Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Silencis_a la Llacuna

Una setmana de silenci a l'escola de la Llacuna del Poblenou

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Mecenas
4.355€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Una setmana de silenci en una escola

El projecte de Silencis s'engloba en el marc d'una sèrie de workshops per a escoles que volen fer mirar als nens d'una altra manera; és un granet de sorra més a una nova manera d'educar, una eina de creixement: una proposta valenta!

Amb aquest projecte ens agradaria posar una mica de llum, sentir que hi ha una altra possibilitat, oferir un nou horitzó: volem ensenyar als nens i nenes a parar! La idea primera parteix de trobar camins alternatius al soroll i la velocitat - de la societat - que evita la reflexió en favor d'una evasió constant.

La nostra proposta vol ser un camí cap al coneixement i l'equilibri: silenci com a base de la reflexió i la creativitat, com a base de la concentració i com a repòs. També vol deixar una empremta útil: llegir el silenci dels altres o dels espais i poder interpretar-los, comunicar-se sense necessitat de parlar o crear silenci a través de la presència.
I, finalment, marcar-nos un repte: aprendre a prendre's el temps per a fer les coses, saber perdre el temps i trobar els propis silencis!

Seascape 4 (1998), Hiroshi Sugimoto

Concepte

Paraules
Aprendre a mirar d'una altra manera, posar una mica de llum, sentir que hi ha una altra possibilitat, oferir un nou horitzó: volem ensenyar als nens i nenes a parar i a trobar els silencis propis!

Accions
Donar-los-hi eines perquè puguin entendre i viure les experiències amb un ritme diferent: fer-los sentir còmodes amb el silenci!

Silenci (1954), Eugene Gomringer

Continguts

La intenció és treballar amb els nens disciplines com moviment, so i música, imatge; també masterclass de teatre, escultures i so, art urbà, arquitectura, espais... totes elles en relació al silenci.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran al 100% a la realització de Silencis a l'escola de la Llacuna del Poblenou la setmana del 14 al 18 de novembre, als talleristes, artistes i professionals i als materials necessaris per a la producció de totes les activitats.

Sobre les recompenses

Creiem que podrem oferir-vos les recompenses entre quinze dies i un mes després d'acabar el projecte.

De moment no us podem ensenyar els dissenys de les recompenses però a mida que els anem rebent els publicarem a la pàgina del VERKAMI.

+ Informació

Si vols estar al dia del projecte, ens pots seguir a:
Instagram
La Llacuna del Poblenou


Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

5 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • La Llacuna + DadàBarcelona

  La Llacuna + DadàBarcelona
  Autor/a

  2 años

  Per què no? No hauria el diner privat de posar-se al servei de projectes públics i no només pensar en rendibilitat econòmica? Precisament és perquè som una escola pública que busquem recursos i compromisos que van més enllà del nostre entorn per poder donar millors serveis. A Nou Barris o a Ciutat Vella hi ha innombrables aportacions privades a serveis socials i educatius públics i és allà on més caldria fer-ho.

 • Isimo Imon

  Isimo Imon

  2 años

  es eticament correcte que una escola pública demani diners privats per fer activitats a escola? Ens estem afavorint per fer activitats a l'escola del fet que els nostres alumnes siguin d'un entorn economic mitja-alt? Si fossim de 9 barris? Ho fariem?

 • La Llacuna + DadàBarcelona

  La Llacuna + DadàBarcelona
  Autor/a

  2 años

  Bon dia Jordi, li vam escriure perquè vingués però... Penso que aquesta setmana de Silencis a l'escola ja li hauria semblat un bon homenatge!

  "La resta és silenci!" William Shakespeare HAMLET

 • Jordi

  Jordi

  2 años

  No se si aquesta setmana inclourà un homenatge a Tres, l'artista del silenci, mort recentment. http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1010259-mor-als-60-anys-tres-artista-del-silenci.html http://cultura.elpais.com/cultura/2016/10/07/act

 • Norma Nebot

  Norma Nebot

  2 años

  El projecte em sembla molt interessant. M'agradaria saber però, a què es destinaran els 4.000€. Agrairia un pressupost desglossat com hi ha a altres crowdfundings. Això m'ajudarà a donar suport econòmic al projecte. Gràcies!

#01 / Ho hem aconseguit

Amb l'ajuda de tots vosaltres hem aconseguit el finançament que ens proposàvem.
Gràcies a tothom.
Avui mateix els infants han entrat en contacte amb la proposta de silencis a l'escola.
Esquinçant el cel se'ls ha obert una nova porta.

20€
28 mecenas

Sortir en un llistat a la web de l'escola

Aparèixer en un llistat d'agraïments de l'escola de la Llacuna del Poblenou

35€
27 mecenas

Una postal de Silencis

Una postal de la col.lecció de Silencis on s'expliquen els diferents silencis que volem fer amb les nens i nenes de la Llacuna
+ Aparèixer en un llistat d'agraïments de l'escola de la Llacuna del Poblenou.

50€
23 mecenas

Una col.lecció de postals de Silencis

Una col.lecció de postals on s'expliquen els diferents silencis que volem fer amb les nens i nenes de la Llacuna
+ Aparèixer en un llistat d'agraïments de l'escola de la Llacuna del Poblenou.

100€
Quedan 33 (de 50)

Print numerat de l'Isidro Ferrer

Un exemplar numerat d'una edició de 100 prints de Silenci de l'Isidro Ferrer
+ Sortir en un llistat a la web de l'escola.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.