Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Guia Surtdecasa.cat 2011

Gregori vol sortir de casa i arribar a les teves mans! Com? Amb un llibret de les millors recomanacions gastronòmiques del 2011, que es convertirà en una publicació imprescindible per conèixer de primera mà el panorama culinari ebrenc actual.

surtdecasa

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
86
Mecenas
2.890€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Gregori vol sortir de casa i arribar a les teves mans! Com? Amb un llibret de les millors recomanacions gastronòmiques de l’any 2011, que es convertirà en una publicació imprescindible per conèixer de primera mà el panorama culinari ebrenc actual. T'agrada el bon menjar? Ets dels nostres!

QUÈ VOLEM FER?
Després d'un any i mig en funcionament, des de Surtdecasa.cat creiem que ha arribat el moment de poder llegir una selecció de les millors recomanacions gastronòmiques en suport paper. T’agradaria tenir la Guia Surtdecasa.cat 2011? Un recull dels millors restaurants on hem menjat, per saber on pots degustar un arròs deliciós, una pizza esponjosa, unes tapes exquisides o un peixet d'allò més fresc? Ajuda’ns a fer realitat aquesta Guia Surtdecasa.cat 2011! Et lleparàs els dits!

Aquest recull, amb un criteri independent i molt personal, vol deixar constància de la bona cuina de les Terres de l'Ebre i ser un bon conseller per descobrir nous restaurants o per gaudir d'un bon àpat prop de casa. Si tot va bé, serà el primer exemplar d'una guia que, anualment, sortirà al carrer amb noves recomanacions i, així, esdevenir una col·lecció gastronòmica d'allò més útil.

Des de Surtdecasa.cat, posem en marxa aquesta Guia després d'un any i mig menjant en restaurants d'arreu de les Terres de l'Ebre. Setmanalment, us hem presentat les nostres recomanacions al portal web, però ara volem que les pugueu fullejar tranquil·lament en paper.

QUÈ US DEMANEM?
Ja estem treballant en la confecció, disseny i maquetació d'aquest recull gastronòmic - d'allò més atractiu i apetitós -, però necessitem la vostra ajuda per cobrir els costos d'impressió. Des d'aportacions de 5€ fins a 500€, amb les recompenses corresponents, us demanem que doneu suport a aquesta Guia Surtdecasa.cat 2011.

Perquè la cuina de les Terres de l'Ebre es mereix promoció i rellevància. Perquè tenim ganes de seguir xalant menjant als nostres restaurants i donar-los a conèixer als qui encara no ho saben. Perquè, entre tots, enfortirem la cultura culinària de les nostres terres i podrem cridar ben fort que, com a les Terres de l'Ebre, no es menja enlloc!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • surtdecasa

  surtdecasa
  Autor/a

  casi 7 años

  Hola! Cap problema per la qüestió que ens fas arribar. Si així ho desitges, no constarà en cap lloc el teu nom com a micromecenes (ni al web ni a la Guia Surtdecasa).

  Moltes gràcies! I esperem que t'animis a fer una aportació al projecte! :)

 • rfort

  rfort

  casi 7 años

  Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc? Moltes gràcies.

#01 / Gregori, un amant del bon menjar

A Gregori, sempre li havia agradat menjar. Algunes coses més que altres, però mai deia que no a un bon plat a taula. Carn, peix, verdures, pasta, arròs, ous, .... el que sigue!

El tema de cuinar també li anava. No era un gran xef ni tampoc es complicava massa, però s'ha de dir que tot li sortia bo. Com es notava que, després, s'ho havia de menjar i ho cuinava amb ganes i motivació!

Sigue com sigue, per això, el que més li agradava - i li agrada - és menjar fora de casa. Anar de 'tapeo' com menjar en un restaurant d'allò més "delicatessen". La gran sort que té és que, on viu, ja sigue una cosa com l'altra, sap on ho cuinen d'allò més bé.

Què ens recomana Gregori? ;)

5€
0 mecenas

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia.

10€
Quedan 65 (de 100)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + Exemplar

20€
Quedan 54 (de 75)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + Exemplar + Samarreta + Portallapis/got de Surtdecasa.cat.

30€
Quedan 36 (de 50)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + Exemplar + Samarreta + Enganxina + Portallapis/got de Surtdecasa.cat.

50€
Quedan 19 (de 25)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + Exemplar + 2 Samarretes + 2 Enganxines + 3 Portallapis/got de Surtdecasa.cat.

100€
Quedan 1 (de 10)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + 2 Exemplars + 2 Samarretes + 2 Enganxines + 4 Portallapis/got de Surtdecasa.cat.

500€
Quedan 4 (de 5)

Apareixeràs com a mecenes Surtdecasa.cat als agraïments de la Guia + 2 EXemplars + 2 Samarretes + 2 Enganxines + 4 Portallapis/got de Surtdecasa.cat + Un reportatge o banner a Surtdecasa.cat. Et farem un reportatge com a mecenes de Surtdecasa.cat i, si tens una empresa, podràs tenir un banner publicitari durant un mes al portal web.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.