❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Documental 25 anys de Can Perico. Cuina i salut.

Documental audiovisual que recull l’experiència i testimoni de 25 anys d’història del Restaurant Can Perico, de Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona. L’esforç i la constància de dues dones emprenedores, l'Emma i la Mònica, que defensen amb passió i convicció una cuina sana com a filosofia de vida.

0
segundos
139
Aportaciones
9.470€
De 9.380€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

25è ANIVERSARI

El restaurant Can Perico fa 25 anys. Un aniversari molt important per a qualsevol projecte, però aquest és molt més que això: és el resultat de l’esforç, la constància, la creativitat, l’alegria i la passió.

El pas del temps no és gratuït; la història de Can Perico és única i és de tots. Cal narrar-la.

Al llarg d’aquests 25 anys, Can Perico ha crescut, s’ha renovat i ha trobat la seva essència en la cuina de proximitat i de qualitat. El compromís, el convenciment que menjar i salut van de la mà, el tracte familiar i proper, l’aposta per la qualitat de les matèries primeres i la reinvenció constant són alguns dels valors que s’afegeixen als ingredients de cada plat.

A cada menú hi aboquen l’experiència i la recerca de noves propostes. Trien el millor del millor perquè cada plat sigui, per damunt de tot, exquisit i saludable.

EL DOCUMENTAL

El Documental 25 anys del Restaurant Can Perico recollirà l’experiència i el testimoni de clients, proveïdors, treballadors, amics, familiars, de l'Emma i la Mònica i d'altres actors que han estat claus en la història d'aquest restaurant mític de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).

Una història que s’explica entre tots. Els records dels inicis es barrejaran amb l’actualitat de Can Perico; es revelaran un munt d'anècdotes i secrets.

A més a més, aquest documental té la voluntat de sensibilitzar tothom sobre el producte de qualitat, ecològic i km0, mitjançant la difusió de bones pràctiques i consells sobre combinació d’ingredients saludables i sostenibles que les ‘mares’ de Can Perico volen compartir amb tu.

Entraràs a la cuina, al rebost; aniràs a fer la compra amb elles; a recollir la cistella de productes ecològics i, fins i tot, preparareu alguns dels plats de Can Perico, mentre que l'Emma i la Mònica t’expliquen quin és el secret de la seva cuina creativa i saludable, com elaboren els seus menús Can Perico Migdies i de quina manera escullen el millor.

I, el que és més important, t’explicaran com han arribat fins aquí i què les ha fet evolucionar fins a convertir-se en el que són ara.

Quina és la clau per mantenir durant 25 anys un somni adolescent?

LA TEVA APORTACIÓ

Si ets una persona propera al projecte, si ja tens una connexió quasi “familiar” amb el restaurant Can Perico, fruit de tots els bons moments que has passat entre les seves parets, ara és el moment de fer història amb ell.

Si ets veí del barri, del poble o de la comarca, si vens d'arreu del Vallès i coneixes el restaurant pels seus Migdies o per la seva exquisida carta d’amanides, coques i creps ara tens l’oportunitat de fer teva la història de Can Perico.

Però, si encara no has vingut mai, si fa poc que ets dels o de les que es preocupen per la salut i el bon menjar, si vols descobrir una nova manera d'entendre la gastronomia, t’hi esperem amb la cuina ben oberta. Potser amb la panxa plena t’inspires a participar d’aquest Verkami.

A tots els Foodies: sigueu benvinguts!

A què destinarem la teva aportació? A cobrir totes les despeses de la producció del documental, de manera que tots els diners recaptats aniran a parar a:

  • Preproducció

  • Guionització

  • Producció i realització

  • 6 jornades de rodatge

  • Lloguer de material de rodatge (càmares, so, llum, etc.)

  • Muntatge i postproducció

  • Equip tècnic i artístic: realitzador, guionista, operador de càmera, muntador, grafista, sonidista i productor.

LA TEVA RECOMPENSA

La teva aportació és essencial per aconseguir el nostre objectiu i és per això que volem agrair la teva col·laboració amb el conjunt de recompenses que trobaràs per cada nivell de mecenatge, a la columna de la dreta d'aquesta pàgina.

Escullis l'aportació que escullis una cosa tenim clara: el teu nom ha d'aparèixer als crèdits del documental, ja que, sense el teu mecenatge, sigui quin sigui, no s'hauria pogut realitzar.

Podràs escollir entre tot un ventall de productes de proximitat, venir a tastar els nostres menús Can Perico Migdies (si encara no ho has fet) o, fins i tot, assistir a un dels tallers o xerrades que realitzem, venir a la preestrena del documental, entre moltes d'altres recompenses que hem preparat amb molta il·lusió.

Gràcies per endavant! Esperem arribar al nostre objectiu abans de 40 dies i que puguis gaudir de la teva recompensa ben aviat!

No esperis gaire, que els menús volen! :)

CALENDARI PREVIST

  • Preparació i preproducció: octubre 2016

  • Rodatges: octubre-novembre-desembre 2016

  • Muntatge i postproducció: gener-febrer 2017

  • Estrena i projecció: febrer-març 2017

  • Entrega de recompenses: desembre 2016 - març 2017

SEGUEIX-NOS!

Restaurant Can Perico
Facebook
Instagram

Mashup Barcelona
És la productora de continguts encarregada de la realització del documental que narrarà la història de Can Perico.
web
vimeo
facebook
instagram
twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Gregorio Barrera Hermoso

    Gregorio Barrera Hermoso

    más de 7 años

    Saludaros y lo Fuerte que sois - Desde muy Jovenes luchadoras y buestras Familia Orgullosa - Seguir ASIN - Besos para las Dos y ahora a las Boda de ORO

#10 / Mil gràcies a tots i totes!!

Mil gràcies a tots i totes!! Ja ho tenim!!

Ho hem aconseguit, farem el documental 🤗

Us volem donar infinites gràcies a tots per fer-ho possible. Mil gràcies a tots els mecenes que heu participat al Verkami. Aviat podreu gaudir de les vostres recompenses.

També us garantim una bona festa per la presentació del documental.

Estem en contacte, gràcies de tot cor; sou genials 😍😍😍

#09 / Hem tret la pols als records...

Pels que no sabeu perquè alguns encara ens diuen "les nenes", hem tret la pols als records...

Mireu quina fila feiem 25 anys enrera...

Jejeje! Quins records...

Al docu de Can Perico, trobareu moltes més batalletes del que ha estat aquesta meravellosa aventura.

Gràcies a tots els que esteu col·laborant per fer possible el documental.

Us estimem!

#08 / 12 dies per aconseguir-ho!

Aquest és un petit tast. Només alguns moments del rodatge pilot del nostre documental, el de tots.

Aquest avançament és vostre.

Desprèn ja l'olor i el sabor del què us volem explicar. Per nosaltres és molt nou això de posar-nos davant d'una càmera... No es gens fàcil, de debò, però vam riure força! Bé, us confessem un petit secret: també se'ns va escapar alguna llàgrima.

És un regal que us volem fer, sincer i amb molta il•lusió.

Diuen que el carinyo es nota en la cuina, esperem que noteu tot el que hem posat en aquest "teaser".

Moltes gràcies per fer-ho possible!

Veure el vídeo!

#07 / Vols menjar bé, sa i bo?

La quantitat d'aliments nutritius i amb propietats vitamíniques que existeix és gegant, però molta gent no sap com cuinar-los, o com condimentar-los per aconseguir el plat perfecte.

La veritable 'cuina saludable' està en l'elecció dels millors productes ecològics i en la manera en la que combines i cuines els ingredients. És per això que volem convidar-te a Can Perico i explicar-te com fer-ho.

Quins aliments i ingredients podem combinar per potenciar les propietats bàsiques de cadascun i de quina manera cuinar-los, perquè no perdin la seva essencia ni el seu sabor?

Vine a la xerrada de cuina saludable de Can Perico, el teu cos t'ho agrairà!

#06 / Regala vi, regala alegria

El vi és aquell suc, a vegades aspre a vegades suau, però sempre deliciós, que converteix el teu paladar en una explosió de sensacions. És una expressió d'alegria i un regal per als sentits.

A Can Perico comptem amb una selecció de vins dels millors cellers. Distcavi és un dels nostres proveïdors i serà l'encarregat d'organitzar una exquisita cata de vins, conduida per un somelier de primera línia, per a tots aquells que facin l'aportació de 60€. Vols aprendre a asaborir i valorar els vins que acompanyaran la teva propera tosta o la teva propera crep?

Si tens un aniversari proper, vols impressionar a algú o estàs fent les compres de Nadal amb previsió, aquest és el regal perfecte.

#05 / La cistella ecològica de La Nansa

Els aliments ecològics de La Nansa creixen a les terres d'Argentona. L'Andreu, la Glòria i la Miriam, enginyers agrícoles, són els encarregats de conrear aquesta petita parcela del Maresme, sota criteris de producció agroecològica i de qualitat.

La sostenibilitat, la consciència i la qualitat són les bases del seu sistema de producció: utilitzant productes fitosanitaris preventius; establint rotacions de cultius necessàries per millorar la qualitat dels productes sense esgotar el sòl; i confiant en el comerç local i de proximitat. Volen donar valor a l’ofici de pagès i a la cultura agrària, així com a Can Perico volem donar valor a la cultura gastronòmica saludable.

És per tots aquests motius que hem pensat que una cistella de productes de La Nansa, que inclou verdures fresques, fruites de temporada i de producció ecològica i de proximitat, és una meravellosa manera d'agraïr la teva aportació, i també deliciosa!

leer más

#03 / El pa fet poesia

El pa és el principal aliment de la humanitat des de temps immemorials i la Coca de Mossèn Cinto forma part de la identitat de la cuina de Can Perico. Ens encanta la filosofia que tenen a Cal Mossen perquè combinen plaer i coneixement, cultiven el sentit del gust i els productes naturals, tal i com hem procurat sempre de fer a Can Perico.

Tot el procés d'elaboració d'aquest pa inconfusible, el pa de coca de Folgueroles, té una durada de més de vuit hores de lenta fermentació i, a més a més, s'utilitza un tècnica de pastat (el ventat) molt antiga que consisteix en estirar la pasta a mà, mantenint els ulls de la molla de pa i, per tant, la textura que li dóna personalitat.

Com veieu, la qualitat està per devant de tot. I les coques de Can Perico tenen la millor base qualitativa tant en el pa com en els ingredients que hi afegim amb… leer más

#02 / Ous d'essència volcànica

Les gallines de Mas Castanyer viuen en llibertat sobre pastures verdes durant tot l'any. Són ous d'essència volcànica, ja que és aquesta la terra on neix l’herba que mengen, una terra fértil, plena de vida, amb minerals i propietats úniques de l'indret. Són ous ecològics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El rovell i la clara, ferms i consistents, ens fan retrobar-nos amb aquella essència tradicional d'aquells vells ous de gust i olor intens. A Can Perico cuidem la tradició, la passió i el producte qualitat com bé saps.

Aquests són els ous amb els que cuinem les nostres creps, els ous que podeu tenir a casa i cuinar a la vostra manera si ens ajudeu en aquest projecte fent una aportació de 10€ per al nostre documental.

Us estarem eternament agraïdes!!

#01 / Al número 23 del carrer Prat de la Riba...

Al número 23 del carrer Prat de la Riba, el 16 d'octubre de 1991, dues noies iniciàvem un projecte amb il·lusió, i des d'aleshores hem cuinat molts records, hem viscut boniques històries al caliu de tots vosaltres.

Us volem explicar com han estat 25 anys cuinats amb alegria, 25 anys gratinant i endolcint, 25 anys creixent, aprenent amb esforç, constància, creativitat, alegria, passió. Us volem explicar com ara, cada migdia, estem a la cuina celebrant l'elaboració de nous plats, més saludables i més ecològics.

És per això que necessitem la vostra col·laboració, necessitem que tots els qui formeu part de la nostra història, formeu part del nostre projecte: Documental 25 anys de Can Perico. Cuina i salut.

Els qui no voleu, no podeu o no us mou participar al Verkami, no passa res, igualment veureu el documental i, és més, us estimarem igual.

Mi gràcies per fer-ho possible!

Emma i Mònica.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies