre: impressió i enquadernació

  • Desembre-Gener: distrubució de recompenses

+ Info

Per a qualsevol dubte o suggeriment, escriviu-nos a [email protected]

Seguiu-nos a les xarxes!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / Ara sí!

Estimades companyes i amigues, la campanya de micromecenatge ha acabat amb èxit!

Com sempre, us volem agrair el vostre suport: és meravellós saber que agrada el que fem i tenir el recolzament i la possibilitat de seguir-ho fent, gràcies!

Us deixem un regalet que ja va sent tradició, per les que no ens conegueu...

I ARA QUÈ?

Hauríeu d'haver rebut uns formularis on ens hauríeu de donar la informació necessària perquè poguem entregar les recompenses. Aquesta setmana anirem als punts de distribució i a correus, i per tant és vital que contesteu tan ràpid com sigui possible per tal que pugueu rebre abans les recompenses!

Al correu tindreu un enllaç segons per a quina recompensa hagueu aportat, i allà ompliu la informació necessària. Nosaltres ens ocupem de la resta :)

S'HA ACABAT EL VERKAMI I NO TENIU AGENDA?

No patiu, n'hem fet moltes més, i les podeu trobar a la venda a moltes bandes! Ràpidament, perquè us feu una idea:

  • Espai Contrabandos (raval-bcn)

  • El Lokal (raval-bcn)

  • leer más

#03 / Últim Dia!

Estimades companyes i amigues: queden 24h per donar finalitzada la campanya de micromecenatge!

Com sabeu, ha estat un èxit gràcies a totes vosaltres. Ja tenim ganes de poder entregar-vos les recompenses perquè les gaudiu! Amb el vostre suport hem pogut imprimir les agendes i les tenim llestes :)

En aquestes hores que queden podeu dir-li a qui no ho sàpiga, que encara ens en queden! Però sobretot, atentes perquè tant bon punt com acabi, us farem arribar un **formulari* que ens haureu de respondre com abans millor. Això ens permetrà saber, segons la recompensa per a la qual hagueu aportat:

  • a quin punt de recollida voleu l'agenda (recompenses de 10)

  • on us fem l'enviament (recompenses superiors a 10)

  • quina talla de samarreta necessiteu

  • quin llibre voleu

  • posar-nos d'acord pel taller

  • i això i lo altre ;)

És important tenir la informació aviat perquè les pugueu rebre aviat!.

Això és tot per avui, ja sabeu que ens podeu contactar per qualsevol consulta o suggeriment; feliç desembre!

#02 / Per què seguim?

Amigues! Hem arribat a 2000e, així que moltes moltes gràcies!

Queden 17 dies, i ens encantaria que seguissiu donant-nos un cop de mà. Potser us pregunteu per què insistim si ja hem superat el límit que demanàvem.

Doncs bé, el Para Cuina i Pensa el fem des del Col·lectiu Bauma, que precisament va néixer arrel de la primera agenda que vam fer, el Para Cuina i Pensa, l'Agenda-Receptari del Vallès Agrosuficient. Es tracta d'un col·lectiu editorial, d'enquadernació artesanal, disseny i arts gràfiques. Som cinc persones que, des de motivacions diferents (l'enquadernació, el disseny, la il·lustració, les lletres): hem format una eina d’autogestió i autonomia en la producció i difusió de continguts. La nostra proposta és compartir, des d’allò que fem amb les nostres pròpies mans, de manera curosa i artesanal, les lluites, somnis i experiències que envolten el nostre dia a dia. El nostre somni és viure de forma autònoma compartint amb altres xarxesleer más

#01 / Moltes gràcies!

Amigues, hem arribat al mínim necessari: moltes moltes gràcies!

No pensàvem que en dues setmanes hauríem aconseguit l'objectiu així que us ho volem agrair sincerament. I no cal que patiu, a la tercera va la vençuda i estem treballant a tota màquina perquè les puguem entegar el més aviat possible!

Us volíem recordar que podeu explicar-li a tothom que ja heu aportat, i que el projecte tira endavant. De fet, encara queden molts dies, i tot el que aconseguim ens ajudarà a fer créixer el Col·lectiu Bauma en infraestructures. No us fem spoilers perquè aviat us explicarem millor com i per què volem créixer: de moment ajudeu-nos a difondre la idea

Això és el Vi-Viu, un meravellós vi que es fa de forma totalment artesanal, sense sulfits ni altres químics. A més, es fa dins la Germania Pagesa de Terra Viva, un dels projectes que surt a l'agenda!

Quden algunes recompenses que inclouen vi: afanyeu-vos que són limitades!

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies