❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

COL·LABORA amb el primer disc de SOTRAC

Després d'autoenregistrar un EP ("Entre Nosaltres") i un single, l'estudi La Vall ens ofereix la possibilitat de treballar amb el productor Marc Martín per tal de gravar el nostre primer disc. Amb aquest Verkami pretenem cobrir una part de les despeses que ens suposa aquesta aventura.

Sotrac

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
72
Aportaciones
2.058€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som?

Mig de Llagostera i mig de Sant Feliu de Guíxols, som i ens considerem joves amants de la música. Pels volts del 2010 ens hauríeu trobat fent versions de grups catalans (com ara Gossos i Sopa de Cabra) i d’artistes internacionalment coneguts (Alanis Morrisette, The Cranberries, Dire Straits…) en format elèctric (guitarres, baix, bateria i flauta travessera). Poc a poc, vam començar a composar les nostres pròpies cançons per tal d’expressar les nostres preocupacions i, amb el temps, ens hem fet a mida un repertori que podríem emmarcar dins el pop-rock en català. D'aquests primers anys de trajecte, destaquem l'autoenregistrament del nostre primer EP ("Entre nosaltres") i d'un senzill ("Immortals"), a part d'una bona colla de sorpreses: poder arribar a la final de l’Engresca’t a la Sala Salamandra 2 de l’Hospitalet de Llobregat (2014), compartir escenari amb grups com Txarango i Pastorets Rock (Festa Major de Llagostera 2014), Trast, Bonobos i Acousters (concert per la Marató de TV3 a la sala gironina “Platea”, desembre 2014), Oques Grasses i Búhos (Festa Major Llagostera 2015) o tocar a la històrica Sala Mariscal de l’Estartit (maig de 2015).

Actualment però, Sotrac som un grup de 3 músics (dues guitarres, veus i flauta travessera) a qui els sorgeix la possibilitat de gravar un disc a LA VALL, estudi professional situat a prop de Granollers, i amb la producció del reconegut Marc Martín. A partir d'aquí, doncs, decidim emprendre aquest nou rumb i treballar al màxim per tal d'aconseguir preparar un molt bon disc.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners aconseguits aniran destinats, íntegrament, a cobrir les despeses de l'Artwork i la distribució del CD.

En cas de superar l'objectiu inicial, serem més ambiciosos amb el format i material gràfic del disc (digipack, més pàgines, vinil...)

I què rebeu, a canvi?

Tant si ets un particular o vols col·laborar amb la teva empresa/entitat, segur que trobaràs alguna recompensa que et pugui interessar: discs, samarretes, entrades pel concert de presentació, concerts privats en acústic, acompanyar-nos un dia a l'estudi, etc.

Hem intentat presentar una sèrie de recompenses que considerem justes i interessants, de manera que tots els mecenes puguin veure recompensada la seva aportació i obtenir quelcom interessant a canvi.

Com i quan us les farem arribar?

Preferiblement, ens agradaria fer l'entrega de les vostres recompenses en mà per tal de donar-vos les gràcies en persona. D'aquesta manera, pretenem que els concerts es converteixin en un espai d'interacció on poder-nos conèixer. En cas que això no sigui possible caldrà que ens ho feu saber per tal de fer-vos-les arribar a través de missatgeria (despeses d'enviament nacionals incloses).

Quin calendari seguirem?

Actualment ja estem treballant en l’elaboració del disc, doncs la data límit per tenir-lo llest és el 31 de gener de 2017. Per tant, el calendari de producció aproximat serà el següent: pre-producció (octubre), gravació (novembre-desembre), mescla i masterització (desembre-gener). D’aquesta manera calculem que totes les recompenses podran ser entregades entre febrer, març i del mateix 2017, doncs pretenem fer les entregues als concerts i encara desconeixem quines dates seran.

Segueix-nos i forma part de l'aventura!

Web
Youtube
Facebook
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • CARME

    CARME

    más de 7 años

    ANIMOS Y ADELANTE....

#10 / Vlog 10: "Veus"

Doncs ha passat volant per nosaltres, però ja hem acabat de gravar! Tot i així el projecte encara té molt de recorregut per arribar a veure la llum.

Quan publiquem aquest Vlog, el disc encara s'estarà meslcant i després d'això quedarà el màstering i l'edició.

Mentrestant nosaltres anem pensant portada, data del concert de presentació..

#09 / Vlog 9: "Gravant guitarres"

Com està canviant el disc!

No podem tenir res més que bones sensacions després de veure com està evolucionant tot. Ja tenim gairebé totes les guitarres enllestides, així que d'aquí poquet esperem que ja sigui el torn de l'Helena per començar a gravar veus.

#07 / Vlog 7: "Bateries"

Ha arribat l'hora!

Diem adéu a la pre-producció i comencem la producció amb la gravació de bateries.

Ha anat genial. Ja comencem a tenir una idea de com va sonant, i no podem estar més emocionats. Mentre escrivim aquest Vlog, a l'estudi estan enregistrant el baix, però per motius de feina lamentablement no hi podem estar presents.

Els següents en gravar serem nosaltres amb les guitarres així que a treballar les cançons!

https://www.youtube.com/watch?v=xbPYbmm2zd4

#04 / Vlog 4: "Gravant maquetes"

Hem aconseguit l'objectiu, però el projecte tot just comença i volem que veieu com va agafant forma poc a poc!

Tornem a l'estudi! Aquesta vegada per gravar veus de referència i començar bateries ben aviat.

Seguim!:)

#01 / Vlog 1: "Demos"

Avui fa una setmana que vam començar aquest projecte a Verkami i no podriem estar més contents per la rebuda. Ens esteu ajudant, animant i motivant moltíssim, i ho agraïm molt.

Ara mateix ens trobem en fase de pre-producció: arreglant temes vells, composant-ne de nous, escrivint lletres...

Perquè aneu veient com va avançant el projecte intentarem anar penjant algun vídeo com el que podreu veure a l'enllaç següent.

Moltes gràcies a tots i fins aviat! :)

https://www.youtube.com/watch?v=1id1aodPvTw

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies