❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Antologia poètica de David Mira

Antologia poètica de David Mira és un llibre únic. 38 anys i més de 50 poemaris condensats en una obra amb motiu del 60 aniversari del poeta, escriptor i periodista tan amatent a la llengua, a les persones i a la terra. Les amigues i amics hem volgut fer-li aquest homenatge, més que merescut.

Categoría

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
4.220€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Antologia poètica de David Mira és un llibre únic. 38 anys i més de 50 poemaris condensats en una obra amb motiu del 60 aniversari del poeta, escriptor i periodista tan amatent a la llengua, a les persones i a la terra. Les amigues i amics hem volgut fer-li aquest homenatge, més que merescut.

David Mira s’ha passat pràcticament tota la vida mirant, ataüllant, observant amb paciència, i més de mitja vida escrivint, llegint i rellegint els textos que més l’han somogut: literaris, històrics, filosòfics, geogràfics, polítics, etnològics, etnogràfics...

Escrivint de tot i meditant sobre tot fins als límits darrers. Escrivint prosa poètica, i poesia particularment: sobre el seu poble i el terme i la comarca de la Vall d’Albaida del Benicadell a la Mariola amb la llengua que parla; sobre el pare i la mare i el seu país de llengua, i els països sense estat; respecte a la guerra i la nostra història de poble vençut i resistent alhora: la història dels anys trencats i gravats de la memòria abolida; sobre la llibertat i l’aïllament solitari i els paisatges de la seua geografia; sobre l’existencialisme i els poetes i l’angoixa i l’amistat i la solidaritat.

Presoner d’ell mateix, escriu per l’exigència inexhaurible de dir, de compartir. Animal de lletres com Estellés, per inventariar-ho tot i pal·liar els seus mals. Animal a seques, i tendre i ferotge com Ovidi, un dels seus amics que més plany i enyora.

Escrivint com parla i parlant com escriu, fent de l’oralitat una de les seues armes més declarades i més potents: ferramentes de combat i resistència, de pau i restauració. Car el poeta, com fan els obrers de paleta amb les parets malmeses, descrostonades com la llengua catalana mateixa, fa l’esforç de restaurar-se mitjançant la substància, la força reparadora de les paraules que, més enllà de dir i evocar, curen ferides emocionals.

Tot afrontant de cara la lluita per la justícia, un dels compromisos ètics i socials bàsics del poeta.

Com és el llibre?

De format 16,2 x 22,5 cm. Té 900 pàgines, tapa dura, paper de 80 gr i cinta marcapàgines.

A què destinarem les vostres aportacions

80% Despeses d'impressió.

10% Despeses d'enviament.

5% Despeses Verkami.

5% Despeses diverses (sobres, proves d'impremta, Paypal...).

Sobre les recompenses

Una obra única. Ací la tens.

Una obra única, amb despeses d'enviament.

Una obra única. A més a més, la nit del 23-F, David Mira va escriure aquest poemari a mitjan camí entre la percepció inquieta d'ell i els sediciosos que passejaven amb tancs.

Una obra única i aquesta edició de l'obra de l'any 2002, que està exhaurida. Hem pogut rescatar uns pocs exemplars per oferir-los en aquesta promoció.

Una obra única i aquesta edició de l'obra de l'any 2005, que està exhaurida. Hem pogut rescatar uns pocs exemplars per oferir-los en aquesta promoció.

Una obra única. Hi trobem el David més íntim. Només en queden cinc exemplars.

Una obra única i els textos de David llegits i musicats a Ràdio Activa. Mira en estat pur.

Una obra única i el poemari de referència per a molta gent: "On comença la vall".

Dues obres úniques, una per a mi i l'altra per a regalar. *Sense despeses d'enviament.

Dues obres úniques, una per a mi i l'altra per a regalar. *Amb despeses d'enviament.

Una obra única i un poemari original, escrit a mà, fet a impremta, en una edició númerada de la qual hem pogut rescatar únicament tres exemplars.

Calendari previst

Quan estarà el llibre?

Aviat. En Nadal, els mecenes han d'haver rebut ja el llibre. En els dies de Nadal es farà la presentació que s'anunciarà oportunament.

Això com és possible?

Doncs perquè el llibre està maquetat. Totalment maquetat. Falta posar els noms dels mecenes i imprimir-lo.

+ Info

http://avllombo.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/avllombo/?fref=ts
https://www.facebook.com/guillem.llinllopis?fref=ts
https://twitter.com/avllombo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies