❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

25 anys al Carrer

La revista Carrer necessita el vostre suport per celebrar el seu 25è aniversari. Volem editar el número especial La Barcelona del segle XXI i el llibre commemoratiu 25 anys de Barcelona a Carrer i no podrem fer-ho si no ens ajudeu difonent el projecte i col·laborant-hi. Gràcies per fer-nos costat!

Revista Carrer

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
5.385€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Donant canya 25 anys més

La revista Carrer acaba de fer 25 anys i en vol fer com a mínim 25 més. Per a nosaltres és un aniversari molt especial, per això necessitem el vostre suport. Volem repassar la feina feta, sempre a contracorrent i amb un esperit crític amb els poders, reconèixer les persones que ens han acompanyat en aquest viatge i continuar el camí amb més força i il·lusió que mai.

Contra vent i marea

La Veu del Carrer, la revista de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) coneguda popularment com a Carrer, va sortir l’any 1991 per primera vegada. Des d'aleshores hem publicat 142 números de forma ininterrompuda amb molt d'esforç. El nostre primer número es va dedicar a l'aluminosi i l'últim va de la repressió franquista a la ciutat.

Tots a una amb esperit crític

A partir de la realitat dels barris i de les entitats veïnals hem relatat els 25 anys de la construcció de la Barcelona actual. Tot aquest treball ha estat possible gràcies al compromís de persones activistes dels barris, professionals experts en temes urbans, amics del moviment veïnal i joves professionals del periodisme, la il·lustració i la fotografia, a més dels col·laboradors que ens han ajudat a abordar temàtiques específiques.

A què destinarem les aportacions

Les vostres aportacions ens ajudaran a editar el llibre commemoratiu 25 anys de Barcelona al Carrer, que recollirà tota la feina que hem fet fins ara. També volem fer un número especial de la revista on parlarem dels reptes de La Barcelona del segle XXI. Gràcies per fer-nos costat!

Sobre les recompenses

Les quatre reproduccions de portades de la revista Carrer obra dels il·lustradors America Sánchez, El Roto, Jordi Lapedra i Ferran Fernández s'imprimiran en làmines A3 brillant (glossy) de 250 grams.

La reproducció del calendari dibuixat per Azagra i Revuelta, i dedicat a Fèlix Millet i el saqueig del Palau de la Música, es reproduirà en una làmina de 45x17cm brillant (glossy) de 170 grams.

El val del llibre l'haureu de guardar perquè el pugueu canviar per un exemplar un cop s'hagi editat. Els nostres càlculs és tenir-lo a mitjans del 2017.

Calendari previst

Gener del 2017: presentarem el número extraordinari de Carrer i entregarem als amics que ens heu ajudat en aquesta aventura el calendari, les portades de la revista i el val del llibre.

Les recompenses es recolliran a la seu de la Favb, al carrer Obradors 8-10 de Barcelona de 10 a 14h i de 15 a 19h de dilluns a dijous i de 9 a 14h els divendres.

+ INFO

Facebook
La nostra Web

Twitter @laveudelcarrer

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#12 / El llibre us espera a la Favb

Estimats amics de Carrer,

Moltes gràcies a tots i totes per haver vingut a la festa dels 25 anys de la revista malgrat la pluja, la neu i la grip.

Els que no vau poder venir al Fort Pienc per raons diverses i vau col·laborar en les recompenses (a partir de 25 euros) podeu recollir el vostre llibre a la seu de la Favb.

Equip de Carrer

#11 / Sense invitació, no hi ha festa!

Ens havíem oblidat de la invitació. I ja sabeu que sense invitació, no hi ha festa de 25 anys de Barcelona a Carrer que valgui.

Recordeu: dilluns 5 de febrer a les 19:00 hores al Centre Civic del Fort Pienc.

Equip de Carrer

Invitació
Invitació

#10 / El 5 de febrer tens una cita al Centre Cívic Fort Pienc

Ara sí que sí, amics de Carrer!

Us esperem el pròxim dilluns 5 de febrer a partir de les 19:30 hores al Centre Cívic del Fort Pienc per celebrar els 25 anys de vida de la revista Carrer.

Estrenarem llibre i exposició, i farem festa grossa amb moments musicals irrepetibles.

Equip de Carrer!

targetó del llibre 25 anys de Carrer
targetó del llibre 25 anys de Carrer

#09 / Avancem a tota màquina!

Estimats amics i amigues de Carrer,

No ens hem oblidat de vosaltres: el projecte del llibre dels 25 anys de Carrer avança a tota màquina. Aneu buscant el vostre val perquè no trigarem gaire a anunciar la bona nova.

Estem pensant organitzar un petit acte de presentació, així que quan tinguem la data més o menys tancada (segur que abans de l'any que ve) us avisarem amb temps suficient perquè us l'apunteu a l'agenda.

Moltes gràcies pel vostre suport incondicional i també per la vostra paciència.

Equip de Carrer

#08 / Un descans nadalenc per agafar forces i tornar amb més ganes

Queden poques hores per tancar el verkami i no ens volem acomiadar sense agrair-vos el vostre suport incondicional, tant econòmic com de difusió, a la revista Carrer durant aquests 25 anys i, sobretot, durant aquests 40 dies de campanya frenètica.

Ara ens prendrem un petit descans nadalenc per agafar forces i tornar al gener amb més ganes que mai perquè se'ns gira molta feina. Hem de preparar les vostres recompenses, el número especial de la revista, el llibre commemoratiu i l'exposició de portades.

Tampoc ens oblidem de la festa per celebrar el 25 aniversari amb tots els amics de Carrer!

Bones festes i Bon Carrer!

Equip de Carrer

#07 / Milers de gràcies!

Queden 5 dies i ja hem superat la barrera psicològica dels 5.000 euros. Estem molt contents i us donem milers de gràcies per fer-nos costat en aquesta aventura.

Dissabte 24 es tancarà oficialment la campanya de suport als 25 anys de Carrer, així que encara hi sou a temps de fer una última aportació solidària o d'animar els que els fan els suecs i sempre s'esperen a última hora.

Un cop tancat el verkami i passades les festes, ens posarem mans a l'obra per preparar les vostres recompenses i per retrobar-nos i celebrar plegats l'aniversari de la revista Carrer.

Equip de Carrer

#06 / Una última empenta i ja ho tenim!

Sembla que ja ho tenim! Només ens cal una última empenta ara que hem passat aquest pont interminable i tot fa baixada fins al Nadal.

En calen 425 euros per aconseguir que el verkami dels 25 anys de la revista Carrer arribi als 5.000 necessaris abans del 24 de desembre i estem convençudes que ho aconseguirem gràcies al vostre suport.

Tot i això, us tornem a demanar que ens ajudeu a seguir difonent el projecte a través de les xarxes socials i del boca-orella perquè arribi a tot arreu.

Quan més siguem, més riurem!

Equip de Carrer

#05 / De mica en mica omplim la pica

Ens acostem a l'equador i el projecte de la revista Carrer està agafant embranzida. Estem molt contents i us volem donar les gràcies per tot el suport rebut fins ara, tant econòmic com publicitari. Les xarxes socials són importants, però el boca-orella també.

Les aportacions dels nostres amics i mecenes avancen sense pressa i sense pausa, com el goteig constant que omple la bassa i la desborda. De moment, hem recollit 3.810 euros i encara ens queden 22 dies per tancar la campanya de 5.000 euros.

Us seguirem informant puntualment de com avança tot plegat. Ara vénen dies de festa, però nosaltres no ens podem relaxar. Cada minut compta!

Equip de Carrer

#04 / Anem a tota màquina!

Al principi ha costat una mica, però ara anem a tota màquina amb 3.440 euros recollits. El nostre projecte de verkami ja camina sol gràcies al vostre suport tant econòmic com de difusió a través de les xarxes socials i estem molt emocionats.

El repte d'aquesta setmana és assolir els 4.000 euros i tot l'ajut és poc. Ens falten mans, però a Carrer ens sobren forces per seguir donant canya 25 anys més com a mínim.

Moltes gràcies pel vostre suport!

Equip de Carrer

#03 / Ja hem superat els 3.000 euros!

Ja hem deixat enrere la barrera psicològica dels 2.500 euros i l'equip de Carrer estem molt emocionats. Gràcies per tot el vostre suport!!!

Ara seguim amb les piles ben carregades perquè encara queda molt per fer i els dies passen ràpid. Expliqueu a amics i coneguts que ens cal el seu suport per seguir donant canya i trepitjant els ulls de poll.

Equip de Carrer

#01 / Anem cap a la segona!

Ja hem superat el repte de la primera setmana de nervis i d'aiaiaiaiais, i anem cap a la segona amb moltes ganes i notícies que us anirem explicant.

Primer de tot, moltes gràcies als primers onze valents que ja han fet la seva aportació al nostre projecte. Penseu que publicar una revista a contracorrent és una feina titànica i fer-ho durant 25 anys, encara més.

Ara ens cal agafar embranzida i prémer l'accelerador perquè la celebració dels 25 anys de vida de la revista Carrer sigui un èxit. No espereu a l'últim moment, que ja ens coneixem!

Equip de Carrer

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies