❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem possible el nou disc de Resiliència

Resiliència és un projecte de rap en català. Prou de criticar, anem a construir. Volem publicar un disc i necessitem la teva ajuda.

ferran domènech

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
49
Aportaciones
1.282€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Resiliència és un projecte que es va començar a gestar fa 3 anys. Després de publicar una maqueta, el projecte va quedar aturat. Durant aquest temps, el nostre subconscient ha seguit rimant fins que hem cregut que era el moment de tornar-hi.

En aquesta nova entrega, trobareu des de ritmes electrònics, passant per instrumentals més relaxades fins als beats més clàssics del rap amb una lírica que segueix la línia del projecte: defugir tòpics per intentar aportar quelcom positiu a les persones que ho escolteu.

Participant al Verkami de Resiliència, ens ajudareu a fer possible un projecte de rap en català que aposta per explicar què pot fer cadascú per transformar la realitat, des de la col·lectivitat però també des d'un mateix.

Qui som?

Inicialment, Resiliència eren en Kevin i en Ferran però, després de marxar a Sud-amèrica de manera indefinida, en Kevin no ha participat en aquesta nova entrega. Sí que ho ha fet en Guillem Balart, que ha posat veu a diverses cançons. Tanmateix, en Guillem no té intenció de seguir, així que llancem una crida a qualsevol persona que tingui ganes d'afegir-se al projecte que ens escrigui a [email protected].

A més, entenem Resiliència com un projecte col·lectiu on hi participen moltes de les persones que estimem i formen part de la nostra vida. Per això, diverses companyes ens han ajudat en les lletres, els dissenys, el videoclip, les bases...

A què destinarem les vostres aportacions?

Si aconseguim completar aquesta campanya de micromecenatge, dedicarem els ingressos a una part de les despeses que hem tingut.*

  • 700€ Gravació de les cançons a l'Estudi MC Labs

  • 300€ còpies CD

  • 100€ disseny del disc

  • 100€ videoclip del tema 'Dilluns'

*Els ingressos que sobrepassin els 1200€ els dedicarem a altres despeses del disc: dessuadores, desplaçaments, despeses derivades de la gravació del videoclip, etc.

Sobre les recompenses:

  • Agraïment: El teu nom apareixerà al disc com a mecenes que ha fet possible aquest projecte.

  • Disc en format digital: Amb aquesta recompensa et podràs descarregar el disc de Resiliència en primícia a partir del 26 de desembre i amb una cançó només per mecenes.

  • Disc físic: Es tracta d'un digipack desplegable dissenyat per en Naïm Anki i l'Ellis Whitney d'Arte Ignorante. Conté 9 temes inèdits de Resiliència.

  • Maqueta: És el primer treball que vàrem publicar fa gairebé 3 anys, del qual només se'n van editar 200 exemplars i que es van exhaurir en poques setmanes. Ara el reeditem.

  • Dessuadora: Què hi ha millor que abrigar-se amb una dessuadora de Resiliència? Dissenyada per en Pau Fabregat a partir de la il·lustració d'en Naim Anki.

Ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos les recompenses personalment. En cas que no sigui possible, les despeses d'enviament estan incloses dins l'aportació.

Calendari previst

  • 15 de desembre: Avançament d'un tema

  • 19 de desembre: Llançament Verkami i videoclip

  • 21 de desembre: Publicació segon videoclip

  • 28 de gener: fi Verkami i entrega de recompenses

  • La publicació del disc en obert es publicarà quan s'assoleixi l'objectiu del verkami

+ Info

Pàgina de bandcamp

Pàgina de Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies